HOPPAS ATT NI FÖRSTÅR

tack för all uppskattning! Tack för att.. nä, orka var irriterad.

Men nu iaf, nu ska jag sova. För jag håller på att somna! Jag e så roliga jag. Har typ tröttat ner mej klockan 10 varje dag.. Menmen. Engelska sen sängen.

Hörs imorgon?

GodNatt!

(förlåt för att jag har fått en tråkigblogg!)

31 AUGUSTI

Men Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, alla som kollar på texten nu. Idag gick vi till halv 4, men vi fick slutade 10 min tidigare.. niice på det! Och sen när jag kom hem så ville mamma att jag skulle kolla på tv med henne, och som den snälla dottern jag är.. så kollade jag på tv med henne! Till alla som har läst matildas blogg, så ska jag bara säga att jag e minst lika grymmich som henne, för jag och också fått en premiär inbjudan! Nu ska jag bara osa, sen blire teater spaning.

Som ni inte vet, så är jag sjukt trött.. Och som ni inte heller vet så har jag läxor till imorgon. Men vet ni vad!? Jag har nästan läst på båda två, jag ska bara svara på 3 frågor. Så att säga, så är jag coolingen själv. Fast efter detta så förstjänar jag en varm dusch och lite sång. För jag har lust att sjunga, och höra hur det låter. Så antingen så tar jag fram noterna från igår, elr så blire singstar.. hehe.. kuul!

Kom gärna och spela!


IDA MATILDA PERSSON




 













Matilda. Detta var tänkt som en hämd, men så hittade jag inga fula bilder på dej.. och det sög ju lite.. men detta får räcka.

Tack för att du är du, och för att du lyser upp min dag.
Inga ord i världen räcker till för dej, Matilda.

Men tack för att du e den underbaraste vännen man kan tänka sej!

Jag älskar daj!♥

30 AUGUSTI<3

Detta var ju trevligt! Hela dagen har tillbringats i morlanda församlingshem och i ellös. Först så var jag bäst och vaknade 5 i 6, gjorde frukost och tog kort på den. Sen så orkade jag inte blogga, gick till skolan, åkte till morlanda församlingshem, grejade med konfirmationen, åkte till ellös och åt pizza, och sen så åkte jag och Alice tillbaks till morlanda för att ha kör. Och vem tittade in om inte lilla Matilda? Kören var faktiskt rikigt kul, och för första gången utsatte jag mej själv för supran (stav?) stämman. Det låter kanske förj*vligt, men kul äre.

Jag förstår att matilda väntar på sitt födelsedags inlägg, men ta't lugnt! det kommer.

HUNDEN FRÅN SKARA

Jenny e lycklig, och imorgon äre skola. Därför blire hejdå bloggen, och halllllllllååååååååååååå sängen. står i regelrna!




GodNatt!

29 AUGUSTI

Hej säger miss osocial. Så blire ibland lixom.. Imorse åkte vi till kyrkan och tog reda på att dagens tema var "medmänniskan" och vilka barn som tillhörde vilka föräldrar. Och vidare.. Men jag tror jag kommer klara av att konfiermera mej.. men det känns sådär kul när det är konfiermation, första året med betyg och senare moppedoppe. Kul.. och teater får vi inte glömma! för snart blire nog mer teater.

Och sen så var jag tvungen att steka en köttbit.. nej men, 4 små köttisbitar. Allt för att slippa gå med Zälma, och det funkade ju! Så det gjorde jag, sen så åt vi. Och sen sååååååå... fastnade jag i boken igen. För jag.. vill läsa klart den?? Jag har lite, So, svenska, spanska och engelska jag behöver göra. men hehe.. det orkar jag inte. och sen så......

Naturgodiset på yoghurt på smakar så himla äckligt surt.. verkligen surt.. och man typ spyr när man smakar på dom.. och dom brukar vara så goda.. ioch jag e så ledsen. såå ledsen så...

Och imorgon fyller Matilda år!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Då kan jag äntligen ge igen.. hehehehehe..¨

Nu ska jag ut med Zälma..






Världen behövde lite bilder på mej!

