MED TANKARNA PÅ MATILDA

Jenny har topp blogg humör för att matilda bloggade.. Dock var det ett väldigt tragiskt inlägg, och man höll på att ramla av stolen av flabb när man läste det! Synd att jag sitter i soffan och ist gjorde så där men munnen när jag läser något roligt! Nu kanske ni undrara vrf i hela världen jag är vaken nu, och då ska jag säga er att jag kom på förut att jag bara MÅSTE se gossip girl och att man kunde skriva lite till på SO:n. Så jag får väl somna i skolan imorgon, antar jag. Men så funkar väl livet ibland! Nu ska vi se.. Engelska boken ligger orörd i min väska tsm med kemi boken. Musik pappret är genom läst och är någon annan stans i världen tillsammans med mina biologi tankar och So:n ligger gulligt i ett word dokument här i datorn.
Min fot har somnat också, och det kan ju vara trevligt. Eller så kan de inte det? och jag ska inte sjunga igen fören på torsdag, fast då kanske jag inte heller ska sjunga! Men så går det när man nästan alltid får ont i halsen innan man ska ha föreställning. Och nu skiver jag bara om allt igen.

        
Sveriges hetaste bild nummer 1.

GODNATT

Nu är Biologin ganska så inläst och jag skiter i hur det går. För jag behöver verkligen sova.. Så när jag har sett klart "halv 8 hos mej" så ska jag läsa på lite musik, kemi och duscha. Det kan ju inte ta längre tid än till klockan 9 eller? Min nacke gör fortfarande ont, men min mamma är en häxa och vill inte massera mej.

        

OCKSÅ HAR JAG ONT I NACKEN

men jag gillar att jag skrattar ihjäl mej varje gång Carolina Gynning säger "också måste man skydda sej när man rider" och mamma inte fattar något när jag skrattar ihjäl mej. För det var nog deet roligaste hon någonsin sagt. Konfrimationen gick bra och nu har jag lite biologi, kemi, engelska so och sängen som väntar på mej. Känns ju toppen att jag håller på att somna, så att jag planerar att gå och lägga mej klockan 8. Så duscha typ någon gång och tills dess plugga, plugga, plugga, plugga.. Jag tror jag går till skolan imorgon, för jag måste se slutet på den där hemska filmen vi såg på livskunskapen. Sån e jag! Väljer ut dagar då jag kan vara sjuk utan att missa för mycket.. Också har jag damp på fb som tar samma händelse till en ny händelse när man har kollat på den.. åh. Nu e det so som gäller en stund!


29 NOVEMBER

Jag är rädd för sånna där bilar som skottar snö. Dom är så sjukt läskiga så att man håller på att dö, också låter dom så mkt! Och jag hade föresten rätt, jag e jättejätte trött nu.. Men jag måste gå vidare till skolan, för jag vill lixom inte missa konfirmationen. Den är ganska viktig.. Men jag tror att jag e sjuk, och jag kanske ska sluta säga att jag tror att jag är sjuk ganska ofta. och juste, biologin idag... Jag måste nog göra den imorgon ist för annars så kommer det ju gå jätte bra på provet! Jag alltså.. Nu blire lite skola-tajm. Ha det bra.

       

GODNATT

Nu är min röst sådär himla bra igen.. Jag kan sjunga hur ljust som helst och hur mörkt som helst och det är alldeles bra. Men så är rösten efter en dag med kör och skoj.
Jag funderar på att hoppa i duschen, eller inte riktigt "hoppa i duschen", utan att gå och ställa mej i duschen och duscha. Fast inte än, men snart.. Fas det börjar bli föresent, och jag e trött. Och jag hatar att det är söndagkväll. Och nu tror jag att jag har något i ögat!
Tänk va hemsk att vara med i en riktgit dålig reklam.. Alltså riktigt dåligt, som typ alla skrattar åt! Och ja, ni har rätt, jag såg precis på en sån nu. Nu hoppar jag från ämne till ämne och ska därför säga godnatt!

NEJMEN DET ÄR JU BARA JAG SOM HOSTAR!


Sen så kan man ju komma hem till ett tomt hus och undra vart alla är. Och sen komma på att dom inte är hemma.. Och den största frågan är när folket kommer hem, o sen höra att dom kommer hem. Eller en av dom kom hem nu, hörde jag allt! Jag hostar nog snart upp mina lungor och jag måste duscha! Också är jag sugen på pizza, och det var den konstigaste att bli sugen på just nu.

I kyrkan så gick det ganska bra faktiskt. Eller lite fel kan det bli då och då, men det är strunt samma.. Övrigt så var det ju bra. Fast det var något fel på mina vingar, så jag var en väldigt konstig ängel. Ja, konstigare än vad jag är annars! Och sen så var det kör, och jag gillar att jag står mellan massa som sjunger en helt annan stämma än vad jag gör.. men jag e så duktigt så att jag fixar det. Och sen så är jag så trött att jag håller på att dö.. Sen så är det ju toppen att man kommer ihåg att imorgon ska jag göra biologi provet, och att jag har sagt 2 gånger att jag ska göra det nästa vecka istället. Så frågan är nu den om jag ska stanna hemma imorgon och vila min hals och sova, eller om jag ska gå till skolan, säga att jag inte kan göra biologi provet och vara trött? Fast jag kom på att jag måste gå för att det är konfirmation imorgon.

TÄND ETT LJUS

Eftersom att jag hade beslutsångest så tog jag på mej två par leggins under byxorna.. fast nu kom jag på att det ser ganska så konstigt ut *tar av sej legginsen* sådär.. *byter tröja* okej, nu e jag klar. Tror jag. Jag får åka med Lina in till kyrkan, för idag så åker dom det hållet då jag kan åka med! och det är ju bra, för då slipper ju Alice att köra mej överallt. Nu är det stora problemet hur vi ska kunna åka in till kören.. Det är ju 4 st platser i en bil och vi är 5 st tjejer. Detta kan ju bli lite komplicerat att lösa! Eller? Nu måste jag i alla fall springa iväg till mina skor. Kom på gudstjänsten, för vi är så duktiga så, och Alice och karin ska sjunga också. Och nu måste jag gå. Vi hörs senare!

ELLER SÅ KAN NI GÖRA NÅGOT HELT ANNAT


Jag kanske ska fundera på att ta mej på något annat trosor och en tjock tröja, så att jag är redo och duktig tills vi ska vara i kyrkan. Jag hittade faktiskt inte mitt manus, men jag tror nog att jag kan dom flesta replikern. Inte direkt som har du sett Jesus, men när man tänker efter så kommer det nog.

