"KOMMER I BREVLÅDAN PÅ TOORSDAG"


efter mycket om och men så tyckte matilda att jag var ett kinderägg och hjälpte mej med bloggen. Inte kunde jag veta att efter att man hade mobilbloggat och klickat på "ändra redigerare" så ska man klicka på den varje gång man ska blogga p å datorn. Och jag märkte att denna mening var lite jobbig att skriva eftersom jag inte en enda gång lyckades stava rätt p å "klicka". Förutom en gång! fast då skulle det stå blogga...

Alice har iallafall luftrörgitarr, gitarr har hon ja, och min hals håller på att flippa på vänster sida. Och man kan ju tro att en sträng har gått av p å alice gitarr och fjongat upp i min hals.  Fast vi är väl inte samma person? Eller? hmm.. man vet aldrig!
Fast jo, det vet vi ju.

          
                                                  
            

Att vara sjuk är inte så jätte kul, faktiskt. Ärligttalat är det jobbigt och irriterande. För man mår inte så bra.. och man kan inte kolla åt något håll utan att det ska dra i hela huvudet och ni ska inte tro att det är speciellt kul. Men på torsdag ska jag iallafall vara frisk, för då ska jag, alice och matilda på orustrevyn. Jag tror att det är orustrevyn iallafall. men kanske är det veckorevyn?


OCH VAD HÄNDER?

Är det bara min blogg som det inte går att ladda upp bilder eller NÅGONTING på? Jag kan ju inte ens göra mellan rum mellan olika rader.. nejnej, inte gilla.

5 MYROR ÄR FEL ÄN 4 ELEFANTER

nu har jag funderat ganska länge på vad som stör mej typ mest är. Och folk, jag tror inte att dessa stämmer så bra. 5. När man får "är du dum i huvudet" blicken, av någon som tror att den är bättre än någon annan. 4.när man e riktigt sur på någon och skriver av sej vad man verkligen tycker och känner och hoppas att man ska reda ut det, och personen bara svarar "okej". 3.När folk helt känslokallt berättar om att ett djur har lidit eller dött och skrattar när dom berättar det. skrattar.. 2. när man verkligen försöker vara intresserad av vad någon säger, och sen ska man bara flika in en liten sak om sej själv, och man får världens kortaste och ointresserade svar. 1. När man kollar på en film och börjar gråta, och den som sitter bredvid en börjar skratta åt att man gråter. Nu ska vi inte nämna några namn.. min bror....

ONE OF US

jag e sjuk. Förskyld eller feber. Det är ju frågan.

Tänkte bara att ni ville se ännu en skapelse som jag och mina goa ung-café kompisar, Alice, Lina och Fanny har gjort. Eller tagit? Med lite hjälp av fina Ninnie, eller med massa hjälp rättaresagt. Sånthär får man också lära sej i kyrkan. Vilket är grymt coolt.

  



MOBILBLOGG

Ligger i sängen och nästan hostar sönder min hals, och det är ju inte så bra eftersom den i sin tur håller på att gå sönder. Så underbart härligt det är när det svider när man ska svälja. Tack till vakna med the voice iallafall, alltid bra på morgonen. Fast det är så himla irriterande när det är ett radioprogram, också lyssnar dom på bra låtar som jag inte får höra. Ja, intressantare är jag inte på morgon morgonen!

NÄSTAN VÄRRE ÄN KISSIE



Ber om ursäkt om ni trodde att jag var 20 cm längre och mycket smalare. Blir lätt så när man har en sån stor great toppblogg som jag.. Shiet, snart blir jag värre än hon där andra. Förlåt mej.

DAGENS OUTFITTARE






Ifall ni skulle se mej nästa gång jag går med zälma, så vet ni ju iallafall vad jag har på mej
.


NÄR MATILDA FÅR GÖRA SOM HON VILL


fast färgerna var de mitt huvud som valde. Kanske


 
                                        
              

 

                                     
    

R♥J

snart gäller det.. snartsnartsnart, eller rättare sagt den 2 april, är det upp till bevis. Vilken som e bäst. Romeo and Juliet, Romina och Julius eller Romeo och Julia? Jag tror faktiskt att Romina och Julius klassar ut alla, dom e ju bra på sitt eget speciella sätt. Fast jag tror dock att Romeo and Juliet har mest känsla och såklart.. Leonardo dicaprio? hallå!





                                               


Alltså så ska jag, Alice, Matilda och Matildas far till stockholm och kolla på Romeo och Julia. Och det svåraste med allt, det är att inte säga "romina och julius".Blir lätt fel.
 

IBLAND ÄR DET TILLOCHMED GANSKA KUL


Lärorika grejjer man lär sej i kyrkan



Och lite fina


ÄLSKAR ER♥


NI VET VAD JAG MENAR

En av dom mest irriterande saker som finns är när man lyssnar på en låt, och älskar den, och den spelas dag som natt på ens.. spotify, eller vad man har. Fast ens kompisar inte tycker om den och rycker på axlarna när man spelar upp den här helt otroliga låten. Hallå lixom, hur kan ni inte gilla den? Efter ett tag så tröttnar man ju, vem tröttnar inte på en låt efter några veckors intensiv spelning? Några veckor går och plötsligt hör man hur en kompis lyssnar på den låten. och återigen hallå lixom? Och då hör en annan kompis att den kompisen lyssnar på den där bra låten, som är ganska gammal nu, och den kompisen tycker att den är bra. Och det är då man börjar undra varför ingen tyckte om den där himla låten när jag lyssnade på den?
 
 
  

Nää.. känn er träffade!


TÄNKTE LIXOM PÅ ER

Nä, nu skiter jag i att jag i dålig på att blogga och isället berättar om mitt otroligt spännande och amazing liv. Jag är sjuk, men struntar i det för stunden och blir uttvingad med zälma. Dock får jag däremot inte hjälpa till att dela ut kladdkaka så (det skulle stå P-å, men bloggen dampar och det kommer upp en såndär ful räcka-ut-tungan-gubbe´när man skriver det) gudstjänsten då jag har en mamma som säger att det är för att jag e sjuk, när det nog egentligen är för att hon inte orkar köra. Eller nått.

Jag har hittat nya favorit låtar och har gjort en "saker som irriterar mej"-lista i mitt huvud. Dock kan jag inte skriva dom när de är "färska", för då kan ju något läsa dom och märka att det kanske är dom jag skriver om..? Inte för att jag brukar irritera mej på saker som mina kompisar gör, men det kanske finns någon som finner sej själv i dom ändå? Ja, man vet ju aldrig, hördenini. Nu för mitt lyckliga liv mej vidare till en kaffekopp och några halstabeletter... För vad gör man inte för att bli frisk?


RSS 2.0