DET DÄR E JAG

Nu blire att sova. Inskrivnings grej imorgon i morland kyrka. för yees, här har ni en äkta konfe.. konfie.. kånfeer.. konffem.. eehh.. ni vet en sån som man e i 8:an! Så sov gott, så hörs  vi imorgon.

GodNatt!


JAG ÄR DÄR JAG ALLTID ÄR!

Heellu filurer. Dagen har varit konstigt, lång och har gått fort.. jag har tagit ner tapet och spacklat i källarn och läst en bok.. och nu e jag helt inte på blogg humör och ahr ont i svanken! så smsa om det är något.

28 AUGUSTI

Godmorgon folket i världen. Jag har kommit på att jag kan vara inne på webb msn utan att sprida virus, tror jag iaf... xd får se vad Julia säger. Mitt hår är iaf fett och äckligt, så jag vill duscha.. Jag har blivit jäätte trött på kvällarna, så jag hinner lixom aldrig det. Idag har jag lust att skriva lite i "Boken om mej själv", för yees, det e kul.. och sen så har jag en bok jag vill läsa ;D

det var det... sa jag föreseten att jag köpte nytt natur godis igår!? som INTE zälma ska på äta ! och att tobbe har fått hem ett playstion (stav?) 2, 118 spel, 4 baz (stav?) kontroller och 2 singstar mickar. så igår så så sjöng jag och min bror så att vi fick ont i halsarna små.. hehe, inte överdriv.. men iaf så ska jag nu hjälpa min far! pussinutt

ÅÅH

inget msn för mej assa.. har typ kollat runt as mkt, och det ändå som hjälper är värsta omformatering av datorn elr nått.. och orka gör det för EN ENDA länk som pajar hela jävla piss skiten.. jag tror jag döööör.. är så grymt ledsen. Nu orkar jag inte bry mej om det mer..

ORDET VIRUS

det hela började men att Evelina skickade en länk till mej,
och sen så tänkte jag "åh, gullunge evelina har säkret gjort något på fb!", så jag öppnade.
Och pooffff så blev det damp.
så jag stängde ner datorn snabbt som f*n och nu när jag satte på den och loggade in på msn så skickade atomatiskt ut en sån länk till typ alla onlinea. så öppna inte länken.

och nu har jag ångest panik för att det e pappas dator och jag försöker verkligen ta hand om den. också kommer det där jävla virustet.. dock verkar allt annat funka som det ska. tur iaf. Men ändå pinsamt att skicka virus till alla =(

men iaf, öppna icke picke<3

nu är det såhär...

...att jenny aldrig bloggar nu förtiden :O:O:O
så jag tänkte vara snäll för er som läser hennes blogg och blogga lite
hihi snällt va?! jag vet jag är bäst ;)
vi har vart i skolan då, inget särskilt med det
fanny och denise bråkade....hahahah jag dog typ vad kul :)
sen kom jag hem då när vi sluta(även jenny)
sen så messade jag jenny om vi skulle träffas så då gjorde vi det
och vi har vart ute sen så gick vi in för det blev för mkt mygg ;)
nu ska jag snart dra hem så jag ska sluta skriva nu
ha det gött! / tara

upp och ner 0.o

25 AUGUSTI

Ni som trodde att jag inte gick till skolan för att jag inte bloggade imorse, ni har fel. Jag gick allt, kunde inte läsa inivider för klassen och blev utskrattad. kuul. nej men nu tror jag jag tar en bloggpause, annars tråkar jag sönder! Elr nått..




KVÄLLS INLÄGG

Det blir bara två inlägg idag. För nu ska jag lägga mej, har massa att tänka på och känner att jag behöver en kram.. så det så. Men har haft världens toppenkväll med Har du sett Jesus gänget!!! fick en film och allt. Och kommit på att jag älskar banan och sallad. Livet är nice! Ja, men efter skolan så kom Lina, Fanny och Matilda hem hit och jag gick med Zälma. Sen hämtade John oss, och vi åkte in till kyrkan. Vi åt taco och glass, och kollade på Har du sett jesus. Vi avslutade med lite sång och massa prat om tro. och jag kommer sakna John och Ninnie.. Därför ska vi fira midsommar ihop om 6 år! så Fanny, Lina och Matilda som hade åkt. Boka upp midsommar 2016, för då blire party. HeHe, elr nått..


