KYCKLING-GRYTA
1. 2 st kyckling fileér i skivor:

Stek dom i smör..


.. och krydda med salt och peppar

klaraaa..

2. Hacka...
"1 skalad" lök



...."1 urkärnad paprika"



"...och 150g avrunnen svamp"



3. Blanda ihop...



....2 msk smör.... ..... 1 msk tomatpuré...... ... 1 tsk vitpeppar...
och häll i..


....paprikan... .....svampen....
....och....

..löken..
sätt på plattan och hetta upp grytan och vänta tills smöret och smält
och tills det ser ut såhär

4. Koka upp 5 dl vatten..
...och ha i 1 tärning hönsbuljong..



5. Häll 4 msk mjöl i ett.. eeehh?? minidurkslag???
..och..

få i det på något sätt.
typ såhär.. klumpar är blää!
.. häll i..

buljongvattnet.
och till sist..

häll i 3 dl matlagnigs grädde.
koka i 10 min.
6. häll i kycklingen..
...
... och 2 droppar tabasco.

koka i 5 min.

FÄRDIIG! (men rödaprika ist för gul blir den allt rödare)


med brun sallad blir det också gott..

Stek dom i smör..


.. och krydda med salt och peppar

klaraaa..

2. Hacka...
"1 skalad" lök



...."1 urkärnad paprika"



"...och 150g avrunnen svamp"



3. Blanda ihop...



....2 msk smör.... ..... 1 msk tomatpuré...... ... 1 tsk vitpeppar...
och häll i..


....paprikan... .....svampen....
....och....

..löken..
sätt på plattan och hetta upp grytan och vänta tills smöret och smält
och tills det ser ut såhär

4. Koka upp 5 dl vatten..




5. Häll 4 msk mjöl i ett.. eeehh?? minidurkslag???


få i det på något sätt.

.. häll i..

buljongvattnet.
och till sist..

häll i 3 dl matlagnigs grädde.
koka i 10 min.
6. häll i kycklingen..

... och 2 droppar tabasco.

koka i 5 min.

FÄRDIIG! (men rödaprika ist för gul blir den allt rödare)


med brun sallad blir det också gott..
Kommentarer
Trackback