*springer iväg och äter lassagne*

Nejmen jag gillar att jag inte kan prata. Nu har lixom allt lagt av i min hals! Känns ju bra.. Men om jag håller tyst tills klockn 16, så kommer jag säkert kunna säga något snart. också kanske jag inte ska sjunga så fort något händer.. Det snöar föresten ute, och jag är ganska så glad för det. Jag gillar snö... Fast inte om jag ska gå med zälma. och nu frågade mamma mej om jag kunde gå med Zälma.. Mitt liv, min otur. Nu ska jag gå och rota fram lite kläder.

Och eftersom det är advent så kan ni ju likaväl kolla på Tildas adventskalender


VEM LIKNAR DENNA FILUR DÅ?

Till er som var med när vi väntade på bussen i Tisdags. Med mej.  Ni fattar nog vart jag vill komma med denna bilden!


MIN EGEN LILLA DJÄVUL

              

Påminner inte inte detta er om den där reklamen? Den där hår grejen. Nu i efterhand så kom jag på att det liknar mej.

MEN NI KAN FÅ LEVA VIDARE OM NI VILL

Nu tror jag alla undrar hur det gick för mej och mitt nagellacks målande. Och ja, det gick toppen bra. Eller toppen bra kanske man inte ska kalla det precis. Men naglarna har i alla fall färg på sej! Och Manuset..? Jag har inte riktigt orkat leta reda på det än.. Det har lixom kommit saker ivägen. Typ som att måla naglarna och sova! Men jag ska. Sen så är det ju aldrig fel att redan kunna manuset dagen man ska spela upp den lilla "teatern", vilket jag dock kanske inte gör. Men jag kan det lite. Det är bara en replik som jag har lite problem med! Och nu skriver jag lite konstigt märkte jag. Okej, men nu ska jag läsa manus, klockan 16 ska jag vara i kyrkan, halv 7 ska vi i kyrkan åka till kören och sen så kommer jag väl hem runt 8 kanske. Och sen sjunga sjunga sjunga. Imorgon är det skola, och där tappde jag livslusten igen! Inlämnings arbete och engelska prov på onsdag, det är ju jätte toppen. Också tror jag att jag e sjuk!

               

LIVETS STORA VAL

Dagen har nu snabbt ändrats från Lördag till Söndag, så idag ska vi alltså spela upp advents dramat. Känns ju bra. Låt mej hitta mitt manus så ska jag öva. och Måla nagalarna... På samma gång! Jag klarar nog det, så ni behöver inte vara allt för oroliga. Sen så är jag ganska så trött, och då borde man kanske hitta sin väg till sängen. Tröttsamt. Fattar ni? Tröttsamt.. Åh, ibland är jag för rolig. Sen så undrar jag vart jag har lagt mina vantar någonstans, och jag glömde alla noter och min pärm i musiksalen.  Men dom kan nog sova där en natt! men jag saknar dom lite. Något jag inte saknar är min rosa tröja, som jag har spenderat dagen i. Någon dagen kan ni väl få se den.. också undrar jag om jag ska lämna tillbaks min jacka igen, eller om jag ska ha kvar den. För ja, jag kanske kan hitta en bättre? Det kanske vore bättre trots allt. Och just nu kom jag på att denna dagen har varit som typ en dröm. Det känns som om jag har drömt.. Ja, det är ju inte bra. Eller så kanske det är bra ändå? Eller det är ju inte bra om det känns som om jag inte har varit "levande" idag? men dagen har nog varit lite överansträngande! Men det klarar jag nog. Eller det hoppas jag. Nu ska jag nog göra som mina planer vill, och hitta på något annat.

MEN NI FÅR JU VARA LITE KREATIVA

Nu är det så att jag har kommit på att godis är sjuk överskattat... För att jag e cool, plus att jag älskar klubbor. Förutom sånnadär choklad grejer så är det typ det godaste som finns i hela världen! Vänta? Nu tappade jag tråden.. ååhh, jag e sugen på vatten. Så nu ska jag dricka vatten. Eller snart, eller vem vet när jag ska dricka vatten! Men kallt vatten, och öva på mina repliker.  Och att skriva lite SO på en Lördag kväll gillar vi ju också väldigt mkt. Nu är det så att min hjärna är lite tom på saker att skriva, för jag kollar på någon film som kom upp på tv:n. Så ni får låtsas att jag sitter här och skriver om mitt liv och vad jag tycker om miljön och barnaga, men egentligen så skriver jag SO och kollar på tv.


HOPP OCH TRO

Nu ska jag säga er att det är grymt svårt att skriva på små datorer, nästan så svårt att jag har svårt att skriva på denna dator nu. och att jag har haft två toppen dagar, och att jag snart inte har någon röst kvar. För jag har sjungt sedan klockan 11 idag.. Vilket kanske var dumt eftersom jag har ont i halsen. Sen så tar jag kort på nästan allt roligt jag ser, men det får inte ni se.  tex min skydds-ängel-reflex med djävulshorn? Jag höll på att skratta ihjäl mej när jag såg det! och andra grejer jag bara helt random tar kort på, men inte visar..
och på torp, som jag var igår, köpte jag en tröja, en jacka, strumpor, halsduk, vantar, 3 leggins och godis till mej och julia. Som Julia har kvar hos dej.. hmm? och matilda har ett par av legginsen.. hmm?

och sen.. att eftersom den nya harry potter har premiär så är alla tvungna att se dom andra filmerna också? Så att det blir "harry potter"-tema på hela livet. För på fb så skriver ju typ alla "ser på harry potter", och då kan man ju undra.. "om du har glömt harry potter filmerna vad är då grejjen med att du ser dom? Du verkar ju vara ett harry potter fan, menar jag.

och imorgon ska vi spela teater i kyrkan, och jag tror nog att den kommer blir bra. Vi ska bara lära oss replikerna, tala tydligare och långsammare, och le, sen så kan ju vad som helst hända! bara inte lina glömmar att skriva brevet.. hmm. men det kan vi ju också lösa. Allt ordnar sej med silvertejp. och nu tycker jag att ni har läst så att det räcker. Vi hörs senare ikväll och. Puss!

   
och Jessica är duktigt på att ta kort på oss när vi ser lite efter ut. Duscha vore inte fel nu asså.. åååh, nu ska jag duscha!

FEJK

Man tappar lixom livslusten när matilda inte bloggar, Och desutom så är det grymt svårt att skriva på en fejk-mini- datorn!

26 NOVEMBER

Nu sitter jag här på en sånhäringa svenksa lektion. Efter skolan åker jag, alice, matilda och Julia till torp och sen så åkerv i tjejer hem till Julia. Så om jag inte bloggar är det Julias fel. Ha en bra helg. Puss

NEJ. DET GÖR INTE ONT.

Du gör ont.

Godnatt folk


AS SMART

mammas kaka var god och nu känns det som ett jätte bra tillfälle att dushca. As bra, faktiskt! Så, om ni undrar så är jag hemma också. Kör och teatern gick bra, nu kan jag ju öva på teatern i duschen.. smaart!