*gilla*

GodNatt!


MORGONBLOGG- 24 AUGUSTI

Godmorgnissar på er. Idag blire att gå till halv 4, för första gången i heela mitt liv.. såå heemskt, elr kanske inte. Elr jag vet inte.. jag kommer inte ihåg vad för lektioner vi har. 

Sen när jag kommer hem ska jag iaf gå diirekt ut med vovven, och sen halv 6 (elr vad det var), så blire filmkväll med mitt musikal gäng!

Vi hörs?



Killen på tv om mobbnig:
Killen : Jag gick till lärarna och sa att jag var utsatt. och dom svarade:
Lärare: ta det lugnt, det är bara på skoj!

JENNY GILLAR

assa, någon hade lagt ut värsta roliga bilden på bdb när jag kollade. och sen så skulle jag visa den för er, då gick det inte och nu kommer jag inte ihåg vem som la in den. Det kallas inte klant, det kallas Jenny.

Nu ska jag sova flickor och pööjkar.

GodNatt!


FÖRRA ÅRET VS DETTA ÅRET

LISEBERG:

2009 VS

2010


"En sånhär grej går väl snabbt" tänkte jag. oj så fel jag hade..

JASSÅ, DET SÄGER JAG!?

Kul att jag e kul. kul att jag snart ska lägga mej.. Och det är faktiskt seriöst! Tänkte bara duscha, bortsa tänderna.. och eehh, sånt. Sen så blire hopp i säng. och medans jag gör det kan ni få stirra på denna häringa bilden på mej. efter det så mår alla mkt bättre!



allting dampade, så ni får en gammal bild

ÄPPLE

Nu ska jag se på fångarna på fortet.. Innann har jag kollat på tusen andra grejer, och ätit äpple. och jaa, mer liv kan man ju ha.. Nu blire chill.

MAN INSER MKT MED ÅREN

gå fort dag idag. Ni vet, så det är när man går i skolan? Man kommer hem, äter, kollar på tv, sätter sej vid datorn och 3 sek senare ären havl 5. Heelt sjukt! Dagen gick iaf bra. Vi gjorde inte så mkt, och avslutade med matte, so och NO. Också fick alla en egen miniräknare.. TJOHOO. Hehe, typ kankse. Jag är iaf dödligt sugen på godis, och det är ju roligt. För jag e rolig. Hehehe.. sa ju det. nej men iaf, så vet jag inte om jag har så mkt mer att säga



Just nu pratar jag och alice om hur alla har icke förändrats, förutom killarna som har blivit längre.

Och just nu så insåg jag att min bror BOR i u-a, och att jag måste gå dubbelt så mkt med hunden..

MORGONBLOGG- 23 AUGUSTI

Man märker ju vilka datanördarna e. Hehe.. Just nu fyra st innen på msn. och alla dom som "alltid" är inne. Däribland Matilda. kuul. ganska! jag e iaf klar och redo för att gå. Fast jag behöver inte gå förens om en kvart, så blogga ska jag göra och blogga gör jag. en bigg applåd för mej! nejnejnej.. Men nu drar jag snart iväg, vi hörs senare?


BF

Oturs kväll.. bestämmde mej att sova kl 22.00.. sen så glömde jag bort tiden, duschade snabbt och sen.... var jag tvungen att leta byxor i 20 min. och nu målar jag naglarna. andra gången! första gången ska vi inte prata om.

Om jag inte e i skolan imorgon är det för att jag ligger och sover. vi hörs.

GodNatt!

MED VÄNNER

Asså, ¨på choklad dagen var det ju självklart att baka. så det blev att baka en äcklig chokladkake grej.





Och äcklig choklad mousse!

CHOKLAD

             

                   

              

När vi har våran choklad-dag är chokladmasken ett måste. Och jag ska läggs mej om en halvtimme.. Bara så att alla vet. Men nu kollar jag på 2 1/2 män. Så jag orkar inte skriva så mkt nu!

FÄRGA ALICE HÅR





      

      
       

    

Ett rikigt äventyr!

JAMJAM VARE HÄR

Jaa, ni kan ju låtsas att detta publicerades typ.. halv 2? Bra!







