TACK TILL ALLA SOM UNDRADE

Ni är så gulliga som ringer ner min mobil, skickar tusen mejl på fb och skickat massa sms! så tack till.. ingen, ingen och ingen! Det värmer vekligen må jag säga!

DOM ANDRA ÄR JU LIIIIIIITE?

Hur går det med att inte läsa Kissies blogg då? För mej går det bra, men jag undrar om det verkligen är någon skillnad.. det är nog många i det evenemanget på fb som inte läser bloggen alls. såååå.. kul. Om en kvart börjar scream på 5:an, jag tänkte duscha innan det och sen se idol slutet. otroligt asså! vad säger jag egentligen? nej men jag bloggar mer senare! Nu ska jag ta en låång (10 min) dusch!

GODIS DAG

Nu e det så att jag är hemma, fryser lite, och undar om jag veeerkligeeen måååste gå med Zälma. För det kan man ju undra. Nu ska jag gå och käka lite godis, för det får jag idag! hehehehe!!

SNART HÖSTLOV!

hej jag har svenska


4 LEKTIONER KVART TILL HÖSTLOV

Jag såg precis på nyheterna och då sa dom "det är ett ålderdomshem som har allmänts för att dom tog dit ett medium för att dom kände av "osaliga andar"". Nej, det kanske ine var så kul, men han som läste upp dets min. Nu loggade Matilda in på msn.
Ja, jag gick in hit för att berätta att när man när en duktig tjej och går upp kvart i 7, vet vilka kläder man ska ha och bara slänger på sej sminket, ja då kan man blin färdig klockan 7. hmm, som jag! och detta är oerhört coolt. Synd att jag har världens hosta bara. jaja, nu är det vidare till skolan.


                                                             


GODNATT PÅ ER

Hej på er! Jag har jobbat hela kvällen med kapitel i "boken om mej själv", och det känns aldrig som det tar slut? jag skriver och skriver och ändå ahr jag 5 katitel kvar! som tur är så är det bara två av dom kapitelna som är svåra att skriva. Men min bror verkade ha roligare grejer... Han fick ta en berättelse han skrev i tvåan och sätta i i boken om honom. Annars så mår jag bra och är fortfarande mätt över vofflorna som farmor proppade i mej.. ojojoj!

Vi hörs imorgon... kanske blire Halloween då?

    


OCH DET GILLAS


en mätt Jenny är hemma från famor


DU TAPPADE FARTEN!

Hej jag har bild! Men vrf sitter jag hemma då? Hmm.. jaa, hihiihihhi! och vrf bloggade jag i natt. Esämta! Jag har bild och är lyckligt, för bild är kul. jag tycker om mina kompisar


28 OKTOBER

Nu är jag vaken igen! och jaa.. jag vet inte vad jag ska säga. Gympa kläderna är nerplockade och.. jaa, jag e lite nybörjare på dethär nu. Att gå till skolan alltså. hehe, coolt! Ha det bra. Godmorgon!


       

hhahahaha.. gilla vakna med ther voice. det gör man!

SOVER NI!?

Det gör nog jag också.. egentligen! Men jag tycke att detta är as kul. Till alla som messar mej precis innan jag somnar och inte vill någon viktigt, lägg av! För jag e en nyfiken typ och när jag halvsover så är det inte kul att få sms sådär.. sårar mej!

Aja, jag tror nog att jag och Zälma ser ut unngefär såhär nu:



Zälma är pricken på täcket! Sov nu vidare.. vi hörs om några timmar!

GODNATT

berg flyttar in och välkommen åter.. Det gillar vi! Sen blir det att gå och lägga sej. och jaa, skola imorgon! Hur många b lir lyckligt nu? jag är iaf klar och sitter här och vill blogga klart så att jag kan fortsätta kolla!




Här har ni en glad typ!


BONDE SÖKER FRU

Jag måste då säga att bode söker fru är det roligaste programet som någoinsin har gått! Seriöst.. Speciellt när dom inte får något att prata om och sånt... Det e så kul! hahah, är det verkligen därför folk kollar?????


CHICAGO

Nu har jag då kollat på "chicago", och eftersom jag låg ner och kollade på film när det regnade så har jag ganska ont i huvudet nu. Iaf, filmen har hyfsat bra, men jag tykckte den var bra för att jag sitter och analyserar allting som skådespelarna gör. Så går det när man e lite jag.  Och lite som alla andra som gör det.. Ibland hör jag att många teater intresserade person sitter och tänker på allt jobb, alla steg, alla rörelser och allt sånt som när dom ser på film.

                      

HEM LJUVA HEM

Just nu har jag rikigt svårt att bestämma mej. Om jag ska gå på ung café eller inte, man känner sej lite seg, också regnar det och jag rokar inte gå till bussen. Nej, jag tror minsann jag ska baka något ist. Fast alice svarar inte på sms och jaa.. nu har jag bestämt mej för att jag inte orkar. Men skolan blir det imorgin iaf! Och ja, dom andra slutar om en kvart medans jag sitter i soffan bland mina kuddar och mitt täcke.


                                           
                    

JUST NU ÄR KLOCKAN 12.07

Vet ni vad.. nu vet jag vad den lilla kalendern är till!! MOAHAHAH!! åhh.. att jag inte hafr fattat det innan.. För er som undar så sitter jag inte vid datorn när ilägget publiceras.. jag är på toa!

