SÅ DET SÅ!

japp.. pappa har min dator. det är ju.. dåligt. jag kan inte blogga då! Men sen så stod ju mammas dator och såg ledsen ut, så här är jag!! hejahejaheja. Jag har kollat på idol. elr intekollat rikigt. fast jo. också har jag duschat. detta asså. Nu ska jag säga att imorgon ska jag till torp med alice, tara matilda och.. eeh?? var det någon mer?? jaja, ifall ni undrade iaf.

30 SEPTEMBER

Godmorgon filurer.. Jag mobilbloggar faktiskt. Elr internet bloggar på mobilen, eller hur ni vill ha det.. Jag bloggade inte igår för att jag blev upprörd på dom dumma svenska folket som inte röstar vidare dom jag vill!!! Och annars så sitter jag i bussen, påväg till skolan. Och.. Efter skolan äre träning till musikalen. Mycket att stå i idag. Speciellt när man slutar halv 4. Aja! Hörs senare.

HMM

nu så äre så att jag mår illa.. jag har ätit 4 munkar, har spanska läxa och håller på att dö av trötthet.. detta går inte bra! och vet ni vad? det ligger jätte mycket munkar kvar!? Vill någon komma på munkfest?? Jag bjuder på munkar.. Sen så har jag ju disk att göras också. också har vi kollat på idol.. det var kuuuul.  Nu ska ajag kolla på tv.

OJOJOJ

grattis till mej! Nej, jag fyller inte år.. men ungarna MatildaPersson och AliceNyberg är här.. så lixom grattis för att jag lever.. nää. elr jo.. vi har gjort laxgryta, och nu blire party! kom ni gärna., eller inte! Inte helst. 

29 SEPTEMBER

Godmorgon.. idag är det so grej. Det e läskigt! hahah. nä, men jag tror att det är ganska enkelt, för vårann lärare brukar ofta göra så att det läter som att det är mycket svårare. Dock vet jag inte hur hon kan få "det står ett av dom här orden och sen ska ni skriva svaret på det"- att låta svårare.. den duuuuu..

Men du ska jag dra vidare till bussen!


JAG E TYDLIGEN STÖRANDE PÅ ALLA DESS SÄTT!


jag vet att ni älskar saker jag gör, som ni inte har förväntat mej att göra.. därav mitt fina recept. och sen så ska jag berätta att jag faktiskt har gjort so och engelska läxan sen dess! och det kommer gå as dålig på alla domhäringa förhören, ska jag säga. för.. åhh!! va är grejjen med att utskott och departiment typ är samma sak!? fast att det ändå inte är det. plus att min mobil är urladdad, och nu fick jag ont i mitt lilla huvud. och undrar ni vrf jag skriver dethär!? kanske för att jag ska förvåna er?? Men nää.. det är för att jag brukar skriva sånt. Nu tänker jag snabbt hoppa i duschen så att jag blir klar lagom tills idol.

JAG GILLAR NÄR MAN TAR BILDER OCH ATT DOM SEN INTE DYKER UPP!!!!


godnatt


KYCKLING-GRYTA

1. 2 st kyckling fileér i skivor:



Stek dom i smör..



.. och krydda med salt och peppar

   
                       klaraaa..
     

2. Hacka...
                                       "1 skalad" lök

          
                                  

                                ...."1 urkärnad paprika"

           

                                   
                             "...och 150g avrunnen svamp"

           
                               


3. Blanda ihop...


      ....2 msk smör....               ..... 1 msk tomatpuré......      ... 1 tsk vitpeppar...

och häll i..

            ....paprikan...                              .....svampen....
                                           ....och....


                  ..löken.. 
                            sätt på plattan och hetta upp grytan och vänta tills smöret och smält
                                                     och tills det ser ut såhär

                    


4. Koka upp 5 dl vatten..
                             ...och ha i 1 tärning hönsbuljong..



5. Häll 4 msk mjöl i ett.. eeehh?? minidurkslag???

 ..och..
                                               
                                                                        få i det på något sätt.

        typ såhär.. klumpar är blää!

.. häll i..

buljongvattnet.

och till sist..
        