25 NOVEMBER

Egetnligen skulle jag behöva måla naglarna. För dom behöver lite färg, och det är mkt finare.. Dock suger jag på att ta bort det när typ 4 naglar har färgen kvar, och 6 inte har det..  För det är ju också fult. Åh! Där kom Matilda's älsklings reklam. Idag så händer iaf dethär; Skola, teater/lucia-träning och hem hit. Så om man tänker på det så är det ganska mycket. Nu kom jag gå att jag nåste packa gympakläder. jahaa.. Ha en bra dag coolingar. Vi syns och hörs någonstans på månen!

JAG ÄR INTE BLIND. JAG SER BARA INTE DET JAG INTE VILL SE


Min dag tog en liten vändning. Min mun saknar tandborsten igen, och min kropp saknar sängen. Jag funderar över att gör som jag vill och sluta tänkta lite.. Det kanske är konstigt, men svårt. Ibland iaf! Vi får ser hur det går.. Och nu var dethär inlägget snart slut. Jag måste bara säga att med huvudet upp i livet igår, så glömde jag helt kort engelska läxan och boken om mej själv som vi hade tills idag. Och ja, godnatt!

NÄR GÖR RYGGEN INTE ONT?

Jag är en såndär tönt som sitter och skrattar ihjäl sej åt tråkiga reklamer, och inte fattar det roliga i såkallade "roliga" reklamer. Sen så måste jag säga att jag älskade ungcafén och lucia träningen. Nu är jag riktigt glad och skulle kunna gå runt med ett "happy face" resten av dagen. också ska vi spela en advents teater som nog kommer bli bäst. jag skämta! Nu låter jag ju som värsta "fröken sol", hahah.. men jag är väl fröken sol idag då! Och det kan man ju gilla.



NI VET JU ÄNDÅ VART JAG SKA NU!

Men jag gillar att jag har skrivit min mejl adress 3 ggr idag. och klockan är 10 över 7.. Känns ju bra! Jätte bra. Jag har leggins under byxorna, för att jag är coolt och gillar att hålla mej varm. Också ser jag ut som en ko i håret, yees en ko! Fast det gör jag ju inte, det ser bara konstigt ut.. och jag börjar få små vibbar om att jag snart måste klippa min lugg igen. För detta går inte. Nu har den lagt sej längst med håret! Också ligger den ju inte kvar som jag la den förut häller, utan den ska.... vara jobbig.

                 

Och med detta så säger jag hej då.

SEN SÅ BORDE JAG JU VETA VART MINA FÖTTER SITTER



Mina tänder vill att jag borstar dom. Men jag gillar att chatta med Alice, och att ha ont i ryggen när jag sitter vid datorn. För det har jag, jätte ont faktiskt. också har jag världens roligaste, skönaste och snyggaste frisyr.  och vet ni varför jag har denna frisyr? Enbart för att jag är cool! och för att jag duschade förut men inte orkade duscha håret.. Men vi kan låtsas att det är för att jag är så jädrigt coolt. Nu ska jag göra som alice preicis sa, och försöka sova. För då måste jag gå vägen om toan och ta hand om mina tänder.

Min dator funkar inte riktigt som den ska. så det är detta ni får nöja er med!

MIN TISDAG

Nu kommer tidagens höjd punkt! Tv.. 5:an.. Desperate housewife och Cougar town. Mmm.. DET gillar jag skarpt. Dock kommer det dycka upp reklamer, och jag gillar inte reklamer. Inte alls faktiskt.


OCH JAG KANSKE SKULLE GÅ OCH LÄGGA MEJ?


Nu har jag ju bara bloggat om mina byxor och om min älskade veckorevyn, och ni kanske har lust att höra om mitt riktiga liv! Sa jag att jag hade en dålig dag igår? Isf skojjade jag, idag har jag haft en dålig dag. Jag mår inte så bra, jag är trött och har ont i huvudet och kanske, bara kanske håller jag på att bli sjuk. eller kanske inte? Det är frågan för livet! Idag har jag varit helt konstigt i humöret, jag har typ flummat och sen typ inte sagt något, så mina små kära vänner undrar nog vad det är med mej egentligen. och eftersom jag inte har en aning så måste jag gissa på att jag är trött. Så för alla som undrade så är jag trött!

         

BYXORNA

Hela dagen har jag undrat över vad som har varit fel med mina byxor. Dom som förr var så sköna hade plötsligt blivit klumpiga? Jag funderade över att jag inte hade använt dom till dom nya skorna, men sen, helt enkelt, just när jag väntade på bussen, så jag på att dom kanske hade blivit förstora? Tack isf till godisförbud!

LYCKA ÄR..

Att hitta Veckorevyn i brevlådan!!


                 


SYNS HALV FEM

nu är kläderna på och.. ja, ni vet. Sånt där tråkigt man gör på morgonen. Jag längtar till mina kompisar som är snälla och till att komma hemma igen för att duscha. Sen så är det väl lite onödigt att jag sitter här och bloggar, när jag egentligen inte har något att blogga om. och är trött. Så bryr er inte om vad trötta jenny säger.


      
         
        kolla hur glad jag e!

23 NOVEMBER

Nu så är jag en trött och inte alls pigg tjej, som drog mej ur sängen imorse. Det är föresten svinkallt, så jag fyser ihjäl. Igår var ingen bra dag, så vi kan ju hoppas attt denna blir bättre. Ja, och den började just nu med att jag såg hur någon drog en död varg i ett snöre efter sej. Men det är ju jätte jätte bra. Det kan ju iaf bli bättre.. Lång dag idag också, mmmm, underbart.
                 

NÄR DET GÄLLER

Sanningen är den att jag satt uppe lite för länge i dag med. Syns imorgon och pussar till Alice<3

UNDRA HUR LIVET SKULLE VARA, OM INTE DU FANNS?

Sen så är det ju en helt annan sak att jag faktiskt har duschat. Mitt hår är blött och jag luktar gott, och det gillar jag toppen mycket! Också är det något annat som luktar äckligt.. men det är inte jag! Det är nog maten. Annars så ser jag och mamma på tv, lycka är när man märker att man har ett bra program som ligger inspelat på lager! Så nu ska jag använda denna lycka.

HOLAPOLA!

Käraste folk. Nu ska jag säga er att jag fryser i hela mej, att komfirmationen var rätt okej och att zälma är rätt så rolig när hon försöker att inte halka när hon går ner för en backe. Men tillbaks till dagen, den har varit ganska okej, synd bara att min högsta dröm har varit att duscha och sova. Mina ögon höll seriöst på att stängas när vi hade spanska, men det kanske var för att vi såg på någon tråkig spanska film. Och min arm håller på att domna bort, där blev att förvånade, eftersom det hänger över en gitarr och allt.