27 AUGUSTI

Det är ganska bratat vara sjuk ibland. Man hinner lixom med läxor och sånt.. Jag har nästan bara 5 kapitel kvar. Bra, tycke jag. Det är bara synd att jag måste göra klart kust och hav inlämningsarbetet också.och So:n.. jätte kul

NÄR MAN E JAG SÅ ÄR MAN

Jenny har varit en duktgit flicka och bakat åt sin mamma, och skalat potatis och delat den åt min far.. Nu vill jag ta en dusch, men det var så bra början på 2 1/2 men, så... duschen får vänta. Den står ju kvar. Om den inte har gått iväg förstås. Eller simmat kanske?


BLÄCKFISKEN ÄR DÖD!

Ganska hemskt.. eller? vad det någon här som kände Paul? Om det var så han hette..?


26 OKTOBER

Idag sitter jag hemma och har tråkigt, precis som igår.. men imorgon ska jag minsann till skolan! har jag bestämt. Min hals mår lite bättre, mitt huvud gör bara lite ont, min näsa är som igår och.. jaa, mitt ena öga ä rött? och det e nog för att jag har sovit för länge! säger vi.. jaja, godmorgon!


-

nu ska jenny sova.. ingen skola imorgon. Jag lyssna på ett såå gulligt klipp när jag, karin och alice sjöng i kyrka. och vet ni bra? Det låter rikigt bra! också e det så gulligt när vi står och gungar.





OTUREN ÄR UPPENBAR

åt fryst yoghurt som smakade läppstift, sen tappade jag den på mattan.. mattan blev lite rosa och yoghurten blev alldeles hårig..

SPÄNNANDE

Det var så att jag klickade in på Matildas disney spellista på spotify, och då lyssnade jag på en tarzan låt, och då fick jag lust att se tarzan. Så nu har jag kollat på tarzan. Mamma säger att jag måste stanna hemma imorgon också, och kanske på onsdag om jag e inte är bättre då så på tordag också. och det vill inte jenny.. högst imorgon!


LITE INFO FRÅN HUS N.10

Mitt kaffe e slut, mitt te är slut och jag har ont i halsen. jag får inte äta glass för det ingår i mitt godisföbud och jag e trött fast kan inte sova.  ifall ni skulle undra!


25 OKTOBER

nu kanske ni tror igen att jag har försovit mej. men nej, jag vaknade faktiskt vid 06.43 och mådde inte alls bra.. min hals sa att den höll på och dö, min näsa kunde inte säga något och mitt huvud hade sprungit runt hela världen och lekt snurrasnurrasnurra. så jag har sovit ända tills nu, och nu mår jag en aning bättre, fast mitt huvud gör fortfarande ont. Jag vill inte missa konfirmationen idag, men det gör jag. Jag missar Biologi provet och missade att få tillbaks spanska provet.. Nu hamnar jag säkert efter i matte också.. som om jag inte redan gör det. detdär..


NÄÄ, INTE SÅ VÄRST.

Jupp. Nu har jag varit på tjockis kören efter en tröttis- Söndag med matildapersson, själv är jag fortfarande snorig och jag hoppas verkligen att matilda snart tar del av min smärta och att jag blir frisk. det skulle vara coolt.
sen så bakade vi också, och då hoppas jag att jag har lyckats smitta hela hennes familj också! och vet ni vad, det vi bakade blev faktiskt gottis. Även om vi hade hallon och blåbär i allt. Och nu är jag en lyckligt olycklig jenny som lyssnar på idol låtar på spotify , tack vare Alice, och tränar på biologin.. för vi har prov imorgon.




och detta är min turdag.. Gissa vem jag blev på teatern vi ska göra på Julkonserten? Pubertetssonen.. Man kan undra vad som är värst, puberteten eller det där med att det är en kille..

24 OKTOBER

tjenare alla busfrön. Jenny är jag, som om ni inte redan visste det, och jag snorar väldigt mycket idag och min önskan är att bli frisk. Min hals gör ont, fast nu har jag en bedövande grej, så det är bättre. Kul att höra! Jag och matilda har käkat godis, fast nu får vi inte käka godis längre.. och jag fick inte ens äta upp den goda chokladen. Det där asså! HOHOHOHO. Ikväll är det kör och imorgon är det Biologi prov. Hur har ni det då?




MATILDA PERSSON LIGGER OCH FISER MED EN PALL MELLAN BENEN



läs och lär!

NU HAR VI SETT JESUS!

Nu sticker vi snart till Matilda! Och ja, jag ska TA hennes dator och inte låta henne sitta vid den, utan det ska jag göra!! MOHAHAHAHA!! BARA JAG!!!  nej, men, vi ska laga mat och ha kul.. fast det var ju ingen nyhet!








INGEN BILD IDAG INTE

Ni undrade nog inte varför jag inte har bloggat, för ni vet att jag inte har tillgång till datorn när Matilda är här.. För då sitter hon vid den. Lite segt. jag bah "nu ska vi äta!" och hon *tar upp datorn* "jag måste bara blogg och kolla faceook.." och så har det varit nästan hela kvällen. och det är ju undehållande! fast hon har ju sovit också. Och igår när jag hade tagit bort sminket, städat i rummet, tagit upp en madrass, borstat tänderna och bytt om så hade matilda suttit vid datorn och kollat fb. Hhahahhaa.. det där asså! Nej, men vi har kul och har ätit äckelgodis! ha en bra dag.. och musiklaen gick toppen bra! Typ, tror jag. hahaha, man vet aldrig. men idol juryn skulle äälskat den! Bara så att ni vet.