                          häll i 3 dl matlagnigs grädde.

koka i 10 min.


6.
häll i kycklingen..
...
... och 2 droppar tabasco.


koka i 5 min.

              
            FÄRDIIG! (men rödaprika ist för gul blir den allt rödare)


                         med brun sallad blir det också gott..

PARLAMENTARISM

kul att man precis läste Matildas blogg och kom på att man inte har skrivit i "boken om mej själv" på as länge.. och sen så har man e jobbig SO läxa och engelska läxa till imorgon. och därför ska jag bara blogga om min underbara kycklinggryta, sen läsa läxan och sist belöna mej med.. IDOL! Och godis? hahahah.. nää, venne. Men jag skulle säga att jag har ätit min kyckling gryta.. och.. eehh.. precis det jag skrev.

KAKA (L) JENNY.. INTE MATILDA..


Nu sitter jag med mamma och ser på tv igen.. "det okända" denna gången!  också dricker jag te, och är sugen på kakan som jag, Matilda och Alice gjorde igår. Men matilda som inte gillade kakan, hon ska äta den.. och det är såå orätvist!! Jag får bara äta macka och sen ska jag göra min coola kyckling gryta. och vet ni vad? Jag tror jag ska lära er den.. Bara för att jag e så snäll. bra? bra!  och nu blev det läskigt här på tv:n, så nu ska jag kolla..



Kul att farmor tycker det e fult med fläckiga nackellaks naglar!

28 SEPTEMBER

Godmorgon flickor och pojkar. Idag är det Skoljogg.. man ska springa om man vill. Jag vill. Jag ska inte springa! Hahahaha.. men vårann idrotts lärare bah "bara så att ni vet så är det ganska stora förvntningar på den här klassen, så vissa av er borde överväga att springa", elr nått sånt. Men grejen e den att man har ju ingen aning om vaf man ska ha på sej? Aja! Nu äre det så att jag måste borsta tänderna innan jag går.. såå, puss och kramar på er!

           

Gilla att det tog 2 timmar att ladda upp bilden!

SÅNT HÄR LIV ASSÅ!

hej! Jag och Robin ska gifta oss och få två barn som heter Benny och Robina.. Det är egentligen Alice och Matilda somhar tagit på sej blöjor. men jag och Robin e lite konstiga så vi märker inte det!
Det där asså!!

Men nu blev han elak.. så nu dränker jag mina barn!

Och jag e övertörtt så jag hälsar er Godnatt!

STORBLOGGARNS NYA KÄRLEK



MEJ SJÄLV!! något nytt??? hahahahahahhahahaha!! nej men dennahär är det kärlek på:


BAKÅT I TIDEN

Kommer ni ihåg den gången vi morlanda konfirmander var iväg på resa i sen stoora staden göteborg!? Ja, det var i lördags så erat minne suger om ni inte minns det.. suck! Jag kom jag att jag har typ två bilder sen dess. och det e coolt! Så ni kan få se dom.


Jag skrattar på mej!!




storbloggarn gör reklam för bk.. upps ;) skojja!



MIN OCH ALICE OUTFITTARE I GBG


..
och en annan liten tjej i kanten som också ville visa vad hon hade på sej denna dag!


APPROPÅ KLASSEN...

...så sa jag ju inte att när vi tog skolkort så tog vi ju massa roliga vidsidan om kort.. och det e ju skojjigt! för min klass är heelt.. fin?? hahahah! nejnejnej, men den e bra. typ. Fast vi får ju se hur det riktiga bilden ser ut.. hahahhahaha, kuul.



såhär då..
och idol kommer avgöras efter nyheterna. Känns ju bra!! Verkligen.. hahahahahaha.. jag skrattar på mej.

BRA ELR DÅLIG

Chris sjunger.. och vet ni vad!? Han var ju bra! Inte för att jag har lyssnat så jätte mkt på dom andra, bara lite.. men lixom, jag "hejjar" inte på någon som sjunger idag.. Och laila tycker att han är avslappnad, och det tyckte jag med! Andres tyckte att han var skarp och det tyckte inte jag.. han var ju bra!? Andreas tyckte inte att han var orginel, men det tyckte jag.. Han sjöng bra.. helt enkelt! Inte som Calle, men inget fel på honom, lixom!