            

SAK JAG TÄNKTE PÅ INNAN JAG SKULLE SOVA

En gång så spådde min kusin mej och sa att jag skulle gifta mej med någon med bokstaven G som första bokstav i namnet. Och då kan man ju undra hur många snygga killar som har ett namn på G? Glenn? Gustav?... Gurka.. Tänk om jag gifter mej med en gurka!? Jag skulle målat en gurka och mej när vi gifte oss, men det går inte att göra en normal bild på det! Och är de bara jag som tycker att jag luktar ketchup??

OCH SEN SÅ KAN MAN JU TYCKA DET

Igår kändes det som om jag kunde vara ganska osocial i bloggen. och jag hade inte lust att blogga. Och nu såg jag nog sveriges dåligaste reklam! Hahahahha! Och nu vet jag inte vad jag ska säga. Jag gick och la mej typ kvart i 12 igår, men somnade typ inte fören halv 2. Jag låg där och skrattade åt mej själv och trodde att jag snart skulle bli sjuk, ni vet som Matilda e? Men tillslut somnade jag och vaknade sen kvart i 6 glad, pigg och törstig! Och nu har jag ont i ögat.

                 

SEN SÅ KAN JU NÅGON ANNAN FORTSÄTTA

Nu är jag hemma! Lite kunnigare, lite roliga och mycket mer uppvärmd. Så säg bara till.. Jag sjunger vad som helst! Jag lyckades till och med sjunga "julen är här", rätt så fint i köket förut.. Och föresten så har jag knarkat läkerols "Lukta gott i munnen" tuggummin, men det funkar inte, vill jag lova! Men det struntar jag i, fast dom smakar äckligt också. Också ska jag bara säga att jag faktiskt har bloggat 2 ggr till idag, men varje gång jag har klickat på "publicera" så har internet slutat funka eller så har det.. slutat funka. Men äsch! Det får ni leva med. och ananrs så var kören och teatern ganska kul. Fast ibland fattade man nada, och jag har lite ont i huvudet.


ja, sådär såg man ut.. igår.

SÅ ATT NI VET

Godmorgon. Snart sticker jag på kör.

OCH SEN SÅ KAN MAN JU HOPPAS PÅ DET BÄSTA!

Nu ska jag hoppa i dushcen! Ja, jag kanske vill Hoppa i duschen!? Har ni tänkt på det.. Precis. också kanske jag ska tvätta håret och sånt också. Skulle ju vara smart, eftersom det typ är grejjen med att duscha!


Nej va kass jag är.


MED HJÄLP AV ZÄLMA

Nu undar nu alla när lilla jag ska blogga igen.. Nu har jag gjort något fantastiskt och målat något jag faktiskt lblivit nöjd med. Eller så kanske målat är fel ord, eller så är det inte det? Något att tänka på! Menmen, iaf så hittade precis min bror teknik grejen som jag måste skriva rent, och var inte det typ första teknik lektionen vi skrev den på? Så jag ligger nog lite efter i planeringen. Jag tror föresten att jag har fått en finne på sidan av näsan, men den syns knappt, så jag vet inte vrf jag började prata om den! Alla på fb är föresten sega igen. Och jag tror jag är klar med det här inlägget!


VINTER TIID

zälma sover och jag har sett på en ganska bra film! Det var någon som jag såg på tv4+ och missade början på.. underligt! Men bra var den allt. Nu har jag verkligen börjat  prata underligt. Jag tuggar på ett tuggummi som jag har tuggat på hela dagen, och det börjar tappa smaken. Och tuggummi utan smak är ju lixom,.. tuggummi utan smak! Sorligt, men sant. Idag har jag nätt och jämt suttit vid datorn och stirrat på fb, kan hända att jag satte på lite musik och somnade till.. och åt någon köttbulle, men annars så har jag haft riktigt jäkla tråkigt. Intressand för er att höra, så det är bäst att ni antecknar! Imorgon är det teater och kör, så då får jag inte sova. Eller? Skämta.. det är ju klart att jag inte sover då?


En bild som verkligen inte passar in här då..

FRYSTA FÖTTER

Om jag skulle orkat så skulle jag grävt ett hål, och sen lag mej i det. Men försiktigt. så att jag inte går sönder.


SVINALÄNGORNA

Jag läser den högt nu. för min bror och allt! Synd att han redan har läst den, och att den är hemsk. men den är inte på riktigt! jag vet det. heheh.. skämta. fast den är inte på riktigt asså!

BARA ATT FÖLJA MED

Nu måste jag bara säga till er att jag har på mej kläder.  coola kläder.. Typ stora kläder! och sen så tar jag tillbaks det i förra inlägget om kläder att köpa till mej, ist så kan ni ge pengar till mina föräldrar så att dom tänker "Hmm, nu har vi råd med en mac till Jenny!". För det skulle vara snällt, speciellt när vår gäst sitter här och pratar om Mac datorer och pappa verkade helt farcinerad när vi pratade om mac-air! coolt lixom. men jag hoppas bara inte att jag får en säng! Jag har iaf hittat min mobil som jag visst satt på! Ojojoj.. det där asså.


MÅ NI SÄGA DESAMMA

Godmorgon alla sköna bloggläsare.. eskämta! Jag har druckit te och jucie på samma gång och tyckte att det var ganska coolt, men sen så sprang jag till datorn. Mycket uppdate på fb, må jag INTE säga. Det står ju typ precis samma som igår? Synd att jag inte är någon fb nörd som måste uppdatera min status hela tiden, för att berätta för folk EXAKT vad jag gör.. För isf skulle alla få ett meddelande "Jenny S*orsjö har bombaderat facebook" och det mina vänner, de skulle varit coolt! Och sen så måste jag faktiskt säga att jag älskar snön. Det kändes helt overkligt och konstigt, men ändå helt happy, när jag och zälma skulle gå och lägga oss igår. Men typ som dagen innan julafton? Synd bara att det är november? Men nu snöar det iaf mer, jag behöver en vinterjacka och... halsduk, vantar och en bättre mössa! Så jag är öppen för förtidiga julklappar! Speciellt en jacka från stadium för typ 4000:-? Lycka till folk!

                

HA ETT LIV

Nu ska jag ta den där duschen jag pratade om! Jag hoppas att resten av mina tankar rinner iväg och glider ner i avloppet! Vi hörs imorgon, gott folk. natti natt!


OCH LIVET FLYTER PÅ...