NU HAR JAG SVENSKA

Ja, jag kan ju slänga in ett busigt lite inlägg här! Matilda och alice och Johan sitter här bredvid mej, och lite andra folk i klassen. Efter musikalen ikväll så följer Matilda med mej hem , och vi ska proppa i oss massa godis! Och glöm inte muiskalen!

NÅTT OKTOBER

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte hann blogga igår. Jag kom hem typ kvart i 9 efter träningen och sen så duschade jag, åt vitlök och drack te. Då var klockan så mkt att jag hellre ville sova och Vara pigg idag. Och vet ni vad? Jag är ganska pigg idag! Elr.. Nu är det morgon, Men sen kommer jag att studsa runt på scen. Glöm inte klockan 19 i mollösunds kyrka.

MAMMA OCH JAG

Bort med sminket, och sen går jag och lägger mej. så funkar det när man e sjuk.. eller halv sjuk, elle nått. mamma bara:" Jag vill inte att du ska vara med på gympan..
Jag: Nähä, skriv en lapp då?
mamma: har ni det imorgon!?
Jag: aaa.. men det är okej, skriv en lapp.
Mamma: nää.. jag vet inte rikigt, jag vill nog att du är med på gympan.
Jag: eh? När jag är såhär förkyld? Vill du inte att jag ska kunna sjunga på fredag eller?
Mamma: Men vi får höra med pappa! Det e så pinsamt när jag läste på unikum att du typ har glömt gympakläderna varje gång.
Jag: ehh?? Jag ahr typ glömt dom två ggr!? Och det stog bara att oavsett om jag hade kläder eller inte, så var ju duktig och deltog i alla grejer?
mamma: nej?
Jag: men kan du skriva en lapp eller?
Mamma: Vi får se vad pappa säger.
Jag: åh!

mamma tycker att dethär jag skriver på bloggen också är pinsamt!

godnatt!

ÄT SOCKER KAKA!

Jag ska snabbt göra spanska, duscha och borsta tänderna (och ta alla dess mediciner jag känner att min kropp, näsa, hals och huvud behöver ha), och sen så går jag och lägger mej. För sömn behöver jag och min sjuka kropp.. eller kanske inte sjuka kropp, förkylda kropp då?

fast nu. Nu ska jag kolla på westkust bilderna!

20 OKTOBER

Godmorgon! Idag är jag väl ungefär som igår, fast det är typ svullet i örat.. så det ekar när jag aäger saker, och sånt. Känns inte bra! men skola blir det, för musikalträningen är det. och prov, 2 prov. Nu kan jag hela spanska rovet, fast inte orden, för dom hade vi inte förra gången.. så snälla, snälla, snälla låt dom där orden inte vara med! och sen engelska prov. och läraren kommer säkert ta med dom orden jag tycker är svårast. Yepp, känns ju bra!


16.59

jupp.. något annat sätt att fördriva tiden då??

okej, men jag antar att ni undrar vad jag har gjort hela dagen. sovit, druckit te och övat till spanska provet. det har jag gjort ja..



Jag saknar min vovve<3

IDAG ÄR DET TRÅKIGT ATT VARA JAG

Min näsa är fortfarande.. som den var förut. Nu ska jag klä på mej, ta nässpray, och låtsas vara frisk och sen så är jag redo för att vara glad hela kvällen. eller något liknaden!


OM NI UNDRAR..

så försöker jag sova, tror att min rygg ska knäckas och ligger under mitt hästtäcke.


SÅ ROLIGT

här sitter jag och äter fryst juice, min lärare ringde precis och frågade om jag verkligen skulle ha utvecklingssamtal idag och jag börjar faktiskt blir rikigt oroligt om jag fortfarande ska vara förkyld på fredag.. för jag vill itnte sjunga med snor i näsan och en  stor yxa i halsen. För det blir inte bra. Nu ska jag berätta om mina teroier för Matilda!

OCH TE DRICKNINGEN FORTSÄTTER



FÖR JENNY GILLAR TE


TE

Jag har druckit så mycket te att jag närstan kissar på mej här borta!  För ja, vi har ju inga halstabletter och te ska ju vara bra för halsen! Också hörde jag att man ska dricka mycket vätska och kissa ut allt det onda när man e sjuk.. Ja, det var ju lite sjukt! också hade vi ingen isglass så jag frös in lite jucie ist och.. nu måste jag verkligen kissa!


19 OKTOBER

Godmorgon! Jag e faktiskt sjuk idag. och halsen gör ont när man sväljer, näsan är full.. (jupp det är FULL) och huvudet är tungt. och nu tog vakna med the voice slut och jag har inget att kolla på! ja iaf, jag e sjuk! fast här sitter jag och dricker te!
Men nu kollar på rymmen med Pippi. åhh, det e så himla fint när pippi rider på lilla-gubben i början. naaae, jag vill också rida på en hästis. Nej men nu ska jag fylla på min tekopp! Ha det fint.