Och ni kanska undrar vrf.. ojojoj!! Sebastinan har klippt sej as fult!! HAHAHHA.. han e ganska dålig. är han bög elr inte?????.. iaf.. Ni kanske undrar vrf.. shit var snygg han var innan han klippt sej! där såg man en bild asså.. nu kom han igen! Nää.. fulisen är tbx.. iaf ni kanske undrar.. nej? Hur sjunger han då.. hahahahahaha.. ganska bra fast falskt.. iaf, ni kanske undrar vrf jag skriver hejja och grejjen med på "J". men det är så att i våran klass e vi konstiga och gör sånt. också säger vi (elr Totte) "Det är nu man börjar undra", och vi vanliga säger "nejnejnej" och.. eeeehh.. Nä nu orkar jag inte skriva mer om det där.. Så går det när man klickar på en knapp så att texten blir konstigt och att man sen måste fixa tbx det..

reklam igen..


Japp.. där har ni den! klassen alltså..

Nu sjunger Linda.. hon e ju bra! Fast nu lät det lite korvigt??


DET VAR JU BRA ATT VETA!

Tjenare.. jag och min mor är coola och kollar på idol! Dock inte så många bra som sjunger nu, men vi får se. Det är iaf coolt av oss att vara coola.. tycker jag. och du. och mamma.. och katten! jupp. Nu e det reklam! Jippie tycker tv4, PENGAR! Men vet ni vad jag tycker? nejnejnej, reklam är störande obejekt.

Jag och några flickor har varit på möte ang baggium och vart vi vill gå. Jag e en förrvirrad liten flicka i en stor värld, så jag har ingen aning om någonting. Men det lät iaf bra och vi fick kakor, frukt och godis. och det gillas! ska ni veta.



föresten behöver jag klippa mej. Men nu ska jag kolla på Chris. Elr nått! Han verkar dålig.. Hejja honom!

27 SEPTEMBER

Godmorgon!

nää.. orkar inte ta en bild.

EN TRÖTT...

...Jenny säger GodNatt!


DET DÄR ASSA

Jag e hemma och har lite att göra. Men har haft en toppen dag, tror att jag e sjuk och har ont i huvudet! Hahaha..

SÅ ATT NI VET!

kul att jag precis har sätt världens sorligaste film.. "the horse whisperer", jag grät och grät och grät. och det var ju ganska sorligt. Nu måste jag sova, för imorgon blire en stor dag för oss konfirmander!

GodNatt!


SKA UT MED ZÄLMA

och det skulle varit så mkt enklare om man inte hade gos-stumpor på sej


LYCKLIGA LILLA JAG

Heej alla varmkorvar. hahahaha.. jag kanske sa det, men igår och idag har jag varit med Julia och Matilda. Vi såg ju på idol och det där.. och annars gjorde vi inte så mkt mer! Jo, vi sov och pratade en massa. jaa, och hade bara roligt.. och idag så kollade vi på "how to lose a guy in 10 days" och åt godis. jag har lite "inte så mkt att blogga om"-feeling, så jag har inte så mkt att blogga om!

Förövrigt är jag lycklig för att Egonia kom vidare med dom andra 3 finalsiterna (paow, Kenza, foki) i åretsblogg på Blog Awards. Tjoheej!

JULIA(L)MATILDA

Hej. Jag e en busflicka hos Matilda, väldigt trevligt. Julia är också här.. vi äter godis! och min mobil är typ urladdad.. synd äre detta! Nu ska jag äta mer godis. kyyss!

"PÅ JUULIA!?"

Nu e jag as trött, men tycker synd om er att ni inte fick någon ny header. Elr fick se? men därför ska ni få en gullig film med två söta älsklingar<3 och jag säger..



GodNatt!

GILLA

ey, hittade faktiskt ingen bra bild på mej.. så, vi kan ju bara säga.. eh.. ingen header alltså. ledsen. jag vet att ni är det!


