SISTA INLÄGGET FÖR IÅR

Ni kan ju känner er liite ledsna! Nu ska jag och flickorna röja... ett träd eller något sånt!


HÅLLER MED TINA

Om ni någon gång ska hjälpa till med något på nyår.. hjälp till med efterrätten. Den är roligast att göra, plus att man kan äta det som blir över! Nu är det dock så att jag gjorde efterrätter till 16 st, också är vi bara 11.. Det blev en himla massa chokladmousse över! Och för att jag inte gillar den chokladmoussen, så ställde jag in den i det proppfulla kylslåpet.. Fast snart kommer säkert någon att öppna kylskået, och då ligger den på golvet!

Hmm.. vad är det med alla idag egentligen!? För gick jag in på fb, och då hade Jessica blödit näsblod. "HA"-utan H på slutet tänke jag och kommenterade "jag meeee". Och sen vidare till matildas blogg då hon också hade blödigt näsblod, och tillsist till Tinas blogg.. då hon också, självklart, hade blödit näsblod? Så varför inte säga att "alla tjejer blöder idag", eller något annat roligt man kan hitta på av detta. Fast när det kommer genom näsan är näsan äckligare, för det rinner lixom också torkar man det med händerna.. eller jag brukar göra det, tills jag ser att det är blod då.. förstås!

Jag glider runt i myskläder i väntan på att kvällen ska börja.. När den nu ska börja.. och i väntan på Julia och matilda måste jag väl hjälpa till med att städa. Synd. Och vad jag ska ha på mej ikväll.. en silvrig slips tror jag. För om jag inte har det så får jag aldrig mer säga "Ha"- med H på slutet mer.. synd tycker jag.


och jag gissar på att ni har sett min älskling i världen.. nää, men nästan.

JAG SOM NÄSTAN ALDRIG BRUKAR BLÖDA

Jag vaknade som en duktigt dotter klockan 11 efter att pappa hade sagt till mej att gå upp omkring 15 ggr. Jag ligger och vrider på mej och sen så väljer jag att gå upp.. DÅ får jag se att på min hand och under alla naglar är det torkat äckligt blod. "oj" tänker jag, innan jag kommer på att jag hade ett minne av att jag torkade näsan med handen någongång i natt. Så jag tar mej på näsan och då är det typ torkat blod som följer med tillbaks på min finger. och jag blir förvånad! Ifall ni nu ville höra min lilla morgon berättetelse. Den e ganska grisig.. för jag har inte torkat bort blodet än, jag ville lixom blogga först!

Sen hade jag ju också en underlig dröm... den var om Daniel! typ såhär gick det till:
*Jennys mobil ringer. Jenny kollar på mobilen. Det står "Daneil Norberg"*
Jenny
: Aa det är Jenny?
Daniel: Hej här är det Daani... Bertil! bertil olofsson!
Jenny: Daniel Norberg, ja. Jag vet lixom att det är du? jag har ditt nummer..
Daniel. aha.
Jenny: Ehh, ja?
Daneil: mamma sa att någon hade ringt.. jag ville kolla vem det var.
Jenny. Nu har du gjort det. HEJDÅ.

Är det okej om jag känner mej lite tyken i denna dröm?

OCH HON HAR GJORT DET IGEN


och inte nog med att jag dog av skratt, så höll hon på att döda sej själv på vägen dit!



                         
                                                                         
                                      
The one and only.. Egoina.
Ni som inte fattar, ni har ingen humor.. Eller så kanske ni missade det roliga med sista bilden! men om ni öppnar ögonen lite så ser ni att det ligger en liten sak på golvet. Eller ni ser det i spegeln..

Nu tror jag nog att jenny har fått en överdos med trötthet, och därför är sängen ett bra altenativ för mej. godnatt

NU HAR ALLA I BÄSTASTE 8A FB

Ja! det tog ett tag för Larsson att Joina oss, men nu är alla på G igen.. Och det är jag och Alice väldigt väldigt glada över. För nu kan vi säga att vi är som en stor fb-familj! Jag gillar att säga det. Synd bara att det finns töntar i klassen som missbrukar dens kraft en aning. Nu säger jag inga namn.. emelie och matilda persson.

Ni kanske undrar vad jag har gjort hela dagen, egentligen! men det undrar jag ju också. Jag har ingen aning.. Jag har sprungit lite mellan tv och dator och inte haft ett liv! Jag lyckades tillochmed ha så tråkigt så jag började ta massa bilder på min "outfittare", så då slängde jag in ett inlägg om det. Men det kanske var bra att jag gjorde det!

Nu har vi bara ett problem kvar.. och det är att jag måste duscha.. Fast det är ju inget problem? jag gillar att duscha.. duschaduschaduuschaaa!

             

HJÄRTAN

DAGENS OUTFITTARE


        

Leggins-grejjerna fick jag av bästaste farmor som har världen bästa kläd-smak för att vara 72. Seriöst! Hon är bäst i världen! tröjan fyndade jag på gina för 49 :- på rean, och linnet kommer från, the one and only.. ullared!