IBLAND

idag är grejjen att jag har haft en rikigt dåligt dag.. Kommer ni ihåg spanska provet? provet som jag kände mej heeeelt ur-säker med? det provet ja! Jag skrattade nästan när vårann lärare sa att gränsen till G var 95!? jag menar, det var ett as enkelt prov? Vem skulle få under 95? Ha! Inte jag, minst VG+!? vet ni vad jag fick? 94, IG? Fatta att jag tappade hela min braiga dag där.. och dessutom skulle läraren tycka synd om mej så att hon sa "du kan ju dehär!?" också strök hon ett fel.. Min kompis pluggade över natten och fick MVG. hur dålig är inte jag isf? Jag vet att folk säkert fick under det jag fick. typ 2 killar? men jag försökte fakitkst, jag var helt säker på att jag skulle lyckas as bra i spanska också klantar jag mej igen? i var inte med i 5:an när vi hade nationella proven, men då var det samma sak. fast i matte! det stod 1000- 1 och jag skrev 199? Är jag helt dum i huvudet eller?

Ja, och sen så hade jag ont i huvudet hela dagen och ledarna på konfirmationen verkade sura hela tiden och jag trodde att min mage skulle gå sönder, för att den gjorde så ont.

Ifall ni undrade vrf jag inte är på hugget

godnatt!

HOSTHOSTHOST

Nu Äre bara att säga till er att.. jag är förkyld!

BUSUNGEN

Ni ser det ny? Så fult så jag tror jag dör! hahaha, jag håller faktikst på att skratta på mej. men nu tänker jag göra något busigt.. hihihi!!


COOLINGEN SJÄLV

jag är lite trött, och min hals gör ont. så jag kan inte skriva! hehe, så kan man också säga.

18 OKTOBER

Godmorgon fåglar! Jag sitter i bussen, i riktning mot skolan. Och det är ju kul..? Vem vet, nu hjälper jag karin och berätta hur spanska provet är. Vet du vad?? Jag e fortfarande förskyld, Jippie!

NI KANSKE MISSADE POÄNGEN?

Jag kanske missade att säga när jag åkte iväg.. och vet ni vad, det blev inte tårta, kakor, bullar, godis och allt det, utan vååååååååååfflor!!!! fattar ni vad tur!? Mormor gjorde sina hyperduper goda våfflor ist.. Jag är en sjukling, men imorgon äre skooolaa! Allt kan ordnas med en alvedon, nässpray och sömn. hahha, kul va? Jätte kul. Men sov ni gott, för det ska jag göra.

godnatt

DET ÄR INGEN SUCCÉ

Jag e lite tung i huvudet och tät i näsan. Men annars så.. har jag ont i huvudet! Man ska nog inte kalla det sjukdom, kanske.. förkylning! Fast jag vet inte! jag lyssner på musik och undrar vart jag ska ta vägen efter detta inlägg.. Inte ut. det e för kallt där! Inne är det för varmt, och jag e för trött för att sova. jag orkar inte heller ta på mej kläder. Så detta är svårt. Jag saknar mina vänner och vill gå påp Tjockis-kören.. Menmen, så kan det bli ibland. jag skulle nog inte kunna sjunga nu ändå, så!


17 OKTOBER

Idag ska jag ta det lugnt, vara ledsen för att vi ska åka till mormor och morfar på  kalas (och äta GODIS, TÅRTA, BULLAR, KAKOR), när jag inte får äta GODIS, TÅRTA, BULLAR, KAKOR!!!! ååhhh.. jag e upprörd. Nu ska jag fportsätta kolla på filmen och kommentera saker!

BRA KOLL JAG HAR!

Jenny letar efter "har du sett Jesus the movie"..

1. Hon hittar fodralet och blir glad. men sen hon ser att i den så ligger "flickan som lekte med elden" och blir ledsen.
2. Hon letar ihjäl sej efter fodralet till "flickan som lekte med elden", men hittar det inte.
3. Hennes pappa går fram till filmhyllan och hittar den direkt.
4. Hon får en skiva ur fodralet och blir jätte glad och springer till dator och ska kolla.. och då var det "har du sett jesus"- musiken.
5. Hon tänker att skivan kanske kan ligga i hennes tv. så hon sätter i kontakten och ut ploppar... Romina och Julius musiken.
6. Jenny springer runt och letar efter fodralet till Romina och Julius musiken. Inte på spara-hyllan. Inte i något cd-fak.. men vänta! Hyllan över spara-gyllan. där låg den.
7. jenny öppnar fodralet och plopp: "har du sett Jesus The movie.
 

JAG HAR PRECIS FÅTT VETA ATT MATILDA SAKNAR MEJ OCKSÅ!



Jag tror nog att jag e sjuk. Jag e förkyld, huvudet gör rikigt ont och jag känner mer lite sii såådärr. Men det kanske är normalt? Jag har precis badat i 2 timmar, och vattnet hann  gå från aass varmt ltill typ kallt. läskigt! men jag hann läsa ut min bok, och den slutade med att en person skar i en annan och sen puttade den mot ett hål i ett staket och att sen en tredje person sköt en av dom andra två. Fast jag vet inte vem. Otroligt frustrerande.. men bara en bok kvar! men nu sitter jag här i myskläder och känner mej sjuk, som sagt.

Musikal träningen gick, lite halv bra. Inte dåligt.. Men vad förvantar dom sej klockan 10 på en lördags morgon? jag tycker att vi fick till det ganska bra i slutet.


GLADINGEN

jag är jätte toppen glad! Jag läste en bra kommentar till mej på unikum, vi ska ha Musikal träning snart, Matilda hämtar mej och... jag läste precis att Matilda saknar Julia och Alice i en kommentar.. det där asså! nej, men jag ahr ju en naturgodispåse här. Toppen bra! Men nu måste jag dra mej vidare till tandborsten. Ha en bra dag allihopa!