Flickorna kom och jaa.. Vi tog till vara på sista dagen på sommarlovet och hade en choklad dag som bara vi kan ha! Brättar senare.

OM MEJ

Idag är en sån dag som jag e trött och lätt irriterad. Alice och Matilda kommer hit, jag kommer säkert få dampryck på dom, sen kommer alla bli sura osv.

ÅNGEST



mamma sa att det var fint, tobbe sa att det var fult. Jag litar mest på tobbe.. men bara så att alla vet JAG KOMMER FRÅN SVERIGE.

HALLOJ ELLE

Jenny ska sova på saken.. "Vadå", undrar ni. Men det e inget.. Det är bara mitt sätt att säga att jag är dödligt trött.. så GodNatt!

(snart kommer Matilda säga att hon stör sej på när jag ser in i framtiden vad ni kommer att säga)



Amen tjenare.. hur ser jag ut i håret egentligen??


WANNABE MEJSJÄLV

Vet ni vad jag har gjort! Jag har äntligen gjort det jag planerade sedan i våras.. Tonat håret! Och nu tänker ni "ehh, bara för att Matilda gjorde det?", och nej. Som sagt, jag bestämde mej i våras för att bli blond elr mörkbrun.. och det blev mörkbrun. För en gångs skull ser mina ögonbryn ljusa ut. Fast det är ju blött fortfarande..

Och vet ni vad Zälma gjorde? När vi var borta så tog vi inte med henne, hon var ensam i si sådär en timme typ? Då gick hon in på mitt rum.. okej lixom? Men grejjen var den att jag hade mitt naturgodis på golvet.. Jag hade typ tagit 6 grejer ur den BIGGA påsen. För jag spara den till NU.. och då gick hunrakaren in på mitt rum och slukade hela påsen med godiset. Och då menar jag hela jävla påsen. alltså, PÅSEN också......

jag hade kvar kaffe- chokladen. hade sparat den. seriöst så började jag nästan gråta. En tragisk stund i mitt liv..

Men om Zälma dör av chokladen. Så dör jag också! bara så att ni vet..





                   






Grejen e den.. Att jag kommer sakna mitt hår<3 Vill ju inte lixom färga det om det.. Först röd/lila, sen vänta i ett halvår, sen färga överhåret blont och sen färga det blont igen.. typ.

Hehe! 

 


DET VAR LA KUL

Nu ska vi vidare till grannarna 30 meter bort (elr nått??) och äta räääääääkkkkkor. Så att ni vet vart jag tar vägen.. Ha en bra kväll, det ska jag!




BOXER, MÄNNISKA ELR DJUR?

saknat mej? Tuur! Jag e hemma och äter naturgodis.. Dom har verkligen världens godaste på "Rotan". kan ni gissa vad det är? "Kaffebönor" doppade i choklad, typ bara sånt man drömmer om!!! sen så fans det lite andra grejer, men det mesta har smält i bilen.. och då smakar allt surt av den där sura jordgubbs bollen. Nää, usch och fy.

Också överlevde jag att cykla 4.3 mil.. och vi fick lax att äta! cyklade på typ 3 timmar med 4 stopp.. jag e cool! Hade farmors cykel, rider inte längre och cyklade själv. Så jag e verkligen grymmich! Fast jag cyklade med Pelle. Och nu tror alla "cyklade du med ditt  döda marsvin?", och då är svaret nej. Nej, för att Pelle är en person! Jag döpte faktiskt mitt marsvin efter honom. Hehe. Pelle Erik Johan Storsjö, Jaaa.. Jag var ju typ 6 när jag fick honom, så klandra mej inte!

Och efter denna plågsamma cykeltur så åkte vi hem till cykelkompisarna och fikade.. Och pappa fick en lekkamrat.. och det var ingen mindre än. K/Calle! Nu tror alla "Whuuut? vad gjorde "K/Calle" hos dom? och vrf lekte han med din pappa?". Nej men seriöst. K/Calle e en hund, en boxer till och med! Och nu tror ni "whuut?? en boxer är ju ingen hund! det är ju en tv grej?", men nää.. detta var allt en hund!