INGEN BILD

yees, vad ska man säga. Jag har kollat på idol och gjort pannkakor till min kära mor.. Dom blev dom godsate pannkakorna någonsin! jag loovar på min pappas toflor! SERIÖST. Och vet ni vad? Jag har kommit på att jag älskar idol. Men Inte som förra året. Jissies.. Ni vet, jupp.. det för ni! Nu ska jag kolla om jag kan slänga ihop en väldigt snabb header på mej, som får duga tills jag har gjort mej själv nöjd med en bra!
Bra!? Jupp!

MITT HUVUD HÅLLER PÅ ATT GÅ SÖNDER


23 SEPTEMBER

Hej! Jo, jag lever. Dom från henån åt inte upp mej, och jag slog inte ihjäl dom från henån och blev döds-dömd.. inget sånt. så det e lugnt! bara alldeles bra! och annars då?? JO, jag har varit hos farmor och ätit, Althea var där så jag skojjade lite med henne. Sen ville hon inte äta upp för att "det var äckligt", så hon fick ingen glass. Fast jo, det fick hon. Men då åt hon upp.. hahah, ni ska se. Men hon visade mej ett värsta coolt fotoalbum, jag tod några biler. coolt!
nej men, återkommer.

FÖRLÅT FÖR ALLT!

Datorn dör snart och jenny ska sova!

Godnattisar på er<3

22 SEPTEMBER

Hejhopp.. Ingen läxa idag, inte som jag hade igår. Hade en heeel radda med grejer! Ojojoj.. Vi kanske skulle haft spanska, men vi fjäskade till oss att inte ha det!  vi på spanska e bara coola och duktiga på allt.
Har iaf varit på Ung-mässa och på Caffé-ung. elr nått.. Det var trevligt. Jäätte trevligt faktiskt!! eller nej! Det var roligast på länge. Jag tror att vi skulle dö av flabb! hahahha.. trevlig dag! Det gillas. Nu har jag sätt idol, och ursäkar mej för mitt dåliga bloggande!




Synd att du e en sån självupptagen bitch, för annars så skulle jag faktiskt ha gillat dej mer än dom andra.

ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE?

Här sitter jag lååååååångt inne i min bok, kommer på att jag inte har bloggat på ett tag och längtar till idol. Nej men seriöst så läser jag, och eftersom jag är såå desperat av ställen av att sitta, så hamnade jag i soffan och därav framför tv:n. Och sen så inte mycket mer! Jag har varit borta i ett par dagat nu, för att jag har varit hos Perssonälsklingen! Vi har skojjat runt och druckit smoothie och det gillas eeeeeenormt!! För övrigt så har jag ont i huvudet oh har "jag-e-håller-på- att-bli-sjuk" känslan i händerna. Nääää, men i huvudet den också! Menmen jag kämpar på.

Och för er som undrar så fick sverigedemokraterna 443 röster på orust. jag skäms. det gillas INTE.

                         

20 SEPTEMBER

jaa, vem vann valet igår? jo, för det gjorde jag! Så att ni inte tror att någon annan vann. Nu e jag hos MatildaPersson unge, och vi ska se på film! För vi har varit tidiga och varit på torp. Jaa, det var typ det jag skulle berätta för er så vänner.

och för er som inte visste det så har jag sovit över hos Matilda. och sånt.. jaja, puss på er!


ALLISBRALLIS

tänkte la det


JAG I MIN ENSAMHET

Gilla att jag kom till kyrkan.. Elr kanske inte gilla det, för jag tjänade inte så mkt på det, me jag var iaf en snäll vän och fick åka med Johan. jag var alltså inte enj snäll vän som trängde mej på Johan, men alltså, mot fanny var jag snäll, och Johan var snäll mot mej!? fattar ni..? hehehe, inte jag! Igår iaf, så började vi se på en film, jag och min bror, men vi orkade inte kolla klart på den så den ligger där.. halv kollad. Och min lilla bror är ute och säljer GT, och jag vill kolla klart.. ovh föresten så har jag kompis brist. Så jag är öppen för alla förslag.. Nej men typ, så till om ni ville hittae på något!