SJUKLINGEN

Nu ska en förkyld och snuvig (är detta samma sak?) Jenny gå och lägga sej.. hon ska bara ta en äcklig alvedon, värma en nack-kudde-grej, snyta sej, ta nääsdroppar, ta en halstablett och bädda ner mej. ja, det ska jag nog göra! klockan 10.00 ska man vara i Mollösunds Kyrka färdig och pigg för uppvärmning. men det funkar nog..

godnatt folk..

JULIA&ALICE



Ja, men gilla Julia!

      

             



                 





                                      

            




                                      

             

                  


VILL NI SE VÄRLDENS COOLASTE SAK?




fattar ni eller!? jag tror faktikst jag dör här alltså!


IDOL

Ja, jag antar att ni såg Julia och Alice inlägg.. och ja, jag ser allt på idol. Men jag är heelt cool, inget skrik från mej! och flesta är väl bra. Har iaf ahaft as kul med Julia och Alice. Vi har seeetat vi datorn, vart ute och tagit bilder, ätit indiskt och sett på idol. Jag är mätt på godis, och har bestämt mej för att det är ganska chill att inte få äta det. för jag har ätit jäätte mycket av Julias godis och lite natur godis och jag måste säga att jag mår lite illa.

och allt dampar här.. så nada bild!

VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG ! KANSKE INTE! MENMEN! vi är cooolaa!

TJA BLOGGEN!
haahaha skojja, men ah, fast nä.
alice och julia som bloggar då, eftersom jenny bara sitter och stirrar på tv! och käkar naturgodis då..............................................................
hahha skojjaaA!!!!

asså jag orkar inte att vi  är snyggast! hahah skojjaa,, fast nää xd
men ahh, nnu ska VI ÄTAAAAAA!!!! vi gillar aatt äta! haha skojja... fast nä.
men vi käka billy's pizza fööruut. äckligt! haha skoja.
ah men ah. HEDJÅ!!
haha skojja!
nä, men seriöst..hejdå!
JAG ORKAR INTE!
de va de tråkigaste xd!!!! _:D:D::D:D:D:D:<33333
jamen, nu är jenny tråkig och dukar!
vi ska snart kolla på idol! OCH HEJJA PÅ DANIEL!!!!! så rösta !!
de ska jenny görA!!!! :D:D<3333 :D:D<333 haha skojja.
hehe hejdå!!
skojja!!! MEN RÖSTA DÅ FÖRIHELVETE! hah skojja..men gör de :P och rösta ut geir! eller linda... Alice och linnea är oxå bra, och olle! men rösta INTE på geir!!!  hah skojja,, rösta på vem ni vill xd
MEN MEN !! hejdp, jag tror aldrig jag har skrivit såhär långt! haha NEVEER! asså xd
haahaha aja, men seriöst.. skojja.. hejdå!!! _D:D:D:>3 jhahah skojj!


hah orkar inte att jenny är på toa, och vi tar kort.. och att de låter GREAT!!
skojja.. men det är synd om er och (jenny) för ni är TYVÄRR inte lika coola som oss ;)
det finns inget att göra ås saken heller !
hahha de va julia,, om de va jag ( alice XD XDX D XD ) skulle de stå skojja efter... fast nä xd
men skojja:P hahah fast nä xd MEN TAGGA IDOL! DANIEEEL!!! ALICE & LINNEA!!! HHAAHAH :P
hahhafast daniel mest xd skojja, fast nääxd jhahha HEJDÅ! nu ska vi käka indisk mat, som antaglingen är stark! detta är världens längsta inlägg trpor jag .. men ska de bli lite längre!!
SKOJJA"
fast nä,
skojja ..
aahfast nää xd men aja, nu tjötar jenny på mej! HEJDÅÅÅÅ!!! ÄLSKAR ER ALLA! haha skojja,, älskar ju inte alla.. hahh axxd
ah. men heeeeeejdåå!<33 ;dd;>3
*tagga idol!!! :D <33
SKOJA! heeejjdåå!

¨JULIA TAR MIN PLATS!!! FÖR HON ÄR EB!!! hejdå!!!! :D< kom ihåg att vi är coolast! :D<3

15 OKTOBER

hej vänner.. jo, det har varit så att jag inte riiiktigt har hunnit med att blogga. Jag vill bara berätta två saker för er.. nää, tre saker!

* Jag läser fysik nu!
* Julia kommer hit sen (yy'
* jag e förkyld som tusan.. elr inte som tusan.. lite..



Gilla att jag skelar! skelar?? hmm... skeeeeaaalllarrr??


FRISK

Det blev inget med musikal-övningen idag. Var bara jag och Fanny som inte var sjuka, var tvungen att gå till doktorn eller hade uppgifter hemma. Så jag åkte hem och sen så åkte jag ju och klippte mej. Så nu har jag klippt mej. Eller toppat mej, ser ingen skillnad här inte.. eller ytterst lite.  och just nu så sitter hela familjen Storsjö här och då ahr man inte världens lust att starta webb----kameran! kul vah?

14 OKTOBER

Idag är alla sjuka, ska åka och kolla ryggen och kanske inte kommer till skolan.. detta är inte bra för oss med i musiklaen.. inte bra alls! Klockan 6 ska jag klippa mej. Hur då? Hhahahahahhahaha.. vennne..


BONDE SÖKER. . . KO?