                    
                                                    K/Calle


                                                           Pelle Storsjö<3

förlåt för denna långa text

HA ETT BRA LIV

Nu åker jag snart. Vi syns och hörs imorgon.. Puss

VECKOREVYN

Jag e lite dålig på att blogga, men jag har sommarlov och viktigare grejer för mej. Men vet någon en sak? Jag beställde ju hem 3 nummer av veckorevyn + klocka elr vad det var. idag så såg jag att man kunde  betälla hem en ny såndär 3 nummer + (??) för 60:-, så jag tänkte att jag kunde köra på det! Iaf så avslutade jag min prenumeration och betällde det ist.. Grejen är det att jag har inte fått klockan och det, så jag undrar.. kommer jag att få hem det iaf, elr kommer dom skita i lilla mej??

Och annars så har jag tränat, lekt och masserat Zälma, och spelat spel med min brrrrrrrrrrrrrrrrrrror.



Nu ska jag packa och platta håret

20 AUGUSTI



Godmorgon folk. Jag kollar på Barbie's dagbok! EN av dom sämsta filmerna som finns, måste jag säga. Menmen, Barbie filmerna e kul.. såå kul! okej, men jag måste berätta om något som hände igår.. jag gick in i en glasruta och fick jäätte ont i huvudet! det snörrade ett tag och det kändes som jag skulle dö. Men dom andra tyckte att det var kul, såå.. jag skrattade. och det var ganska kul ändå. Nu ska jag kolla vidare!

JAG VET VAD SOM HÄNDER OM JAG INTE FYLLER I FÄLTET..

¨



Jag kom precis på en sak.. Imorgon åker jag till mormor och morfar och på lördag ska jag cykla 4.3 mil.. Gryyyyyymmich! Jag e faktiskt pepp på det. Bara om det är kul.. och det äre.. tjohoo!! Fast kommer sakna Matilda som var med förra året. Men hennes rygg är inte som den ska. Tur att min rygg mår prima.

Kul för er att lyssna på det då. Jag e övertrött och måste sova. Det var dit jag ville komma, helt enkelt =)



GodNatt!

JAG E COOL!

Jag har mitt fönster öppet jäätte lite, men det blåser in. så jag fryser så att jag håller på att dö. Nu blire att duscha.. orkade inte göra det går.. och dte var ju inte så bra. Nej men tummen upp för att duscha! Duscha är bäst. Duscha är coolt! Duscha.. ska jag göra nu.

MINA<3


Såhär vare när Tina kom. Saknat den fialottapotta-n.. Och vad matilda gör.. det vet INGEN!

Iaf så hade jag as dålig med batteri på mobilen, så jag kunde inte ta kort. Utan alice gjorde det när hon snodde min mobil. Så jag har denna bild och en annan bild. Jag tror alice vill hälsa något till er:


detta asså!


Okej, men annars så gick vi runt i nordstan (där jag aldrig har varit) och chillade. Åt på doken där jag tog en efterlängtad kycklingsallad. och sen så irriterade jag mej på folk som stirrade så att deras ögon nästan trillade ut. så jag stirrade tillbaks med värsta bitchblicken, och det var ju nice... sen så kollade vi på vampyrer suger, som tw sög ganska mkt. för den var bah tråkig.. det kostade mej 95:- att gå på den filmen, så nu e jag besviken! (tår som rinner på kinden).

Det var iaf as kul i tåget, för jag och Matilda visade upp Matilda nummer i fönstret för några fula killar. HAHaAHAHAH!!! och jag kom precis fram till något!!!! den ena killen såg ut som en skådespelare! men.. som en engelsk. så det kan icke stämma!

Det avr min dag det =D

VAMPYRER VS SUGER

Haft en toppen dag med tjejorna. och därför är bloggningen lite dålig... Just nu så är jag irriterad på folk på fb, men sen så ordnade jag det. och det gick bra! Iaf, toppen dag! Fast vampyrer suger sög verkligen. Men vi träffade Tina så det blev bra ändå!!!
 

Bloggar snart igen.

GLÖM INTE DET!

jag ser på sveriges läskigaste film.. men nu ska jag sova!

GodNatt!