...fast jag står still? Hmm.. kanske måste sätta mej med lite läxor i helgen, och ta en riktigt lång dusch nu? Det skulle vara något. En lång dusch och inte tänka på så mycket! För seriöst så har min hjärna varit överfull denna veckan.. Nästan så illa att jag knappt lyckats somna eller koncentrera mej på lektionerna. Och det är illa, till och med för att vara mej! Annars så skulle ju ett anteckningsblock och en penna också vara bra, jag känner mej lite kreativ, så att måla något skulle ju inte vara fel. För jag hittade, seriöst, en jätte fin bild jag hade målat 2009, och jag är riktigt förvånad över mej själv! Det trodde jag inte jag hade i mej! Men ibland har jag la det.
Och sen så ska jag ju bara säga att alla på fb är sega, för att dom är borta en fredag kväll, daah?

Och att jag älskar TinaMinFinaMenLiteEfterblivna<3


MEN TYP

Jag kollar på Spiderman-3, och såg precis när han där som spelar spindelmannen och han hade precis svinga sej ut genom ett fönstret efter att han hade pratat med hon där tjejen. och då slog det mej. Är det inte hur löjligt som helst att hon är tsm med en kille i en taaajt röd dräkt? Självklart är han säkert en riktig toppen kille.. men tänk efter lite?

                  

VEM SÄGER ATT JAG INTE FÅR DRICKA...


                                        

                  Sprite?/7up då?

ÄR DET BARA JAG..

...ELLER SER DOM HÄR TVÅ UNDERLIGT LIKA UT?



Bra jobbat! Bra jobbat!

DETTA VAR DET FULASTE JAG SETT PÅ AFOTNBLADET:


Roliga kommentarer! Speciellt om man läser dom i fel ordning!

MEN DET VISSTE NI VÄL REDAN

jag kolla på Pippi på rymmen, och den är så bra så. Eller inte..? Joo. Också lyssnar jag på lite roliga låtar från den nya idol skivan, cooling är jag! och sen så är jag redigt trött, nivet sådär höst-trött! Om det inte är vinter nu. hmm. är det det?

                  


19 NOVEMBER

Tiden går så fort vid datorn! nu måste jag springa.. elr gå..

NÄR MAN ÄR LITE COOL

Nu ska jag fundera på att gå och lägga mej.. Jag har ont i ryggen, troligen för jag sitter så konstigt när jag sitter framför datorn, och jag är lite trött. Alice är osocial på msn och imorgon är det matte prov.vad mer kan man önska sej? Nej men jag är faktiskt jätte trött och ganska trög i huvudet, och nu sa mamma att jag måste städa upp mitt skräp som blev kvar från "boken om mej själv", aa visst. Det måste jag göra också då. okej, det var ju typ 3:dje gången jag gäspade där och.. godnatt.


SKO I MASSOR

Hmm.. erkänn att jag har glömt att visa er mina "Nya" skor? Även om jag tror att alla som läser min blogg redan har sätt dom!


detta var det fulaste!

OCH JAG GÖR DET

Tildas adventskalender! Tildas adventskalender! Tildas adventskalendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Den låten har jag haft till och från på hjärnan under hela dagen. Den kommer att göra succé.. Så himla kul.
Annars så kollar jag på halv 8 hos mej.. ja, det gillar jag! Och annars så räknar jag faktiskt matte och är cool.


Sessans adventskalender.. Sessans adventskalender.. Sessans adventskalendeeeer!

GAH

Nu är jag hemma och gillar att vara det! Och ni kan inte fatta att vår svenska lärare sa såhär idag: "ni måste inte lämna in den idag! "!!

LÄXOR

Godmorgon alla som är vakna, jag sitter här och är nyduschad. boken om mej själv tog min tid igår kväll, och jag känner mej såå missnöjd med den! Också ska jag berätta för er att vi har spanska idag, men jag har inte tränat på den där himla läxan.. Som jag inte hade gjort förra veckan och veckan innan det heller.. Också skulle jag skriva klart teknik uppsatsen om Universeum, vilket jag inte heller har gjort. Men eftersom jag gick upp så tidigt så är jag faktiskt rätt så klar nu! så nu ska jag INTE göra dom sakerna.. Jag ska ta igen allt jag missade igår, också ska jag fixa mitt hår.

OTROLIGT

Sitter här på på det där stället vi skulle till... och här finns massa blogg datorer! Lyckllig är jag!

GODMORGON

Ja ni, nu ska jag iväg till bussen och låta den kidnappa mej till skolan, där den släpper av mej. Också ska jag kolla vad för ny mobil Johan har fått, eftersom han har bytt nummer? Men nu är det dags för mej att ta väska, gå ut och låsa huset.. Jag ska låsa in min bror nämligen! Han vill det.


HOPPA PÅ BUSSEN VETJA

På dansgolvet är alla ens bästa vän,
Men när man kommer hem och släcker lampan så är man ensam igen.
Helan och Halvan.
Timon och Pumba
Piff och Puff?
Ja, när man är två så är det lätt att vara tuff.
Alla har någon som lyssnar på sej,
men vem kan finnas, som lyssnar på mej..?


ÄR DET DETTA MATILDA PRATAR OM?



Hmm.. för isf så vill jag bara säga att vi har detta, SO:n, engelska, Religons-provet,, Teknik-uppsatsen och.. Massa andra grejer som jag inte kommer ihåg! Men nu vill jag bara säga till alla att matilda ljuger, för vi andra har knapt inte ens börjat titta på våra läxor, medan Hon nästan är klar med allt.

Det vara bara det jag skulle säga till alla som läste matildas inlägg och trodde att vi var pluggisar, eller inte kände att hon inte kränkte sej själv!
Föresten så vill jag bara säga att jag min skrivare är sönder, så uppsatsen i kust och hav (som Matilda redan lämnat in och nästan fått tillbaka med betyg och allt) är inte klar på långa vägar, och jag måste träna till biologiprovet som jag inte har gjort än, ,men som alla andra ska får tillbaks det när jag gör det och sen så kan jag ju inte skriva ut något så jag kan inte jobba klart boken om mej själv eller So:n hemma heller..  Och vet ni vad? Trots allt detta, trots en ganska stor stress och ångest, så oroar jag mej faktiskt mest över hur långsamt jag ska prata på teatern, eller om jag ska sjunga högre på mit solo på kören. För just nu, så tycker jag att det räknas mest i hela världen! För hmm.. för att komma in på alla teater och musik skolor? Vad är bäst; att man har MVG i biologi eller att man kan tala långsamt och högt inför en publik?

Det var allt. Godnatt!

NI

Det är så att jag är lite halv förälskad i "how I met your mother", för det är så bra. Nu tog det slut för att jag var seg och inte bloggade medans jag bloggade.. Jag håller på att övertala folk att komma på lucia träningen imorgon, och sånt. Krävande för lilla mej! Jag är typ sugen på kakor.. Men vi har inga kakor! Om jag inte bakar kakor som jag har med imorgon. Nää, skämta!