Jag måste säga att ibland gillar jag bonde-söker-fru.. jag vet att det är det absolut tråkigaste programet ever, men allas kommentararer och "tystnaden som uppstår när dom inte har något att säga". Gilla nervösa folk och annat roligt. Detta asså! Men jag tycker synd om den däringa tjejen, inga som jag ser verkar vara så bra. och det där med "kan jag få en avskeds-kyss?, eller vad hon sa.. hahaha! sjukt.. vad är detta för program egentligen??

IDAG HANDLAR DET OM MYS. FREDAGS MYS!

men inte för Jenny.. det får hon inte äta mitt i veckan. Vi bakade på ung-café! jag åt inget.. dom andra åt! Jenny e duktig.

13 OKTOBER

Jenny är en duktig flicka och ser på nyheterna. Gruvarbetarna har ju kommit upp, men han där killen som tog sitt liv i direktsäning, det var ju inte så bra.. Men dom pratar typ pyskolog-prat på tvn. men hallå?? han är ju redan borta. skulle väl vara bättre att hjälpa honom innan. Det där asså.

 

Känner mej lite som en hund. Men annars är jag glad. Spanskan är gjord och jaa.. alla har olika åsikter om när provet är.. så vi kan väl lika väl ta det imorgon! Nu måste jag gå. hörs senare!

PROV

Jag har gjort lax till familjen och nu är dags för..... spanska läxa. kuul, imorgon äre prov! Ännu roligare. haha, fast jag ska väl inte klaga, antar jag. Dagen har varit bra. Och typ hela eftermiddagen spenderades i datasalen, och ja.. nu måste jag verkligen göra den där himla spanskan!


12 OKTOBER

Godmorgon igen.. Idag äre en ny start för mej och matilda. fast jag orkar inte skriva om det. Jag sitter iaf i bussen och funderar på att jag går till halv 4. As kul..... Vi hörs när jag kommer hem. Kram!

NU LÅTER MIN DATOR SÅDÄR KONSTIGT IGEN!?

Jenny är tillbaks! Lite mer glad än förut och lite tjockare.. så går det när mamma bakar muffins och man är duktig och hämtar lådor till henne. ojojoj!

Och nu säger Matilda att jag e tjock, inte klarar att ha godisförbud och äter godis hela tiden..
min kompis det där asså.. man måste jag bara älska henne!

Åh herre!

godnatt!


.

Är hemma från konfirmationen, har ont i huvudet och är irriterad på att min mor och far håller på med ÄCKEL spagetti och köttfärsås.  åhhhhhhhh... ja, nu ska jag se på tv.

SÅNT E LIVET JUST NU

ja, nu undrar ni alla hur det gick för mej och min underbart vackra stämma i kyrkan och på wannabe-tjockiskören.. Ochd et gick faktiskt sådär! i kyrkan var det inte lät. Stel och någon slags klump i halsen, också var Alice förskyld och jag hade värsta skrattatacken i mej som jag inte lyckades få ut.
På wannabe-kören så fick jag ut min skrattatack på Fanny, hennes fantor och snacket med sej själv. så, det var bra.. När vi sjöng så låg klumpen kvar, också joinade flera personer i allt-stämman. och min röst höll sej någorlunda på min solo-bit. lyckat alltså!

Men nu ska jag ta bort sminket och naanaaa.. Biologin är iaf gjord.

godnatt


väldigt svårt.

OCH VIDARE..

..till Mollösund!


IDAG KÄNNER JAG MEJ LITE SÅHÄR

ja, men jag överlevde att duscha.. jooo!! verkligen. Nu ska jag bara äta lassagne innan jag är redo för kyrkan. Eller frågan är om mina kläder kyrk-duger. Det är svårt att veta vad tanter tycker.. man ska vi vara trevligt och allt det där, man om man klär sej fel så får man ingen publik till jesus. Har du sett jesus alltså.. Inte till gudstjänsterna, dit går dom ändå. Men jag bara fortfarande inte var min pärm är!




                 
                               

DUSHCAAAA

sådär ja.. Jenny har varit duktig och gått lååångt med Zälma, nu äre duschen nästa. och jaa, det känns ganska bra. Att lyssna på Radion är ganska tråkigt, för dom pratar om gubbar i lådor. och annars då? jo, Jag gillar godis!


Jag vet att ni gillar mej osminkad och mina dvärg öron.. för ja, bara att älska mej lixom.

10 OKTOBER

hej på er. idag igen! Klockan 4 ska jag OCH ALICE vara i Mollösund kyrka, och där ska VI sjunga. Fast nu så skriver jag ut massa grejer om "Har du sett Jesus" och lägger i varje GT som tobbe säljer. Är det lagligt?? Ja, det hoppas jag. Nu ska jag duscha och göra mej fin till.. att gå med zälma. Idag igen..

HJÄRN..FRYS?

Idag har jag gjort maaassa. Så nu kollar jag på idol! för, dagen efter gick det bra vah? Jag vet ju lixom redan vem som har åkt ut och att Daniel gick vidare! (inte för att jag hejjar på Daniel alltså!!). Ja, men jag är lite tråkig idag och säger att vi hörs senare.



jaamen, gilla mammas tröja.


9 OKTOBER

Godmorgon grässtrån. Idag har jag tydligen en "hjälpatillhemma-dag" enligt mina föräldrar.. så jag får tydligen börja dammsuga!