SÅNT E LIVET

Idag har dagen varit damp. fast det har den inte. den har varit ganska normal! men iaf, nu ska jag har filmkväll med mej själv och ha kul av den sista riktiga dagen på sommarlovet.
ÅÅÅHHH, nu känner jag mej stressad över inget. och jag som skulle skriva något kul!

JASSÅ

Nu ska väntar vi på min far, och sen så äre mat dags. Och annars så har jag och brodern min varit ute och plockat blåbär. Så ede!

BLÅ

Bara så att ni vet så skalar jag potatis och absolut inte satte mej framför datorn ist!

Och föresten.. kul att man har planerat något as länge och sen så gör någon annan likadant.

DAGENS OUTFITTARE



Jeans-jacka - Ullared
Linne - Bikbok
"cykelbyxor"

TIME

Ja men detta går ju bra. Gör frukost. Hehe. så att ni vet vad jag pysslar med ;D


SÅNT E LIVET

Ibland suger det ju att vara mej. och ibland funkar det. och ibland är jag trött. Som nu.

GodNatt!

NU ÄRE JENNYS ORD

Att hålla huvudet hög är den bästa vägen till framgång, men inte för högt för då ser du det framgången gömmer.


BÄTTRE ATT GÅ DIN EGEN VÄG

På mitt fönster har jag finger märken. Som om någon har försökt hålla fast sej i glaset, elr försökt komma in. kul. Riktigt nice. Inte. Också har jag kommit på en ny smaylis : z>. Och den e cool! Nu när livet är på topp, så ska jag fortsätta leva det.

LITE INFO

Ni kankse undrar vad jag gör? Jag kollar på ett program där en kille heter Ashley.

17 AUGUSTI

Tjenelihoppsan! Här sitter jag och min mor och kollar på Det okända, inspelnigar. Yees. Och annars så har jag 2 dagar på mej som jag har planerat nada. Så jag är öppen för förslag. och på lördag ska jag cykla 4.3, mil och det är ju.. bra? Nää, elr jaaa.. elr vem vet! Ska sova i mormor och morfars nybygnda gästhus (tror jag). För i deras hus får vi inte plats. Nejnej, det är så litet så. En liten hall, ett litet kök, ett litet vardagsrum, ett sovrum och sen en trappa ner och toa, pannrum och tvättstuga. Det var de huset det. Fast det är så mysigt och jag löööv det. Om ni nu skulle vara intresserade av mina åsikter om Mormor och morfars hus.

Nu ska jag och mamma fortsätta greja i källaren! (efter vi har kollat klart (punkt, punkt, punkt))

GRIS!

assa, Har lite problem med kategorier nu när jag e flum. För jag vill ha någon rolig kategori. men jag kommer bara på låånga namn som " Var e jag!? (ekooo), Du e i Jennys huvud, här äre ganska tomt" elr "flygande saker i Jennys huvud som inte har något att krocka mot än väggarna", elr.. jaaa, ni fattar! också har jag lust att säga något om grisar. för står då ändå inte detta.

GRISAR SOM FLYGER RUNT PÅ STRANA

Och nu tänkte jag förövrigt bara meddela att jag har duschat och bestämt mej för att sova. Som man gör här på Strana. Tydligen måste jag säga de. För annars e jag inte en rikig "Strana- boo". Tack för den lixom. Jag e ganska på rikigt. faktiskt. Även om du inte ser det? Och nu fattar ni nada! Grejjen är att jag inte för säga Hälleviksstrand. utan Strana ska det vah. DAMP i grisdalen. hehe. vem säger grisdalen egentligen!? Jo, det gör tydligen Jenny Stranabooo Storsjö. Känns ju bra.

Är ledsen på mina MSN- kamrater som inte chattar med mej. JAG orkar ju inte börja skriva!? liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiixomm-m-m-m-m-m. (tänk om--m-m-m-m!)

GodNatt!

"DÄR ÄR JU JAG!"

Assa, jag tänkte på en sak.. På typ gossip's, och sånna skvaller sidor, så finns det oftast en tipsare. Denna tipsare brukar få din blogg länkad. Men äre verkligen kul att ta en smygbild elr något sånt och sen bli länkad till den? Elr tänk om bloggaren på bilden går in på skvallerbloggen och "jaha, där var en bild på mej jaa.. få se vem som tog denna då?". Kul menar jag, lixom.