19 SEPTEMBER

godmorgon glasögon ormar! Denna dagen är jag heelt förvirrad.. och då tänker ni "det e klart, valet!". men nej! Jag får inte rösta, så hehehehehhe.. Nej men det e så att jag skulle vara en gullig vän att följa med fanny till kyrkan, men grejjen är den att jag kommer varken in elr hem? för den första bussen går HÄRIFRÅN halv 12? och sen så hem så går det en buss 11.40 som går till henån, sen till varekil och sen till hälleviksstrand? såå damp! och pappa kan köra in mej så att jag är i kyrkan ungefär halv 11, men då kan jag inte komma hem ändå.. och Fanny svarar inte på sms. Och det e damp!

Klockan 17 äre iaf teater myyyyyys. Tummen upp för det (yy'


SPECIELLT

Jaa, typ såhär såg det ut. Men eftersom det inte fanns någon kö, så fanns det ingen tid till kort!


osså var det ju suddigt här och var på olika ställen på liseberg.


alicebralice<3 kärlek på daj!


Perssonungen<3




 kärlek på oss allihopa!!



och Matildas blogg sa att vi hade en dålig hårdag med denna bild, och då säger jag också det!


LISEBERG

Hej, här har ni mej igen.. Igår, som Matilda informerade er om, så åkte vi till liseberg.. Vi tänkte hänga runt där, spela, köpa godis, kolla lite på Kapten röd och chilla. Men det var så att när vi kom in på liseberg så såg vi hanghai (stav?), och där såg vi typ 3 personer i kön, och sen så såg vi flumride och där var det typ 7 personer och 00.00 min kö.. och ojojoj! Där brukar det ju vara 1000000 männsiskor.. Så vi fick värsta ångesten, och tillslut så övertalade jag och Alice matilda att köpa åkpass. Så nu sitter ett gult åkpass på min arm! Vi huttade också Hanna, Karin och Jessica som också var udda antal och sprang runt där med åkpass, så vi slog ihop våra klocka huvun och åkte tsm. Och det gick också bra. Så jag har då åkt höjd skräcken två ggr i rad, och det brukar man ju inte göra.. men det gjorde vi för att vi hittade Fred och Jonas och karin ville åka med dom..

Bilder sitter i min mobil och hoppar säkert in på datorn senare!


HUMPF.

Hej!
Jag är såå otroligt upptagen, men jag måste svara på Matildas anklagande.

Idag har jag sittut vid datorn heela morgon, tävlat, grejat med statist grejer, varit inne på msn och fb!

Bara det jag ville säga!

BARA FÖR ATT MATILDAPERSSON.. JAG ÄLSKAR


hejtjäääääna. vill bara säga att jag älskar min klass 8a. vi är så jävla grymma!!!!
snart ska jag, Alice och MAAAATILDA DEN BÄSTA åka till Liseberg för tredje gången i år. bara för att vi är bäst.
är kokt kyckling, heeråååå


INTE DITT FEL

idag har jag haft en sjuk jobbig dag. Utan anledning lixom, den har bara varit jobbig.. nu ska jag leta efter mitt kort, och sen ska jag sova. godnatt!

GÅR DAGENS DAG

alltså, snälla.. kan vi inte för ett inlägg låtsas att det är igår!? bra.

Idag har jag då varit på teatern "Från 0", det var nog den konstigaste, roligaste och helt vrickade teatern jag någonsin sett! hahaha, så den var alltså jäätte bra.. Och jag tror att det berodde ganska mycket på att jag kände typ hälften av dom som var på scen.. (seriöst, jag kände hälfften av dom som var på sceb.. kanske för att dom var 4 st.. menmen!).

Nu ska jag inte berätta för mycket.. man vet ju aldrig vad som kan hända.. heehe.
Men jag och Fanny åkte iaf in till u-a halv 11, så vi var bara med på 3 lektioner, och när vi kom dit så gick vi till Caktus (stav?) och åt där. Det var nog den godaste kyckling salladen jag ätit!! och det var ju bra. och sen så gick vi till Expresso house och köpte kaffe.. och sen sprang vi till teatern, träffade efterlängtade vänner och skåspelare..