FÅ ALDRIG EN TJEJ ATT FALLA, OM DU INTE ÄR BEREDD PÅ ATT TA EMOT HENNE


Jag blev lixom kär i den meningen. Jätte jätte kär.. Och vet ni vad? Jag har ett liitet triangel drama, och jag och Alice vet inte HUR i all världen vi ska läsa det? Ni förstår.. jag är tydligen gift? Ja, det är ingen big deal. fast jo! För hur i helvete ska jag berättade det för Daneil!? Ja, men jag menar tänkt om han får reda på att jag har varit på smekmånad på månen och allt, Det kommer inte se så bra ut när vi ska gifta oss!? Så vad ska jag välja... Att såra min snart-man Daniel, eller säga till min nuvarande man att man inte blir gifta gemom att säga "du e grym på gitarr"? För isf har jag ju ett till problem..... Då är jag gift men ännu fler, tillochmed med folk som redan är gifta!?



Ni förstår ju själva vilket problem jag har...?


JAG ÄR CHOCKAD!

Jag tror nog att jag har haft kompisar här som har attackerat min stackars spotify lista? för när i all världen skulle jag lyssna på dessa låtar.. hmm.


eller jag erkänner att jag är kåt i mikrofonkåt.. men alla jay låtar?? och varför ligger Daniel på plats nummer 11!?



VAD SÄGER VI OM DET

matildapersson har fått mej att inse att jag är ganska så äcklig och att jag inte ska skratta på kort.. hmm.. ja, precis

ANNARS SÅ KAN NI JU RINGA 118?

Det känns ju JÄTTE bra att Matilda har varit på torp och haft kul med sin syster och sin mamma och köpt massa uggs för 20 kr, medans jag har städat! (snart slår jag rekord i att ha med matilda i massa inlägg på rad!) Jaa.. och inte köpte hon något till mej, OCKSÅ.. FRAMFÖR ALLT så skrev jag något trevligt till henne och då svarade hon "mm". Fattar ni? Med två M? Hmm...................................................... Ni kan få läsa alla punkter som "PUNKT PUNKT PUNKT", för när man har sagt typ 5 "Punkt" hög och snabbt så är det jätte roligt. Nä. Så roligt är det inte! Så prova inte nu, bara för det.

Nu pratar jag med min bror om äckliga choklader i alladin asken. Och det är så fult att han tycker om äckliga choklader. Nuni, ni har jag sagt vad jag har att säga.

HAR DU TRÅKIGT... NÄR DU HAR EN IPHONE?


Jag dödar massa små kryp. "har du kryp i ditt rum!?" tänker ni då, men nejdå.. Jag dödar dom i mobilen! "hur i tusan har du fått in kryp i mobilen" tänker ni då. men ni har så fel! Okejokej, jag Kanske tyckte att spelet som Matilda laddade ner var kul.. (AS KUL!), men säg det inte till henne! Nu ska jag fortsätta min dag med att städa.. Som igår! men vad gör man inte för att det ska vara snyggt här på nyår? Precis. Allt!


 Vad sysslar hon med...

                    

FATTIG

Nu kanske ni undrar vart jag har varit hela dagen, och lite aV gårdagen.. och kanske i hela mitt liv? Då ska jag säga er att det är privat. Fast det är det ju inte.. så jag vet inte varför jag skrev det. Kanske för att jag inte orkar berätta om mitt långa liv som 14-åring. Men om dagen kan jag berätta; sova, säga hejdå till matilda och städa. Så var den. Jätte rolig! verkligen.. Ni skulle ha varit med! Sitta i två år med ett par kanin-öronen från liseberg och tänka på om man skulle slänga dom eller inte, om jag skulle använda dom igen, vart jag skulle lägga dom om jag sparade dom.. osv!
Ni kan ju tro att jag inte äger så mkt grejjer nu asså. Jag tror jag har slängt en hel del saker.. Och lagt upp ännu mer på vinden! Men ni kan vara lugna! På något sätt så kommer jag snart att ha lika mkt grejjer igen.. En gång så slängde jag två stora knökfulla svarta-säckar när jag städade mitt rum, och en månad senare så hade jag lika mkt grejjer. Då kan man ju undra hur det går till, men fråga inte mej! jag bara städar..

                    
Jag och Matilda lyckades ju iaf underhålla oss själva igår! Och visst är det störande när man tror att man har 1000 bilder att välja på, också finns det bara 2? och dessutom är den ena suddig.

VILLE BARA SÄGA GODNATT FRÅN MEJ OCH MATILDA





DET VAR EN GÅNG EN MATILDA

Jenny fann sin Daniel.. Fast det gjorde hon inte. Hon får bara kommentarer som "tror du  verkligen att han kommer ihåg dej" och sånt.. Så hon satsar på fb ist! Ja. Det gör hon faktiskt. Flum barnen Alice och Matilda är och hälsar på och matilda försöker bloggrapa mej, men det funkar inte när jag har bytt lösenord. Men Lilla matilda blev så besviken, så jag tror att jag ska byta tillbaks igen.


VEM HADE KUNNA TRO DET

Det blev torp idag ändå.. och jag hittade ett nagellack, en tröja, 3 Iphone skydds-skal och ett hund-täcke. Fast om ni vill göra som matilda och leva Icare-boxen, så går det faktiskt också bra! Vi träffade Daniel och åt på briggen och.... Vänta! Vi träffade Daniel! Jag träffade Daniel, fick en kram och tog ett kort.. som vanligt! och sen så trodde jag verkligen att jag skulle svimma och sen så funderade jag över vrf jag var så himla konstig! För han är ju min nästan-man och då skulle man väl inte bli sååå uppspelt? Hmm.. Det är bara det jag har att säga!