Och nu e de så att jag tillhör domhäringa sjuka personerna som lägger upp bilder på sej själva när dom har en finne.

Och nu e de så att jag tillhör dom ännu sjukare personerna och skriver om det.


VISSA DAGAR ASSA!

Kom precis in med Zälma, ska ni veta. Bara så att ni vet. Det blåste ute, och det var jätte läskigt.. Zälma ligger i min säng med huvudet på min kudde. Och jag tror att jag ska duscha..
Jippie, va rolig jag e.


16 AUGUSTI

Idag har det varit Matilda hela dagen. Men hon ville inte sova över idag igen, så hon åkte hem klockan 7. Vi vaknade typ 12, elr nått. Och då såg vi på A Cinderella Story och åt pannkakor´, och sen spelade vi in världens bästa film!

Nu äre Det okända VS Götakanal. och det fick bli götakanal i pausen på Det okända.






SÅ ATT NI VET

Anledningen till jag inte bloggar: Matilda är här!


MASSA SPIKAR I VÄGGEN

Nu kommer snart Matilda flickan! och mamma och jag tycker att det ska heta Bingo-Lotta it för Bingo-Lotto. såäre.

DET E JAG

Dagen har nu gått från sool till grååå. Om ni skulle vara intresserade! Jag har gjort lax och hjälpt pappa i källaren, och därför har jag utsett mejsjälv till världens bästa dotter. igen! Det är alltid kul att få den titteln.. och om 2 timmar kommer Matilda.. Det ändå frågetecknet är vart vi ska sova. för mitt rum är litet och varmt, och Matilda kommer få paanik. Det vet jag. hehe.. och jag tycker att det ser jätte stökigt ut för att mitt skrivbord är stökig. jaa, men vad ska man göra! Nu vare inte mkt mer.

15 AUGUSTI

Bloggen är på topp, ser jag. Jag har inte bloggat. Och det är för att jag har lekt med vovvar och suttit i en fåtölj och sagt "det där var överslag! elr underslag.. eh, saksamma! det där var slag!", också har jag plattat håret. Ni vet sådär långsamt och noga man gör när man hat tråkigt? Dela upp håret i 4, och sen plattade jag allt igen. Också gjorde jag Julia grejen och kletade i lite hårmousse i hårbotten, så att håret skulle få mer volym. typ. Och nu e livets stora fråga om jag ska kleta på mascara så att jag får något att göra, elr om jag ska göra något helt annat! Typ göra mat, jag e hungrig. Jupp, Jenny är för en gång skull hungrig. men vi kanske äter om några timmar, och sen klockan 7 kommer Matilda och sover över, och då någongång blire säket mat igen. Juste! Ni läste rätt. Toppentjejen kommer och sover över. (egentligen skulle jag skriva massa glada gubbar och hjärtan, men det får Jag inte för Matilda. Så det får helt enkelt jag göra i era tankar. Jag får inte heller skriva "men vad äre jag skriver", för det stör sej Matilda också på. Matilda sa att hon inte gillar att jag skriver utropstecken efter allt, att punkter ser sura ut och att fler punkter se ännu surare ut. så man kan ju undra vad flickan vill!? Hehe, vadå mobba matilda (och överdriva lite)?)


FORTSÄTTNING FÖLJER

Och jag mina vänner.
Jag ska sova!

GodNatt!