NU NÄR JAG FÖRSVINNER, SÅ VET NI

PLÖTSLIGT så fick jag se hur mkt klockan var. Då blir det att hoppa med tandborsten i munnen och sova. Jag brukar hoppa med tandborsten i munnen! Också gillar jag att städa mitt rum. Också absolut älskar jag när  min skrivares färg tar slut. Nu har jag lite ont i ryggen och är annars ganska så lat. Godnatt


KÄNNS JU BRA

Det känns ju jätte bra att färgerna i skrivarn tog slut... Just nu när vi har så mkt inlämnings arbeten och allt! Nu undrar jag varför jag skrev ut ALLA dom där bilderna som jag inte behöver? Och till på köpet så har jag tre saker kvar till boken om mej själv, och det är att klistra in texten, skriva lite text och skriva ut bilder.. HAHHAHH! Min otur? Vad säger ni nu då! Nu ska jag skriva dom där texterna, och kanske passa på att skriva ut dom imorgon, in the schooooool.




Lite av boken.. lite av mej!

ALLDELES FÖR MYCKET

Hur känns det att jag väljer halv åtta hos mig framför er!? Eller dej. Att jag sitter här och dricker kaffe och äter banan och inte vill gå ut med Zälma? Lite dissade antar jag. Och boken om mej själv? Den.. eh.. den. Nu kom jag på att vi inte har svenska på onsdag! Tjoheej. Jag ska lämna in boken om mej själv" på tordag. Nu ska jag se klart här, gå med Zälma och sen göra klart NO inlämnings arbetet.. eller vad det är!

       

GODNATT

Här sitter jag och dricker kaffe.. Tänker skita i att boken om själv ska in imorgon och duscha och sen sova gottigottgott. På kören var det kul, fast tråkigt, och jag hittar inte pubertetssonen i mej och det gör allt mycket svårare. Speciellt när man är arg av någon konstigt anledning och bara vill skrika. Dock kände jag att min röst var ganska flexibel idag, så jag tjoade omkring med den. Och solot. åhnej, säger jag bara och skrattar åt Karin som försöker hålla stilla mina papper för att mina händer darrar så mkt. Och vrf det också, det har jag inte heller någon aning om! För ja, svårare saker har jag ju gjort?


DÅ RULLAR VI IVÄG

Nu kanske ni undrar vart jag har varit hela dagen. och det undrar jag med! men här är jag, lite gladare, med lite mer ont i halsen och lite mer kompisar runt mej. Nu ska vi dra vidare till kören! Pussisar


14 NOVEMBER

hehe.. då vet jag! Godmorgon.

KLADDKAKA

Om jag hade en konstig dröm i går, så slog nog den här drömmen alla rekord! Och jag måste berätta den. så.. äsch! Påminn mej.
Det regnar föresten ute, och jag gillar inte regn.. Däremot äälskar jag att det är lördag idag! Men sen så hatar jag att vi inte ska ha någon teater träning.. så då får jag träna själv då! Om inte någon har lust att komma hit. För jag är väldigt lustig av mej.. och på lördagar så.. shit va jag blev sugen på kladdkaka! Eller det blev jg ju inte! Det var  ju igår jag var sugen på det. Men jag har all rätt att baka det, så jag kan ju vara sugen på det näär jag vill! Till och med på vardagarna, för matilda och jag har typ ändrat i hela systemet. Så nu får vi tillochmed äta köpt kladdkaka! Men jag gillar godisförbudet, för då är man inte lika sugen på godis! Smart va? Men nu är jag sugen på smoothie, men jag vet inte om jag orkar göra.. Vi får se vart världen leder oss! Men kom alla mina små kycklingar!

JULTOMTEN E HÄR

Nu är det så att jag har suttit här och kommenterat olika reklamer i huvudet för att sedan skriva in det i bloggen. Men lixom, ni fattar ju ändå inte vilka reklamer jag snackar om? Så det är ju Ganska onödigt! Så vi struntar i det.. Annars så måste jag bara säga att det är trevligt att jag har varit värsta sur idag, fast lite glad också, men inte överdrivet glad! Och nu fick jag lust att se dh. Åh vilken ful förkortning.. Men jag vet inte hur det stavas!? Jag är en sån där nybörjare, har typ sett 5 avsnitt, men jag är faktiskt förälskad i det! Nu hoppar jag alldeles för mkt i massa olika ämnen.. eller, ni kanske gillar det? damdamdaaam!! (tänker er skräck musik). Snart Jul. och seriöst jag vet inte vad ni vill ha, vad jag ska köpa.. Så snälla rara vänner, ni kan ju kommentera vad ni skulle vilja ha.. Men annars antar jag väl att ni inte vill ha något!


Och hur längesen var inte dethär då?

ELLER SÅ KANSKE DET BARA ÄR JAG?

Jag har ont i gommen.. Undra vad det kan vara som jag inte tål? Yoghurten, björnbären, hallonen blåbären.. eller kanske var det klubban jag åt förut.. som jag inte tålde!


och såhär fint blev det!


JAG JAG JAG!

Nu kanske ni undar vart jag har varit heela dagen! och det undar jag med.. hmm. Nu hamnade jag iaf här, framför idol. Olle nu, sorligt nog inte så bra idag. Men ni skulle bara veta! Som sagt, idag så har jag försökt göra boken om mej själv. men först cp:ade skrivaren och sen så kunde man inte på hotmailen.. Så jag har  kapitel kvar att skriva och sen så ska allt sättas ihop till en bok! Känns ju bra! Eller inte. Vilka tror att jag kommer sitta i panik på söndag kväll?


Och vem kan inte förälskar sej i den här typen? (jag räcker upp båda händera!)

DUSCHEN NÄSTA

Jag hade en väldigt läskig dröm.. typ om att bli blind och döv. Ja, mer vill ni inte veta!
Idag har jag ingeting jag ska göra.. eller det skule väl isf vara boken om mej själv.. och jag tror att Matilda har smittat mej. Har så himla ont i halsen och är lite borta! Nu tänker ni "men du är ju alltid borta", vilket är delvis sant, men inte rikigt! Men kanske, kanske, kanske, om jag duschar, så försvinner det kanske? och för att jag tyvärr inte har duschat sen i måndags. hehe, gris. Nu fick jag värsta dusch paniken. Godmorgon

NÄR INGET ANNAT HJÄLPER

Här sitter jag, som vanligt, och har gitarren i knäet. Jag kom just på något oroväckande och störande! Och annars tänkte jag borsta tänderna och gå och lägga mej.. Fast, jag tror jag gör det nu. godnatt

OCH JAG MÅSTE

Här sitter en lite små irriterad tjej, med en halvbruten nagel, sprängda högtalare och mycket tankar! hon har haft en toppen dag på teatern idag, och är kanske glad.. Hon kommer sakna sin nya kompis Lina och hon har fått den nya veckorevyn tidningen. Matilda är konstig och Alice gillar skype. Jenny gillar något annat! Hmm.. nu tror jag att jag bara ska be om ursäkt för all denna dålig bloggningen och börja inlägget på rikigt.