Också har matilda denna bilden ju. Eftersom hon var bäst och sa "Nej! Jag MÅSTE bara ta en bild!". Så jag gav världen en ful min och visade min korthet!

JENNY ÄR SÅ NÖJD

Godmorgon, goddag, hoppla hej. Jag håller på att kissa på mej, tror jag. Men man vet aldrig med mej! Jag typ att jag har fått för mkt julklappar eller nått, för jag är över flum.

Idag var vi hos Kusinen, farbror.. och farmor som gav mej "kläder". hmm..  Av dom andra två fick jag "egoboost". För att eftersom att jag är en sån kändizzz bloggare så måste jag ju ha läst den? Right. Och därför tänkte jag läsa den.. för annars så skulle ju den vara oläst? Så jag tänkte ta dens oläst-oskuld och läsa den. Så.. Jag tänkte alltså läsa den. Föresten så är jag kär i min Iphone, som sover i en strumpa som är ganska söt. Min Iphone ska imorgon få ett skal som jag varsamt ska välja ut åt den..

Nu tänkte jag också säga att det är jobbigt med någon som man chattar med som säger att den ska gå, också går den aldrig. För när dom andra också går, så vill man ju inte gå för att det ser ut som om man går för att den ska gå..? Fattar ni. Men om någon tänkte så om mej, så ska jag bara säga att jag går snart... Nu... för att Julia har lämnat mej och jag har bloggat klart.

             

JAG OCH MIN IPHONE ÄR GRYMT EGOBOOSTADE





Och jag märker att ryktet om min nya iphone sprider sej.. men jag gillar den ändå!

GOD JUL PÅ ER!

Känns som om jag har skrivit det ganska mkt idag..

Jag är i alla fall några kramar rikare, lite klokare och lite flummigare! Nu kom det en låt från förrea årets idol, och då hörde jag klart.. Ja, ni fattar.
Nu ska vi ge oss av till hedekas, och få massa paket, mat och se på KalleAnka. Vad vore en jul utan sega tråkiga kalle anka, ingen jul alls!

Många många kramar från mej och min fina älsklings bror!


                

ALLA HÅLLER PÅ ATT GÅ IFRÅN MEJ

är jag trött, elr är jag trött på alla "godjul"-hälsningar på fb? För kan dom inte tagga ner liiite. Att skriva glad påsk eller glad midsommar går ju bra. Det är ju bara kul? Men inte "God jul"..  Nu på självaste julaftonsmorgon så tänker jag, min pappa och bror gå upp till vår käre farmor och se vad hon har för sej. Jag har en riktigt "bad-hairday", men jag får väl gå ändå! och sen när mamma har slutat jobbat så åker vi till kusinerna lång bort i ingenstans. Ha en bra morgon, dag och kväll!


24 DECEMBER 2010

Jag tror att blogg-världen blev lite uttråkad. För plötsligt ville alla komma och hälsa på hemma hos mej, i min lilla blogg! Och ojojoj.. Jag är inte så duktig att gå in på allas bloggar och svara med gulliga kommentarer, men nu är det gjort iaf. Och framför allt så blir man så himla deppig där statistiken sjunker från ena dagen till den andra. Men det får jag väl leva med, det är ju jul!
När toan blir ledig så ska jag borsta mina tänder och sen så ska jag sova. Jag brukar lixom inte sitta uppe på "dagen innan jul", men nu så gick alla före mej och då har jag ju ingen chans att göra mej klar! Och framför allt så gör min hals så himla ont på kvällen och.. OOHH!! SNYGGING PÅ TV:N!!... och jag är trött. Plus att mamma ville att vi skulle äta frukost med henne klockan 5 imorgon. och ja, det har ju vi verkligen lust med!



God Jul. God natt. Eller vad tusan du vill säga!

JAG KAN. JAG VILL. JAG SKA

Jag är så himla otroligt cool! Också är jag duktig och städar. Sen så att jag hittar massa saker som jag inte vet vad det är, det är ju också kul. Och framförallt är det kul att slänga massa saker. Not.

      
hmm.. kolla vad jag hittade. Vem säger att inte jag kan?

BETYG


Mitt betyg? Betyg idag? Japp. Jag tänkte använda min förmåga i skrift och skriva vad jag har tänkt på den senaste timmen..
Alltså, betyg ja.. jag fick inte bra betyg? "fy vad elakt?" tänker ni som fick såkallade "sämre". Men seriöst, G är ett jätte bra betyg, men det beror ju självklart på vilka personer som får betyget? Någon som alltid har legat efter i skolan och som inte orkar bryr sej om läxor, för en sån är G jätte bra. Medans för en sån som ängnar hela sin fritid åt att plugga, ja för en sån är G ett ganska dåligt betyg. Men det mesta handlar ju om krav på sej själv.  Jag har faktiskt väldigt stora krav på mej själv, men det är inget jag går runt och säger. Och därför blir jag besviken på mej själv när jag har 5 VG:n i dom ämnen som jag knapt ens försöker i, medans i dom ämne som jag bryr mej om i ligger jag bara på ett G.
Som Svenska.. jag har ju jobbat med "boken om mej själv", men det var ju på ett helt annat sätt än hur jag anstränger mej (ja, faktiskt) i matte. "Boken om mej själv" flöt lixom på, jag bara skrev för att jag tyckte att det var kul, och för att jag gillar att visa känslor i texter. Det ända som jag faktiskt ansträngde mej med (och som egentligen inte spelade någon större roll) det var att klippa och klistra in bilderna i den där himla boken. 
Medans matte, matte försöker jag förstå och jag vänder och vrider talen i mitt lilla huvud för att jag ska göra det. Men jag fattar inget, fast jag försöker ju ändå. Och det är då som man kan bli glad när man lyckas lite bättre med ett matte-prov.
För svenska, jo visst blev jag glad när jag hade MVG-kvalité på den lilla boken.. Men det var Inget emot hur glad jag blir när jag får 19/20 på ett G prov i matte?
Och om man då får G i matte, medans någon som knapt bryr sej får VG, jaa.. då börjar man undra om man själv är dålig, elr om den andra är född till att vara bättre?