       




14 SEPTEMBER

Hej alla busiga frön som finns i jorden.. Nu är det så att jag e glad, glass mätt och kompisglad. Fanny, Matilda och jag har vart här och busat. Nu kom jag på att jag har massa läxa som ska göras och ojojoj!!!!

SAKER NI VISSTE?

Bara för att jag e ganska dålig på att blogga ska jag berätta massa kul om mej.. som fyller ut.. det blir la bra!? SVARA INTE! jaa, jag sa ju att det skulle bli bra..

* Jag e rädd för spindlar, så att jag håller på att dö.
* när jag är ensam hemma så går jag på toa med öppen dörr. Antingen för att hålla zälma sällskap elr för att hålla koll på dörren.
* jag är mörkrädd.
* jag tycker om att duscha med öppet fönster. Fast inte när det är mörkt ute, då kan en läskig hand komma upp från ingenstans!!!
* Man kan inte lite på mej (inte till hundra här inte.. sorligt, men sant!)
* jag skulle entligen ha ringt farmor förut, för att fråga om hon kunde laga mat till mej imorgon.
* jag älskar hästar.
* jag är heeeelt konstigt!!
* jag älskar när folk skrattar med mej ( när jag gör något roligt alltså)
* Jag skulle kunnat offra mitt liv för en kompis, eller ett djur. (en insekt är inte ett djur)

* jag är trött och ska lägga mej!

GodNatt!


VARNING

                 Varning till känsliga läsare!


Förlåt, men jag måste bara lägga in en varning innan jag börjar blogga.. det är såhär att jag har en godispåse här. I onsdags när jag komhem från westkust så var den full. typ så full och tung att jag inte kunde bära den och nu.... (punkt, punkt, punkt), nu ligger det bara lite äckligare godisar, smulor och diverse klubbor i båtten av påsen. jag har bara tagit typ 2 (!?), och därför måste jag varna er för att det går runt ett godismonster på Orust!! så lås in allt er godis så att inte också NI blir drabbade.. detta är en stor sorg för mej, måste jag säga.

(det ligger även en naturgodis påse i papperskorgen, och jag svär på min brors gammla GAME-BOY att jag inte har ätit en bit.. så nu e min fråga.. vem vill ha min brors gammla game-boy?)



                   



övrigt så vill jag informera er om att: jag e lat (heheheh... nääääää, skojja bara!!).. men att jag luktar Zälma-köttbulla på fingrarna och att jag nu går ut med denna fina hund!


FB VS MEJ?

just nu leker jag att jag är en person som helt skumt skulle gå in på min fb och vilja se hur denhäringa "Jenny" ser ut.. då möt denna där av dessa bilderna:


                                 




Jag valde att inte lägga upp dom hemskaste bilderna pga att denna person som blev pratad om förut kanske, bara kanske, får en kick och går in på min blogg.. och ser alla bilder igen! Men ville bara tala om detta för er.

Tack Gud (tyckte att det passade in, för att vi har hjälp till i kyrkan hela dagen) för en toppen dag med Matilda och Alice. Så synes vi (dom flesta) imorgon! GodNatt!


COOLINGAR

"Det var ju trevligt att Jenny äntligen bloggar" tänker ni. Och ni har så rätt sååå.. Matilda gör sin tyska läxa, och jag kände att jag är as trött. Idag har vi gjort tårta med småttingar (och inte så småttngar), och sett på en tråkig gudstjänst.. och ätit upp tårtan vi gjorde! Men vi var iaf grymma på att göra tårta, och nu blev jag värsta ledsen att jag inte tog kort på dom..

Matilda och jag började äta fillidutter när Alice åkte hem förut, men nu är dom slut.. och det e ju ganska sorligt, faktikst. Matilda har bjudit oss på glass också. Och det var la typ allt.

Vi hörs senare, puss!


12 SEPTEMBER

Godmorgon folket.. vaknade precis. idag har jag en del grejer som jag måste, fast egentligen inte orkar, göra.. men först ska jag dushca! Och sen blire vidare till Matilda och sen till kyrkan. här ska samlas konfirmand steg. Bara så att ni vet! ha en bra dag så hörs vi senare.. puss!