Jag har massa inspelade grejer som jag nog egentligen borde kolla på, men mamma ska kolla på tråkiga "SOS västkust". Så jag bloggar! Jag har faktiskt haft en toppen dag på teatern, vi har grejat med brev och blivit tillsagda, av en riktigt skådepelare, att vi ska satsa på våra skådespelar-drömmar och inte lyssna på dom som inte säger att vi kan. Så idag har jag bestämt mej! Jag kan, jag vill och jag ska. Eskämta.. menmen! Nu ska jag nog läsa lite veckorevyn.

ALLT GILLAR VI!

Här sitter jag i köket hos bror min.. Matilda och han där som bor här spelar tv spel och jag tycker att. jag tycker ingenting jag! Men kul ikväll när vi ska sova och alla hör allt! Speciellt han under som spelar AS HÖG musik. eller antingen får han stänga av musiken eller så får han höja så att vi hör ordentligt! Sa jag att jag ahr köpt nya skor.. för det har jag!!! och jag och dom kommer leva lyckliga i alla våra dar. Nu måste ja fråga om en kyckling som man har köpt färdig grillad i affären ska vara röd? För det var typ den som vi köpte.. Men resten var bra! Mat för 170 kr typ, och naturgodis för 56.. jaa men det gillar vi!

MEN SEN

Här sitter jag med matilda hos min bror och.. ja, vad gör vi? pratar om skatter? nu har jag en liten tjej här som tuggar mej i örat, och det är otroligt störnade!! så jag lämnar över datorn till henne..

HENNES ÖGON HAR KANSKE FASTNAT

Jag är så himla fruktansvärt Kissesnödig, nästan så att man kan dö! Och det hemskaste är att veta att bussen kommer sega sej fram.. Men jag tror att jag kommer att klara mej! Kanske.. Och sen så sitter det e läskig tjej på bussen och stirrar på mej, och nu pratar jag inte om matilda. Så nu ska jag sluta tänka på mitt problem magi bara hoppas att jag inte kissar på mej!!! Detta känns skrämmande likt Happy potter bion jag såg med karin för 4 år sen, då vi hade drukit liiiiiiite för mkt dricka.

HÄXA

Godmorgon! eskämta.. Nej men jag är hos matilda, hon kom på den braiga idén att vi skulle sminka oss och värsta coolt och ta kort sen, så det ska vi hålla på med. sen ska vi sova och imorgon blir det prao prao prao och sen så ska vi sova hos bror min. Ifall ni undrar vart jag tar vägen.. idag så var vi ju med Cilla på teatern, ochd et var ganska skoj. Fast inte så mycket teater, utan mest prat., men det funkar det också!


9 NOVEMBER

Idag kan ju alla kolla ut och se vad jag tänkte skriva! Men jag struntar i att skriva det, men jag kan säga att jag har lagar på lagar på lager på lager med kläder! Så jag hoppas agt jag inte kommer att frysa.. jag kunde ju tvingat pappa att köra mej, men han sover så det vore taskigt.. nu blev jag liite stressad när jag kollade på klockan. oj! den var visst upp och ner. Där är klockan.. 08.05, då ska jag gå snart. fast jag måste packa lite grejer till matildus! ha en bra dag, för det ska jag! godmorgon.


JAG ÄR SJUKLIGT SUGEN PÅ JULMUST

vet ni vad problemet är? Julmust är äckligt..

SÅ FÖRSVINN ALLA TRÅKIGA!

matilda sa förut något om att min blogg vara roligare förr. och det kanske stämmer, för nu känns min blogg lite wannabe.. allt! Att min blogg är tråkig och roligare förr, det ger mej inte någon kick för att blogga. inte heller att tråkiga personer läser min blogg. det var allt

MATILDA TUGGAR MEJ I ÖRAT

jag antar att ni har läst matildas blogg, och den lilla historian om vårann prao dag. Och för er som inte har gjort det så ska jag bara säga att vi praoade, träffade en Lina och tyckte att uppvärmningen var roligare än själva föreställningen, som vi fick se. Nu sitter jag iaf här hos matilda som pratar om laxeringsmedel och att jag är otacksam.

8 NOVEMBER

Trevligt att vara här igen! Min buss går som sagt halv 9, så jag börjar väl vandra iväg om typ en halvtimme. Maten är packad, och nu är det smink, hår, tänder och att stänga ner huset kvar.. Men det fixar jag allt! För er som inte fattat det så praoar jag och Matilda på region teater väst i uddevalla, och i uddevalla finns...? jag säger bara Idol.. idol idol idol idol idol idol idol idol idol!!!!!!!!!!! Nej, jag skojar bara. jag ska bara praoa, också skulle jag följa med matilda som ska röntga sej! Så jag har ingen aning om när jag är hemma. Nu ska jag fortsätta med mitt. 25 min kvar!

kände att denna egobilden passade in, speciellt när ni ser rätt in i min näsa!

och precis Nu så hörde jag att Micheal jacksson ska släppa 10 nya album? yees, precis nu!! Efter döden ska han släppa 10 album till?

EN SÖNDAGSKVÄLL I NOVEMBER

nu ska jag fundera på att lägga mej! Om jag är pigg imorgon så kan jag sätte mej och kolla på "vakna med the voice" imorgon. Jag är ganska nöjd med att det är prao imogon, tycker om min prao plats. också tycker jag ju om matilda!


DET VAR DET

Alice ville hemskt gärna att jag skulle blogga, så nu gör jag det. Har varit på skoj-skoj-skoj kör och lyckats roffa åt mej min älskade snart man's nummer. Är ganska stolt.. och ingen anade något! stavas det "anade"? Jaja, det bryr sej ingen om. eller jo, matilda, karin, alice och lina såg när jag gjorde det och var på min sida, så det räcknas väl inte! Tycker jag då.. imorgon ska jag börja kl10.00 på min prao plats, och sluta 15.00, så jag åker med en buss halv 9, sov morgon!!


SYND

kul att mamma spräckte mina högtalare på datorn förut när hon kollade på Romina och Julius, så att du kan jag inte lyssna på musik på datorn längre.. man ryser så mycket när man hör musik genom spräckte högtalare..

7 NOVEMBER



Nu blir det utgång med zälma-hunden! och är kär i alice hatt!

TILLBAKA BLICK

Ni undrar säkert hur bowlingen och kina ätandet såg ut.. men det var ungefär, typ, såhär!