Nu är detta inget jag går runt och hakar upp mej på, eller jo, det är det. Men låt inte mina åsikter förstöra er kväll... Men det jag menar är att
- "shit va dåligt betyg jag fick i svenska"
- "va? Du fick ju VG? jag fick ju bara G? Är jag dålig då!?"
Det betyder inte att någon annan är dålig. Det betyder att man är besviken på sej själv för att man hade kämpat så mycket för att få ett bättre betyg.. Att man har Stora krav på sej själv.

Det var allt lille jag ville, för stunden.

KLAPPAR?

När solstrålarna är på julbord så passar jag på att städa och att kolla på gossip girl.


OOOOOOOO

*sätt dethär på din blogg om du läser din egen blogg mer än vad du läser någon annans*


ALICE TYCKTE ATT DET VAR DAGS FÖR MEJ ATT BLOGGA



Jag har städat, slått in julklappar och gått med zälma. "Va? Vilket liv?" tänker ni. Men så är det faktiskt. Också har jag inte riktigt tid att blogga, för jag har kaka kvar att göra.. och att städa lite till. Så att bjuda på mej själv gör jag kanske iiiinte alls när jag säger att ni får ha ett bra liv, att jag får jullov imorgon, att jag ska få massa paket då och att mina stumpor är gråa.

             


KÄNDE ATT MIN BLOGG BEHÖVDE LITE MER AV MEJ





     

HÄR KOMMER VEM?

         

    

                         




       

DUKTIGT MATILDA


HEJA MATILDA

Efter en tur till göken så sitter jag här igen. Nu kanske ni undrar vad jag gjorde på göken, och då ska jag säga er att jag åkte dit med mormor och morfar och tiggde till mej några ljus och en skål! inget fel på det, synd bara att morfar letade efter någonstans att fika och när han frågade mej i bilen hem så sa jag "jasså? ville ni fika? ja, men det finns ett café där!", och då fick vi ingen fika. Men ljus fick jag ju!
Snart ska jag sticka till tegneby kryka och göra Jesus sällskap igen. Fast nää, jag ska sitta i publiken och ge stöd till min käre Matilda som ska göra sitt jobb på scenen. Och jag tror att hon klarar det strålande! För hon e så duktig så.


VISSA TYCKER ATT JAG E TRÖG

men kolla då bara på Matilda. Inte så mkt där inne va? Eller?


BARA EN LITEN BLOGGRAPE IGEN

Nu kände jag att det behövs en förklaringa från självaste mej i Jennys lilla blogg.
Det roliga var denna bunten med text:

"För er som blir förvirrade när jag skriver att jag brukar "Hänga i krykan" så är det för att jag är en liten konfirmand. och vrf inte gå in för det helt när man ändå måste gå in till hälften? Och för er som är väldigt inlärda och kanske har sett "har du sett Jesus" så menar jag inte att jag Hänger i kyrkan, för det gör Jesus så bra själv!"

Nu känns det väldigt skönt att vi rätt ut detta. 
MVH matilda persson
 


DÅ KOMMER TANTERNA ATT HOPPA

Jag har städat. Hela dagen har jag städat och nu, nu kändes det som om det skulle vara bra om mitt rätta jag fick komma fram och göra sej hörd. jag ska nog gå såhär till kyrkan!

         

Nu e det största frågan.. Måste jag skriva att jag brukar hänga med jesus vid pianot när jag e rolig? Isåfall så är jag nog en ganska tråkig person! Jag brukar ju aldrig säga det..

BARA FÖR ATT NI ÄR AVUNDSJUKA

När man ändå är på topp med städningen, så kan man ju blogga också. och matilda gav mej en oroande kommentar "nu har du äntligen fått tillbaks humorn i din blogg". Ska jag tolka detta som att jag skrev ett roligt inlägg, eller som om jag är tråkig i dom andra? För jag!? Tråkig? Äh! Trams.