JENNYS UTMANING!

ingen idol idag! fattar ni!? Jag har varit as grym och inte kollat på idol.. elr, på utröstningen kollade jag, men Alice och jag hade en övernenskomelse och hon sa att det var okej.. Men jag röstade inte!! Elr.. jag röstade på Linda för att Sassa var dålig. men inte annars!! In your face, alla som inte tror på mej. Och om jag inte har sagt det så : tack för att ni litar på att jag gör det jag säger!. Eller hur Matilda..? ;)

LITE INFO

Det är ju roligt att jag sa "nej, va fult!?" hela vägen från bussen och nu kan jag inte sluta säga det. Jag har grejat runt lite här på datorn och nu så har jag bara ont i huvudet! Och sen så.. inget mer.

eller jo.. jag kan inte se Matildas blogg. Och jag gillar det inte!

(L)

heja radio Egoina!

GODNATT

Jenny har en lite söt svart katt i knät.. som ska envisas med att sticka klorna i henne..

EN STOR BESVIKELSE

Egentligen har jag massa bilder som borde läggas in.. men, min mobil är ur laddad och jag orkar inte gå och hämta den för den delen heller. Bra kväll? Jag njuter av att jag inte har någon läxa! Nu kom jag på att jag har matte prov imorgon.


VEM E COOLAST DÅ?

Nu tror alla att jag har gått till skolan som vanligt, elr..  åkt till skolan som vanligt och sen tagit en buss till universeum, varit där och sen åkt hem på ett tråkigt sätt. men så är inte fallet. När jag gick av bussen imorse så fick jag ett sms av Tina där det stod "Jenny.. Jag har försovit mej!? vad ska jag göra =(". och som en bra vän så svrade jag "Jag fixar det", kutade upp till personalrummet och skaffade hjälp. Till slut så kom lärarna överens om att Karin skulle köra, så när vi gick ut till bilen så kidnappade jag Cornelia som gick och såg förvirrad ut.. Så jag ringde Tina, vi åkte, höll på att bli mörade av en älg, ringde Tina igen och hon kom kutande ut till bilen. Och sen åkte vi tillbaks till Ellös och Tina köpte mat som hon skulle ha med sej. Och ja, det är ganska coolt. Enligt mej.

7 OKTOBER

Juste. Sitter i bussen om ni inte fattade det.. Idag blire universeum. Kul!

BUSSCAFFÖR

För det första, hur stavas chafför?? Det blev ju jätte konstigt.. För det andra så tycker jag att vi diskuteras det jag skulle skriva om.. När jag gick på bussen alldeles nyss så blippade jag mitt kort, elr hur ni andra säger, och det lös grönt och allt. Busschaffören var trevlig och sa hej.. Och det var då jag började undra... Blir chaffören glad av att vi blippar Våra kort?? Och blir typ helt orolig när dom lysser rött?? Elr.. För ja, busschaffören såg ganska glad ut när mitt kort visade grönt. Men han var lite av en sur gubbe när vi inte hade tagit på oss bälten. Tragiskt.

MISSTOLKA MEJ RÄTT!

För då blir livet mkt enklare!



               Godnatt


DET ÄR LITE LUSTIGT OM MAN E JAG

Pappa köpte inte kycklingsallad till mej.  Jag har inget att äta imorgon och är mkt ledsen över det.. väldigt ledsen.. så imorgon blire ingen mat.. och det är jag också ledsen över, Däremot har jag haft en toppen, toppen dag och nu är jag väälidgt tröttt.. också har jag på mej  Matildas diadem som jag hittade i John och Ninnie's bil. Det är ju lite lustigt. Däremot försvann min pärm! Antingen drunknade den i bilen elr så blev den kvar på fagerhult.


MAMMA TYCKER ATT JAG STÖR

Ninnies kamera är bra. Fagerhult är ett skojigt hus. Ibland kommer det dit gamla gubbar som har bytt saliv med tanter. det var det!

STACKARS MEJ

jag läser och läser.. men nästan inget fastnar..



godnatt

SO VARE HÄR

Nu hare jag har dushcat och läs So. Och läst SO! och läst SO.. och.. eeh.. läst so. Också åt jag en klubba förut. och det gör ont i gommen.. också sitter jag vid mammas dator och den är.. seg. Och nu pratar vi om Bio här alltså. Jag och Matilda alltså. Om ni undrade alltså. så att ni vet alltså. jaa typ, alltså!

ochnu blire. damdamdam.. SO!

NÖFFNÖFF

hej på er flickor och.. ja, flickor! jag ser på tv och undrar när jag ska börja med SO:n. Och det lär nog bli snart, ska ni se! Och detta blev ett segt inlägg!

5 OKTOBER

Jupp.. Nu sitter jag i bussen. Kul att Tara sitter bredvid mej och säger absolut ingenting alls! Jag övade faktiskt inte så mkt på so:n igår.. Inte när jag har fått några nya repliker.. Hehe. Men jag kan ju iaf dom nu.

NU SÅG JAG PRECIS VÄRLDENS KONSTIGASTE REKLAM




jupp.. nu tänkte min smarta hjärna att jag kan läsa resten av SO:n när jag ahr duschat och lagt mej. Så det är det jag tänker göra. Det blev lixom så att Tv:n distraherade mej. Fast nu kom jag på att jag ville se slutet av avsnittet. Menmen.. HAHAHHAHA också ser jag på 2 1/2 men!!  Ja, det var kul. Jätte kul! Och ja.