SÅNNE

Gokväll.. typ! jag orkar inte att tara tycker att jag e bäst.. fast neee, det orkar jag! Hon gick precis.. hon e konstig den däringa tjejen.. Hon får mej att säga massa dampiga ord. Men det gillas (yy'



GodNatt!

SIOCHSÅ

Vet ni vem som kommer också hälsar på!? Jo, ingen mindre än Tara. och de gillas(yy'

11 SEPTEMBER

Vad har jag varit hela dagen, undra ni! Jag har varit hemma, och städat.. och haft kalas.. och dammsugit upp alla hundhår.. och kollat på film med min kusin.. och gått lååååååååååååååååång promenad med zälma och bordern.
Det har jag gjort. och jaa, denna lördag är godkänd. Nu ska jag äta mitt naturgodis och komma på något vettigt att skriva om i nästa inlägg!

ENHÖRNINGEN NUMMER 1


Gilla att jag från och med nu är världens coolaste enhörning!

GodNatt!

DAGENS NYA FAVORIT ORD

Gilla!
För alltså.. jag gillar att jag e trött. Fast det gör jag ju inte? Eskämta!! Gilla eskämta..

HEHEHE!!
flumbarn i farten..




DAGENS FAVORIT ORD

Är Eskämta!
För det e så himla coolt.. bara så att alla vet! och lixom, det är coolt. jag älskar det ordet idag! och braaa, heeela tiden. Fast nu börjar det blir irriterande.. eskämta! Nejnejnej, lägg av..

åhhh, hata ordet!!

ESKÄMTA!

TANKAR SOM BANKAR

känns ju bra att min mpbil ligger och tigger om att jag ska ladda den. att jag har värsta ryck och att jag e sugen på äpple! Hur livet är annars? Tråkigt, så nu ska jag nog flumma till det, elr gå med zälma?
tack för att ni lyssnade!

8 SEPTEMBER

Godmorgon, godmiddag, gokväll.. hahahaahaha, elr kankse inte detta! Jag är iaf glad, och sånt. Förut när jag kom hem så var zälma inte hemma, så jag antog att hon var hos farmor som jag gick dit Och där var min lille vovve.  Farmor frågade om jag var hungrig, och det var jag nästan! Så jag fick köttbullar och potatis, och den sista potatisen tvingade faktiskt farmor i mej, typ. hahahaha, hon e rolig hon!  Sen så gick vi med Zälma och sen kom jag hem och satte på tv:n. Nu e jag bara trött.. Fredag<3

VAD E GREJJJEN



Dagen till ära (säger man så? (mor mins födelsedag)), så bjuder jag på en bild.

Och ni som undrar vad som har hänt med mej och min väl uppdaterade blogg.. ja, det undrart jag också! men får lixom inte tiden att räcka till, och jag har ingen roliga bilder att lägga ut, Och framför allt så har jag bloggen för att skriva till mina vänner vad som händer, och när dom vet det.. då är grejen med att blogga inte så väldans stor? Det är ju inte så kul att blogga  i en tråkig blogg heller, och som nu tex.. jag ska ducha för att sen lägga mej. Jag orkar inte vara en nattugla längre så jag sattsar på att senaste lägga mej 22.30. och vet ni vad? det funkar.. Också är jag ju pigg nästa dag. Nu antar jag att ni inte klickade in på bloggen för att läsa om mina sov vanor, utan för att läsa något kul. Fast jag måste tyvärr meddela att det var allt!

Hörs senare!



7 SEPTEMBER

hahaha, ser lixom på idol.. och annars har jag gått till halv 4 idag.

HHAHAHA, nu ska jag kolla lite till. Bloggar strax!

SÅ ATT NI VET

Grejen är den att jag e cool. Och om man är cool, då är man bäst.. och jag har  haft några kuliga dagar med världens bästiaste klass..! Vi vann över några tjörnbor (tekniskt sätt) och jaa..vi åt? Nej, men jag orkar inte berätta allt nu, ville bara säga att jag lever!<3

Pussisar

6 SEPTEMBER

Idag ska vi ut med westkust. Så jag bloggar igen på onsdag, ska ni veta! Ha de bra, vi hörs på onsdag<3




det handlar om att ge.. den häringa bilden assa.. hehe.