JAG HÄNGER MEST VID PIANOT

Inte bara snygg, utan julklapps-ägare också? Ja, det är jag det! Massa juklappar har jag här bredvid mej, inte så roliga saker, men jag betalade ju i alla fall för dom.
också undrar jag varför någon skulle vilja ha något från apoteket på jul? Fast där skojade jag bara, det finns väl massa olika krämer där som är roliga att använda. Ja alltså, det råka komma en reklam om apoteket. Därför undrade jag.
Jamen helt enkelt så har jag varit i gbg från halv 11 till klockan 16 idag och letat julisar till min familj, och där är mina små älsklingspluttar också inräknade. och sen så blev det konsert grej i kyrkan, för att kolla på våra älskade musikaliska talanger här i världen! Väldigt duktiga, må jag säga. Synd bara att jag hade oseriösa Alice bredvid mej som sa massa roliga saker så att jag slutade lyssna och började tänka på annat.. "psst! jenny...? Man ser inte trummorna... Det stör mej..!" *jag sträcker, vrider och vänder mej för att se trummorna*.
Men vi fick i alla fall reda på att folk gillar att klappa mej på kinden, att man måste säga hej till många och nästan känner alla i krykan när man brukar hänga där, att jag är fin i "kort" hår och att vi ska vara i kyrkan klockan halv 4 imorgon.
Nu har jag lust att se på film, och ni har lust att vara med mej.. Men kom ni! Jag gör inget speciellt.

För er som blir förvirrade när jag skriver att jag brukar "Hänga i krykan" så är det för att jag är en liten konfirmand. och vrf inte gå in för det helt när man ändå måste gå in till hälften? Och för er som är väldigt inlärda och kanske har sett "har du sett Jesus" så menar jag inte att jag Hänger i kyrkan, för det gör Jesus så bra själv!
 

I'm G L A D



MATILDA PERSSON

Du! Du kan inte fatta hur mkt vi saknade dej hos Jessica. När du och tina inte var där så var det som ett stort svart hål i huset.. När jag höll mitt tal så tänkte jag "oj. Om matilda skulle varit här så skulle hon kollat på mej med en blick som om jag var en idiot. men nu när hon inte är här så skrattar alla!", och ja, du vet.. Jag gillar att vara en idiot! och när vi kollade på film så tänkte jag "matilda skulle strejkat om hon var tvungen att kolla på film en hel kväll", men då skulle du säkert hitta på något as kul som vi skulle kunnat göra! Så sanningen är att vi saknade dej väldigt mkt hos Jessica! Och jag förstår inte hur vi har kunnat leva denna kväll utan dej. Men jag sitter ju här nu, så det funkade ju. men frågan är Hur det gick till!


SKA VI HA FEST ELLLER?

Igår ville jag blogga, men blogg.se åt paj den gången jag försökte, så jag fick vara inne på fb ist.
Och idag har jag varit hos Jessica, med massa flickor som gav varandra sugmärken och krossade sour cream chips där man inte vill ha dom. Vi gjorde lite annat också, detta hände bara när vi bestämde oss för att inte kolla på en till film.
Vi åt kyckling, ris, kladdkaka, torkade nudlar, massa godis, chips, ostbågar, glass och fanta, och om ni undrar så ser jag nog lite gravid ut nu. Men det är inte bulle där, det är massa annan mat!
Filmerna vi kollade på var väldigt udda.. och nästa gång vill jag att vi ska se en lääskig film... Jag vill också säga att jag höll ett väldigt rörande tal för festfixaren Jessica, som nästan bröt ut i tårar när vi tackade henne med den fridfulla låten "ja, må hon leva". och det heter "hängas på en häst Upp Och Ned" och "I en Sjö champagne", hmpf.. bak och fram.. flaska champagne... tvetare alltså..

Julia hälsar föresten med dessa små ord:
ta mig inte seriöst, ta mig på brösten!
Så för er som försöker, så vet ni hur ni ska ta henne!

      
Också tackar jag Emelie Persson, eftersom hon är den enda som har lagt ut en bild från denna underbara kväll.. Och därför bjuder jag er på en otroligt fin bild på Jennifer Love Hewitt.

NÄR MAN HAR LITE FÖR MKT FUNDERINGAR

När man sitter såhär en onsdag kväll med hårfärgs luktande händer, en svidande nästa av dagens förskylning, någon konstig musik i öronen och med inga bloggar att kolla, så kan man ju inget annat än undra varför Johan och dom har en brödrost bredvid soffan. Fast det var ju tydligen för att dom brukade äta frukost där... Men annars så kunde man ju undrat det.
Sen så  att gick jag och la mej typ 23.30 igår, och att jag sen ringde matilda så att vi pratade till halv 1, och att jag somnade någon gång halv 2 men ändå vaknade vid halv 7, pigg som en ärta, DET kan man också undra över. Men just nu tycker jag att vi struntar i det och funderar ist på när lilla jag ska duscha. Eller orkar vi det idag?


BRB

Nu ska jag sticka upp till Tara och färga hennes öron rosa!


VART LA JAG MITT MÅBRA PAPPER?

Jag ska aldrig mer äta peppar kakor, för det är typ det äckligaste som finns.  Det har min hjärna listat ut idag, och igår och dagarna innan dess.. Hmm, fast sen gjorde jag någta goda pepparkakor, men nu e dom äckliga igen! jag har inga planer, inga alls.. Man kan ju undra vad jag har för planer egentligen? Duscha skulle man nog kunna göra! För det är ju så kul att bussen går 10 min tidigare, och det är alltså 10 min mindre vid datorn på morgonen.



INTE VARJE DAG

kolla vad jag hittade i en tidning, i ett kuvert i brevlådan.


JENNY ÄR UPPTAGEN I LIVET..


... Med prov och pepparkaks-dass bakning.