                   
                        
                                                   

                           
                      


                                  
    
                          
                                                                        
                                                   




                                   
                                          

        
                                                   

       Godmorgon!


FILMDAGS

hemma från tackfesten.. är icke trött. Nu blire Romina ohch Julius filmen!

JUST NU

jag är ganska nöjd med hela grisen i mej. Ganska nöjd, iaf! Matilda persson klagar på att vi inte borde vara nöjda för att vi inte ser bra ut, att vi inte alls liknar de tre små grisarna och Alice nyberg säger inte så mkt utan pratar med sina föräldrar om några tjocktröjor. Men själv, så är jag som sagt ganska nöjd!


                                
                                                                    
                                 


EN HELT NY VÄRLD

Här sitter jag, matilda och Alice och äter godis, lyssnar på musik och.. nej, det var allt! Tina och Julia var tråkiga och åkte hem förut, så det är bara vi roliga kvar! Vi är överlyckliga över att Geir åkte ut, eller kanske inte överlyckliga, men ganska glada. Dock var det väl liite tråkigt att han fyllde år igår, så att han blev ännu äldre, menar jag. Nu är jag inte hemma, men när jag kommer hem så ska ni få se fula bilder på när bowlade! och senare ska vi på tackfest! trävligt.
ha en bra dag!

GRÖTN NAGELLACK

sitter här hos matilda med alice, julia och tina och med en MAC-DATOR i knäet. Coolt, jag vet! Nu ska jag iaf säga er att jag nästan vann på bowling, tvåa kom jag! Tyvärr vann matilda, menmen. Också åt vi på en kina restaurang och träffade en kines, förvånande! Med det var det jag hade att säga.

5 NOVEMBER

Jag kunde ju vara smart och blogga förut, för nu mpste jag gå! Så nu bär det av till std med flickorna, för att bowla och äta i kina!



vi hörs sen hos matilda!

DET ÄR KUL ATT VAR JAG

sen så kan man ju ligga här och lyssna på radio egoina och tycker att det är heeelt jätte bra. allt är as bra! Sen så chattar jag men matilda och alice, fast sen så orkar jag inte svara för att det låter så jätte hemkt när dom svarar. DINGIIING! eller hur det låter? Det kan ju vara väldigt tråkigt.

'




GILLAR FULA SAKER, MEN INTE SÅ FULA

hemma från kören och är alldeles nyduschad och ren. Dagen har varit lång, och nu berättar matilda massa tråkiga saker. Eller kanske inte tråkiga.. men ni vet, saker som hon säger brukar ju vara saker som hon hör i sin lilla "carebox" som hon lever i!


SEN TEATER

Ni kanske undrar vad jag gör? Och då ska jag meddela att jag sitter här och kollar på idol grejer, och är ganska lycklig för att jag kommer får se Daniel sjunga på fredag. väldigt lycklig! Nu har min fot somnar och om en halvtimme ska jag gå till farmor


4 NOVEMBER

Snart ska jag vandra ut med Zälma, och senare ska jag teater. mellan det så ska jag och min bror äta hos farmor också tänkte jag sätta på mej lite kläder! Jag har inte ont sen ridturen igår, och det känns ju bra. och mina naglar är limegrönt gula,  och det gillar jag! Godmorgon!

PÅ HÖG NIVÅ

sitter i soffan.. har duschat.. och får se att jag har en timme framför mej med How I met Your mother. Det! Det är lycka!



jag ser inte så glad ut som jag skulle ha gjort..

OM DET INTE VAR REKLAM. SÅ SKULLE JAG INTE VARIT HÄR.





                                        
                

..TUR ATT DET ÄR DE DÅ!

LITE RIDNING

Jag är så oerhört lyckligt! Hela jag luktar häst och mina ben gör lite ont.. för ja, jag fick rida! Det blev fint väder efter en stund och jag fick rida Ture. fattar ni? Jag red på Ture, om ni inte tycker det är kul så kan jag berätta att det var en fjordning. Synd bara att folket där inte riktigt såg min talang utan trodde att jag var någon sorts nybörjare, men nej, jag är en erfaren-ryttare på 8 års erfarenhet! Men det såg dom nog ändå, nu när jag tänker efter. Men det blev en liten söt ridtur och Jenny fick både skritta, trava och galloppera och är ganska lycklig på sitt eget lilla sätt. Men hon kände dock inget i benen just då, bara ont i foten, men nu tror jag att mina ben kommer vara lyckliga imorgon.
Och jag fick god kyckling-sallad av mormor och är ännu lyckligare för det!

                                                       


3 NOVEMBER

Nu ska jag åka och..inte rida? Jenny e ledsen. Mamma tvingar henne att åka upp ändå. men ey, jag fick kolla på hästar i går och det gjorde tillräckligt ont. Godmorgon!

GODNATT!

jenny är en lycklig tjej som har både sin hjälm och sina ridskor hemma, men är lite olycklig för att hon inte hittar jackan på stadium som hon vill ha. Mamma sa att hon kan köpa den, så jag måste hitta den!!! för jag älskar den så mycket. Men nu ska jag sova. Imorgon bär det av till hedekas för att rida och hälsa på mormor och morfar. Super skoj!


NAGELLACK

Jenny är hemma från gbg och är godis för 100 kr rikare, eller fattaigare kanske.. en nagellack rikare, 25 kr fattigare också har jag köpt ett rikigt fint gristryne,. Och man kan jämföra det med Kissie om man vill! Synd bara att den inte är solbränd, större tryne och inte större läppar, och mindre ögon. Fast annars, ganska likt!

också har jag ätit på värsta goda matstället.. och det gillar jag, må jag säga! Jätte mycket. God mat, det gillar vi ju!


                          

2 NOVEMBER

Imorgon ska jag åka till mammas kompis och rida.. jag e så lycklig för det! Men! Min hjälm är hos min kompis, och hon svarar inte på sms, och det känns väl lagom snällt att ringa bara för att man villl åka och hämta sin hjälm? eller? Men nu tänkter vi inte på det. Idag ska jag åka med lill-alice och lill-matilda till göteborg för att se om vi hittar något kul till teaterfesten.. man vet aldrig! Nu ska jag äta frukost och börja greja. Godmorgon!

JULIA ÄR ROLIG!

Nu tror jag nog att jag har återhämtat mej sen fredagen.. Det blev lite fel och jag har varit lite ledsen. Men nu e jag glad igen! Även om massa dumma personer mobbade mej på kören i söndags så att jag kom tillbaks till mitt ledsna läge.. men nu när det har gått några dagar, så tror jag att jag klarar mej! Nu ska jag säga att jag inte orkar blogga mer, för jag chattar med Julia som är rolig!

NU HAR JAG BLOGGAT FÖR DIN SKULL, ALICE

min nästan blivinade man är kär i mej... hoppas jag!

RSS 2.0