DAGENS DAG

 

   





                  

                         


FREDAG- RORORO DIN BOOOOOUUÅÅT





              




Man kan ha kul med 4 bilder också!

5 SEPTEMBER!

Nu = film!
Sen = blogga!


JULIA ÄR ALLTSÅ TRÅKIG

Gissa vem som åkte till gbg och glömde att blogga innan..? Yees, ni gissade rätt! Miss Jenny Storsjö.. men om jag blir ensam med datorn så ska jag försöka lägga in lite bilder från roddturen och från gbg idag.. För nu e jag hos MatildaPerssonUnge med JuliaSärehagUnge och AliceNybergUnge! Nu blire filmkväll med massa godis.. För Matilda visste att det fanns värsta godisaffären i gbg, så vi missbrukade våran köpmakt i den butiken..
Matilda: 100:-
Jag: 57.50:-
Alice: 81.50:-
och
Julia 56.50
Och det blir ju bra.. Aja. Nu ska vi dra vidare.. Någonstans. Kanske tappen, kanske köket elr vrf inte toan? Ha det gött så hörs vi  senare!



(detta skulle komma upp för typ 1 timme sen, men datorn var damp)¨

och juste... Matilda bajsar med uppen dörr.. fast nu hör man bah att hon kissar!!

4 SEPTEMBER

grattis Jenny, grattis.. elr hur? Okej, igår.. så vare såhär!

*jag badade och läste veckorevyn
* när jag var klar var klockan halv 10, och jag visste att mamma skulle kom hem 10 och villja ha mat, pappa kollade på fotbollen, tobbe... ingen aning! Iaf, så jag fick göra scones. och hålla på att dö för att jag hittade hundhår överallt.
* när vi hade ätit höll jag på att dö, för att jag var så himmelens trött.. så jag och zälma gick och la oss i min säng.
* sen så somnde jag..

Alltså, det e svårt för mej att blogga. För det e så tråkigt.. men jag har plikter: att jag måste blogga, och då e det så. lixom.

Godmorgon iaf!

3 SEPTEMBER

visste ni att idag så har jag rott med coolingarn och resten av klassen? Nej, det visste ni inte! Och visste ni att jag hade kanon kul och tagit reda på att jag troligtvist är svagast i klassen? yepp, skäms lite.. menmen. Just nu kollar jag på någon film som e konstig. Handlar om någon tjej som har rymt. Går på tv1000 om ni är intresserade! Annars så skit i det.. Egentligen borde jag nog snart gå med zälma, och det är ju.. tråkig. och annars har jag tråkigt! Bilder från dagen kommer senare!

Puss!

2 SEPTEMBER

Hej, jag e en grymmich tjej! och Nu ska jag läsa den tredje Twilight boken.. puss!



                                       





NEW MOON

Idag hade jag en såndär dag. Jag hade precis läst ut boken och var jäätte pepp på att se filmen. För någonstans kunde den väl finnas ( det påminner mej om när vår svenska lärare föreslog att vi skulle gå in på en olaglig sida för att ladda hem ett program som skulle hjälpa oss med uppgiften.. hehe, rolig typ detdär..). Så runt 9 satte jag mej och började leta. Nu är mitt tålamod slut, och jag överväger att gå och lägga mej.. En pigg Jenny äre tummen upp för. Och för att jag e trött..


GodNatt!

Och justeeee.. Någon som råkar ha New Moon? LINA!?

1 SEPTEMBER

hoppas att ni förstår att jag lider med er. Måste vara hemskt att jag inte bloggar, men lixom.. jag taggar ner lite, och gör min läxor. Så nu ska jag leta upp en bra film, och faktiskt.. så ska jag kolla på den! Och jag har precis kommit på att mit minne suger, jag menar.. vrf känns helgen som en enda låång dröm? typ som den jag hade i natt och Abra, hästar och bilar, hundar källare och föräldrar?? Kommer aldrig fatta detta! Jaja, bättre uppdatering nästa vecka. 









Och en pik till Matildas blogg, nu äre faktikt du dom iggar mej!!!

RSS 2.0