IDAG ASSÅ

nu ska jag baka med mina älsklingar! Pussochhej!

JAG E LIXOM KÄR



denna tröjan tilltalade mitt hjärta.. och så snart någon har köpt den till mej i julklapp så kan den bli min älskare! för alla vet ju redan att jag och daniel ska gifta oss?

VEM ÄR DE SOM FLYGER?

Bara så att ni vet så har jag vait jäkligt aktiv idag. Typ först så klippte jag tidningar, sen så slog jag in paket, sen så var jag snäll mot mina kompisar och tillsist log jag och var glad på ett lucia tåg. Så döm mej inte för att jag inte har bloggat, för jag har gjort annat skoj. Och nu går det någon dampig film som jag inte ens kollar på, men någon drunknade och någon annan försökte rädda den som gjorde det! Och nu så hänger jag inte riktigt med i vad jag själv skriver.. och därför kanske det är dåligt att blogga.



fotot taget av Tina Mladenovic, innehåller Matilda Persson och Jenny storsjö, upplagd på facebook av Matilda persson och snodd av Jenny storsjö.

HEJ NICKE

jag vet inte hur man utalar ditt namn och jag vet inte hur du känner för mej. Antagligen är du otroligt kär i mej eftersom du blir avundsjuk på folk som jag lägger ut bilder på. Och därför ska jag skriva ett fint litet "svar på tal" till dej.



Nu vill jag att ni kollar på den översta kommentaren, och inte matildas lilla skämt.

Grejjen är den att när man har lite bråttom iväg till sin granne så orkar man för det första inte fixa en bra bild?
och för den andra? han kanske ser ut som 60, men whatever? Sa jag att han ser snygg ut? Nej. Jag sa att.. *kollar vad jag skrev* ... att jag fick båda dom häringa på samma bild. Och ja, Calle sjunger bra, calle sjunger riktigt bra och Daniel både sjunger bra och är snygg. Calle var den bästa i idol 2009, och inte för att han var snygg, vilket han inte är, utan för att han sjöng bra och hade humor, och då gör det väl inget om han är 60, 29 eller 102?
Så nu är min fråga, trodde du Seriöst att jag tyckte att Calle var snygg? för det där "bra smak" känns ganska onödigt om du inte vet hur jag tänker. Nu kanske jag har låtit sur, men jag höll på att flabba ihjäl mej åt kommentaren och tänkte "åh herre... människor ivärlden som inte fattar att man kan tycka att någon sjuger bra utan att dom behöver vara snygga". Att Daniel är snygg är lixom bara "påköpet", eller hur man ska uttrycka sej. Hoppas du fattar vart jag vill komma? Men sure, varsågod att fortsätt kommentera min blogg så att jag kan ha lite mer "svar på tal"!

ELLER SÅ KANSKE JAG BARA HAR TUR?


Kollade på en lite film från idolernas efterfest.. och det är helt underbart otroligt vilka dom fick på samma bild! Är detta ödet kanske?




HAR NI NÅGOT MER ATT SÄGA?

Antingen vaknade jag nu.. elr så vaknade jag inte, eller så har jag varit på torp och köpt julklappar och tapeter? Ja, det får ni lista ut själva. Nu tar jag igen min "missade" idol-fredags och kollar på gårdagens program! Eller, jag letar mest efter Daniel. Men jag har bara sett honom en gång.. Men så funkar det när jag inte ringde och röstade mer!
Det roligaste jag någonsin hört var ju när alla idoler sjunger "all I need is you" för Peter Jihde. Och det var inte det roliga, utan det roliga var ju att han sjunger med och att hans mick är på.. och det låter lite.. ja, ni vet.
Snart ska jag hoppa in i dushen och duscha, och sen så drar hela fina familjen vidare till fam Oskarsson och äta där.
Nu har jag en till fråga när vi ändå prata om idol! Hur kan det komma sej att det sitter typ jätte lite på Jays publik-grej där bakom och ännu mindre på minnahs? Jag menar, brukar det inte vara jätte många som sitter där? Eller har jag fel nu igen? hmm.. fundera på det ni!

                
                    TinaDenFinaMenEfterblivna la ut en söt bild från igår.. det gillar vi

MIN DAG

Idag tror jag att jag har gjort mitt.. Mina kläder är ganska obekväma och jag har ätit taco och tyckt att det var gott. Också har jag ätit den välkända kyckling-korven också.. Den smakade lite jordnötskräm, elr nått! Helt underligt!
Men go dag i alla fall. och jag kommer nästan inte ens ihåg vad vi gjorde i skolan, men vem bryr sej. Nu äre sängen som gäller, och imorgon får jag sova hur länge jag vill! Eller nästan.  Gå och lägger er nu. Godnatt!
btw. Nej jag är inte konstig. Jag har kollat på idol och sätt att jay vann. Vad jag tyckte om det? Jo.. det spelade ju ingen större roll! Det ändå som spelar roll i idol är.. Jag tror alla kan svaret på det?