Och vet ni vad? Detta är den nyttiga veckan. bra start att börja med kanelbullens dag och att mamma hade bakat kaka! Tjohoo.. Nu skulle jag gå och duscha och öva Manuset lite..

godnatt på er!

SÅN MAN E

Ja, nu blire att jobba med SO. Jag låtsas att jag har glömt engelskan idag, så jag läser bara SO.. Och det är ganska rättvist. Också såg jag en film på Egoinas blogg, så nu e jag sjukt sugen på vitchoklad. Vet ni vad grejen är? det är att jag inte gillar vit choklad!!!


BIOLOGI

Jupp. Lär rubriken.. Jag och Cornelia har varit och kissat, och nu kan jag inte blogga mer!

4 OKTOBER

här sitter jag och käkar yoghurt! kul vah. Idag har vi konfiremations läsning och efteråt blir det övning med "Har du sett Jesus", så nu ska jag inte glömma manuset och konfirmations pärmen. För jag fick 3 steg på fagerhult igår. och det är coolt.

Det blir mörkare och mörkare ute.. jag gillar inte mörker. Inte alls..




Nu måste jag, till er sorg, gå till bussen! ha en bra dag<3

JA, VA KUL

stor dag imorgon!? matte prov. Alltid lika kul. INTE. Jag orkar inte matteprov. men det måste göras . men imorgon. så jag övar inte utan bloggar ist, och läser ett infoblad om fagerhult.

godnatt föresten!

"GUD DET FINNS INGEN SOM DU"

vet ni vad!? det är det njag har sjunigt hela dagen. Eller nästan iaf. Min hals är helt slut.. för asså: klockan 9.45 på Fagerhult och övade, sen sjöng vi på gudstjänsten 11, sen åkte jag till Alice och kollade på en film som vi inte tittade klart på. också åt vi hamburgare! Klockan 16.00 var vi i Mollösundskyrka och klockan 17 började Gudstjänsten, vi sjöng på alla psalmer och sjöng 3 låtar.. Sen åkte vi direkt till tjockiskören/kör alla vill vara (typ???), vågskvalp, våghals.. ja, kalla den vad du vill.. där iaf så flummade vi en stund, sen kom alla och då började vi sjunga. också sjöng vi en låt 1000000 ggr, och en annan låt 3 ggr för mister W hade glömt alla noter. Ja, det var typ min dag..

Också gick larmet när vi övade med kören.. så dom fick ringa runt i hela världen och det var mkt intressant, må jag säga!

LÅTER DU VATTNET RINNA HELA TIDEN NÄR DU DUSCHAR?


Lyssnar lite ny på radoiEgoina.. Och det e ganska kul. Faktiskt.. rikigt kul. Men imorgon ska jag upp typ halv 9, för att var klar och redo för att vara på fagerhult kl.9.45. och nu har jag lite bloggtork.

FEJSBOK

en annan gång så klagade ju över mina bilder på fb.. och idag skulle jag kollat hur mycket dom hade förbättras. och då hittar jag domma här:








(?????????? julia???)







detta blir bara värra och värre.


JAG SKULLE KUNNA LEVA UTAN.


Godmorgon. Elr inte. Eller kanske? Det var så att jag vaknade kl 11.11 idag, hade ångest, mitt huvud gjorde ont och jag mådde ytterst illa för att jag sovit så länge.. Så tips är att inte låta mej sova längre.. Egentligen skulle jag bloggat för längesen, men jag har hjälpt pappa med bilder, klippt GT, övat på låtar tills imorgon, gjort sallad, ätit mat och kollat på ett program som mamma sa att jag bara MÅSTE se. Och sen så har jag gått runt i en för stor skjorta hela dagen. Detta är mycket intressant. Anteckar någon eller?



Nu kommer Zälma hem!


ALLT BLEV SÅ BILDLÖST


STRÖM

och annars? Jo jag e trött.. För jag haft en toppen dag på torp med älsklingsTaraMatildaJuliaAlice och tvingat pappa att köpa ren bok att skriva i till svenskan. så, det är ju avklarat! ToppenToppen.. Nu e det bara så att jag e på sjung humööööööör, och jag tänker lalalala mej i duschen! Ja, det blir bra. På söndag blir det sång på fagerhult, mollösundkyrka och på körgrejen.

Och ahr jag sagt att den 22 okt så spelar vi upp "har du sett Jesus" igen!? Toppen vah!!! Mollösundkyrka det med. Kom och kolla. Vi är förnyade och bättre denna gången, ska jag säga dej.

Nu väntar duschen på mej. godnatt..

IDOL OCH JAG ÄLSKAR DET

ja, vad ska jag säga. Ingen i hela världen slår Calle.. meeen, idol lixom, så kom lixom Daniel där. från uddevalla och allt och lixom bara.. åh.. visade att han bara MÅSTE bli vinnare. Och jag vet inte om jag klarar det en höst till. för vet ni vad? att hejja Calle igenom idol var en av dom värsta saker jag gjrot. detta är helt orättvist. Nästa vecka, och veckan efter det och veckan igen så ska inte jag kolla på idol. nejdu. nu äre sluuut!!!
Bara så att ni vet.
Min blogg lixom 


LILLA SNIGEL

Vad e grejjen med den låten? "Lilla snigel akta dej, lilla snigel akta dej, annars tar jag dej". Handlar låten om att mörda en snigel, att man ska varna snigeln eller typ sjunga för snigeln? Aja,. Nu ska jag byta buss... Inlägget insperat av matilda persson.

RSS 2.0