STRULA? NÄÄ

Bloggar direkt från Tina! Sara ligger bredvid mej, och det gör alice också.. Julia har tagit på sej "snygging"-kläderna och försöker se cool ut med plattången i handen. Sara ska stanna här hemma, och vi ska på partaj, men sara blir inte ledsen utan hon ska ha kul här hemma ändå. För hon ska äta massa som hon tydligen är jätte glá på, bad hon mej hälsa! Sara är också utanför huset säger hon, och att det är kallt ute, men ändå ligger hon bredvid mej.. hmm.. lite underligt.. Nu ska jag dra på mej lite snygging kläder och dra iväg, där matilda träffar hos. Tina lånade ut sin tröja och jag är glad. ha en riktgit bra kväll och kolla på idol åt mej!

PANIK

Är det bara för mej det inte går att gå in på msn och att fb är helt damp? Typ inte gilla.. Så här sitter jag med panik och undrar vad som har gått fel medans jag duschade. Så om någon där ute saknar mej eller känner samma sak så får ni gärna säga detta till mej. Jag är så rädd och ensam. Stackars, stackars mej. och det här nya msn? vad är det för fel på det egentligen? När man inte kan logga in så står det bara "det gick inte att logga in" och inte värsta anledningar och "klicka här" och sånt? Jag har damp.. Min dator har ju damp?


MED NÅGOT EXTRA

Jag har helt ärligt varken hunnit eller kommit ihåg att blogga.. I tisdags så lagade jag mat och hade spanska prov att träna på, så jag hann-och-tänkte lixom inte på det. och i går var jag på ungcafé, lucia och sen så åkte jag till torp. Rea. Dock köpte jag inget på rean (tror jag..) men jag köpte ju julklappar till kusiner och kompis. lyckat, lyckat. Nu så känns det lite tråkigt att skriva om varför man inte bloggat, och istället säga att jag fick ett efterlängtat MVG på "boken om mej själv". men alla fick ju nästan det, så det är ingen stor grej. Jag har massa godis och tuggummin i väskan, och det gillar vi för att.... jag åt mej mätt på tunnbröd som vi bakade i skolan. Så vi gillar tuggummin då.

    

OCH HÄR ÄR JAG

hemma från konfirmationen. Som faktiskt var helt otroligt okej idag, också pratade jag och Karin med Linnea som tyckte att hon inte tillhörde något gäng i konfirmationens gängen. Då sa vi snällt att hon är välkommen att vara med oss om hon inte äter upp oss! Åh, nu började något om idol på tv:n. och nu har et hållt på ganska länge. det bloggas lite segt, känner jag!


IMORGON BLIR JAG MISSFOSTER FÖRALLTID!


Nu ska jag bara vara lite social på msn och chatta med alice, som säkert snart kommer somna, och sen så ska jag lägga mej. Jag har flätat mitt hår, så att det är sådär coolt! Flätor lite här och var på huvudet. Denna veckan så har vi bara spanska prov, så det är ganska fritt från saker.. och sen så har vi ju So prov veckan efter, men det är ju bara om katolska krykan. Och jag konfimerar mej ju? Skojja. Men imorgon är det konfirmation efter skolan, och som vanligt så orkar jag det inte. Men det ska väl gå! Typ sista gången det är konfirmatipn, för sen så har vi någon avslutnings grej för denna hösten!


HEJHEJ DUSCHEN

Julkonserten. Vad ska man säga.. Den var jätte rolig och göra, och vi gjorde den super bra! Jag står fast vid grejjen om mitt solo, men annars. Jag tyckte verkligen att jag lyckades göra "Pubertetssonen" till min roll, och locka ut den sura bögen ur mej! Och den andra sången gick bra.. Synd bara att jag stod bakom körmicken, så att jag hade den precis framför ansiktet hela tiden! Men det fick väl gå. Våran "körledare" var superduper, förutom åsikter om mitt solo, och lyckades göra vår lilla grupp till en fin liten körgrupp. Sen så har jag inte så mkt mer att säga.. Det snöar ute och jag har svarta kläder! Kanske?


        

         

VEM SÄGER ATT JAG INTE KAN?



                              

En lycklig Jenny säger godmorgon!

JAG BLUNDADE BARA

Efter en stunds funderande har jag kommit på att jag är riktigt trött. Så nu tänkter jag duscha.. Plus att ha datorn i knäet är riktigt varmt, och då känns det som om man ska dö. Och ni kanske undrar om vad mer som hände i göteborg? Och det ska jag säga er, att det kommer jag knappt ihåg. Jag kommer ihåg att jag fick en kram.. En kram som var den finaste kramen jag någonsin fått i hela världen. Typ nästan. Okej, det var jobbigt att krama någon som var 1 meter längre när man hade värsta tjocka jackan. men annars.... alltså jag kan inte fatta det! Det är heelt konstigt. Och ja, det är så coolt! och jag kommer dö om jag inte träffar honom igen. Bara så att ni vet! och på Julkonserten så gick det toppen, jag sjöng falskt, som vanligt. Och grejjen är ju att jag hör att det låter förjävligt, för jag har ju öron och jag vet att jag kan bättre, men den andra grejjen är ju att ingen bryr sej om att det låter dåligt utan försöker låtsas att det låter bra. Och då är det lixom inte mitt problem att jag förstör hela denna häringa julkonseten, det är dom andras som inte hjälper mej att sjunga rätt. Men jag vet hur livet funkar, och det funkar inte så! Jag vet! Ja, och sen så var ju teatern och resten bra. Min bror är jätte munter och sa att alla låtar var för ljusa och att han inte såg något, och allt bara han kan klaga på. Men han säger ju iaf vad han tycker, vilket oftast är sant.

DET BLIR ALLTID BRA

och Jenny låter Sofijah göra sin grej.. En sista gång i alla fall.


                  


SKRIV DÄR!

Lite förvirrande att jag har kramat och fått autograf av min blivande man. Jag är fortfarande i nått helt konstigt levande och död-lycklig.. För jag darrade seriöst som en fjant och var heelt ställd. och så vill jag vara resten av mitt liv. Så kom nu inte och förstör det.

MEN JAG STÅR JU HÄR

Jenny är hemma från kören och är ganska glá.. Hon har flummat loss och sjungit ganska så falskt, men hon e ändå glad. När matilda och Alice var här så bakade vi knäck och pepparkakor, synd att jag inte gillar.. Knäck och pepparkackor.. Hmm. Men vi har ätit bacon och macaroner och det är ju gottigottgott. Och sen så hade vi ju genrep på kören.. Eller genrep och genrep, riktigt som det kommer gå till imorgon kväll gick det la inte som. För vi får hoppas att det inte blir "Richard!? SKA JAG GÅ HÄR?? DÄR!? MEN JAG SKA JU LÄMNA MIN MICK OCKSÅ! MEN SKA JAG GÅ DÄR DÅ?" mellan låtarna.  Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha, för imorgon bär det av till gbg fem över halv 9, och sen så ska jag träffa min "snart-man" tsm med Matilda och alice.. Och sen direkt till kören och sjungisjunga.

3 DECEMBER

Borsta tänderna, ska jag göra.. Snart. Och är det bara jag som tycker att tv4's julkalender är ganska konstig? För den handlar om en kille som pratar i 30 sek, och då säger han samma sak 3 ggr, och sen så är det ett lite dåligt rim i slutet och någon julklapp till barnen i afrika? Hmm.. Nu ska jag gå vidare livet och bosta tänderna. ajöss!


ENGELSKA PROV

Jag är hemma och tränar till vårt lilla mysiga engelskaprov imorgon.. Och jag tror inte att det kommer att gå så bra! Menmen.. Då är det gjort. och sen så blire genrep på julkonserten! Tjohopp. Också kommer matilda och Alice hit och äter bacon med mej efter skolan. För vi gillar bacon. Jag ska nog snart duscha, och då ska jag se hur fult det blir om jag klipper min lugg själv. KORT kanske? Eller inte.. bara pyttelite!

2 DECEMBER

Godmorgon folk och strumpor. Jag antar att ni såg Matildas inlägg, som var väldigt gulligt och inte så förvånande för att Matilda skickade ett sms när hon gjorde det. Nu är det så att ni kanske förväntar er att jag går in på hennes blogg och gör likadant? Men det tänker jag inte göra, för jag har redan skrivit om Matilda i hennes bok! En text som blev riktigt bra, faktiskt. Nu drar jag vidare till bussen och sen så ska jag måla.. Måla ett rum tror jag också!

bloggrape

tror inte man får göra såhär... men jag är ju lite busig av mej så jag gör det ändå!

Hej Matilda här, som gillar att blogga på andras bloggar mer än på sin egen. Gaaaaaaaah!
I alla fall så är Jenny Storsjö bäst, snyggast och vackrast. Varför jag vet det är för att vi ligger på delar förstaplats. Hade tänkt skriva det i hennes boken om mej själv, men kom på det lite sent så jag skriver det i hennes "bloggen om mej själv" oj.... mihihi känner mej lite busig nu, typ som när man gömde sej för lärarna när man var liten..... Ups. HAHAHAHA!

nej men kände att jjennyanna behövde ett till inlägg ikväll!



btw. så ska jag och alice åka med jenny till göteborg på lördag och möta hennes... (någonting) för första gången.
tror hon planerar stort för sina miner på korten...

MVH/puss och kram Matilda Persson

GODNATT

Vad ska man säga om den här dagen då.. kanske att det är kallt. Men det vet ni ju redan! Och att jag kollar på "bonde söker fru" vet ni väl också. och nu blev klockan plötsligt halv 11! Men boken om mej själv är klar och jag har duschat. Nu väntar sängen på mej, och jag är ganska så glad. I morse så råkade jag sova till 5 över 7, och om jag inte skulle gjort det, då skulle jag ha bloggat. ledsen att jag inte bryr mej.

    
Också hittade jag pappa i en pärm, och först trodde jag att det var min kusin. Althea. Läskigt detta asså..

1 DECEMBER

10 minus ute, massa snö, lite prov här och där, har en jädrig hosta, är trött, i helgen har vi julkonsert och 23 dagar kvar till jul (för er som inte visste det). Men ändå känns det ju ganska bra! Eller när man sitter i soffan med datorn framför sej, då känns det ganska bra. Jag ska hålla tal om att det är fel att missahandla barn imorgon, och på fredag är det engelska prov. Sa jag att biologiprovet och musik grejjen gick bra? För det gjorde det. Och inlämnings arbetet blev väl som förtväntat, ganska dåligt.. Jag menar, 1/3 sida om Katolska kyrkan, och den texten handlade inte ens om kyrkan? Men det var det jag kompå nu, sådär i efterhand. och sen om lite annat. Nu känns det som om jag är tom på saker att säga.. och om jag inte kommer imorgon, så sitter jag nog i frysen.. och värmer mej.


RSS 2.0