JOBBIGT ÖGONBLICK

va e grejjen med detta:
jag säger till matilda att vi kan prata när jag går ut med zälma. och det tycker hon låter bra. När jag går ut med zälma så ringer jag henne. Under hela vägen så pratar vi inte om så mkt, Zälma strejkar och ajg antränger mej för att inte väcka alla grannar. Dessutom så håller jag koll efter ljud, för att jag e så himla mörkrädd. och jaa, Matilda och mitt samtal bestod mest av typ sånthär:
Jag: Nu strejkar Zälma.
Matilda: mhm..
Jag: *Kom nu Zälma!* Jag håller koplet med vänster armbåge och mobilen i höger hand.
Matilda: Vah??
Jag: Jag håller koplet med vänster armbåge och mobilen i höger hand!
Matilda: mhm.. okej.
Jag: Ifall du undrade alltså.
Matilda: Jag e hungrig.
Jag: ät då!
Matilda: mhm.. nää, klockan e ju typ 1.
Jag: Okej, men Egoina åt väl råkyckling?
Matilda: det var väl bacon?
Jag: venne
Matilda: mhm, vah?
Jag: venne!
Matilda: tror det.
Ja, så gick det till hela vägen! samtidigt som jag gjorde allt det andra. och sen när jag kom in tänkte jag "åh! äntligen inne!! nu kan jag prata med matilda utan att behöva göra alla dom grejerna. skönt". och vet ni vad hon gör då? Då säger hon att hon ska på toa, och säger hejdå. Och därför mina vänner, så är MatildaPersson en apa.


SIMMNINGENSSIMMNING

Idag har det varit så att jag skulle kunnat blogga mkt mer. För jag har inte gjort ett dugg. Nada. Ingenting! Elr jo, efter jag publicerat inlägget om naglar så gick jag, mamma och pappa över till Johan och dom och fikade. Och sen så har jag gått med Zälma, spelat gitarr, suttit vid datorn, kollat på simmning (visste ni att simmning går typ dygnet runt på tv! och jag vet inte ens hur det stavas. Simning elr simmning.. det e frågan!), tuggat tuggimmi och kollat på film. Och filmen var bra och hette "The freedom writers". Rekomenderas stark! Till och med mer än dom varmamackorna med banan, till dom som älskar varmbanan! Och nu har jag dampryck och lust att gå med Zälma igen. Men jag har också lust att prata med Matilda.. För det var sååååååååå längesen jag träffade henne! veeeerkligen. Bara så att ni vet.

TOGGOMMI

Jag e så sjukt sugen på tuggummin. Jag har tuggummmi! Men dock ligger det 2 meter bort i min väska, och jag orkar inte hämta dom. Så jag får klara mej utan tuggummi tills jag har bloggat klart. så får det bli. Mamma tycker att jag ska gå med zälma. Trots att  jag har lagat mat och tränat med henne. Jisses vilka krav man har på sej. Menmen, får väl gå.. sen. Ja, senare får det bli. Men H*erregud? vad äre jag skriver.. Förlåt för att det är tråkigt. Men nu ska jag jag och ta ett tuggummi.


ROSA




Rosagrund med vita prickar


RosaNagellack- Depend
VitNagellack- Depend

DAGENS


Linne: Ullared
Byxor: Ullared


uppsatt överhår, plattångs lockat underhår.
hårspray.


Mascara- Loreal


14 AUGUSTI

Godmorgon alliiiisammaaannssssiii! Idag händer.... ingenting! och Jag kom precis på att det suger, för att sommarlovet snart e slut. Så dags att hitta någon att vara med. Det blir ju bra.. också måste jag städa. och jag har ett problem. Jag fattar inte hur banden på väskan ska sitta, plus att den ser ut som en engelsk skol-väska- hehe. En rosa sådan. Nu ska jag platta håret och, jaa.. får se hur jag gör

Vad äre jag skriver egentligen?


TILL ALLA ER

Nu när Jenny har dushcat klart har hon brist på saker att göra. Därför har hon bestämt sej för att sova. Lika bra, lixom.. Det tycker Jenny och Zälma iaf. Bara så att ni vet.. Nejnejnej, så sjukt tråkigt! Sessan är föresten borta. Vi hörde ett katt skrik utefrån och sen så vet vi inte vart hon tog vägen. Hoppas iaf att inte något har hänt med min gullimullikatt. Som jag trots allt också älskar.

Hoppas ni som har ett liv får en bra kväll. Mej hittar ni i min säng.

GodNatt!

BANANER I PYJAMAS

Nu har jag varit ute med hunden, och jag antar att det blir duschen nu. annars så har jag käkat en varmmacka med banan på. Rekomenderas inte, ska jag säga. smakar bara varm banan. Om ni inte älskar varm banan! för då rekomenderar jag det veerkligen.


855.50 =

GODIS


       Mentos - 3.95:-                          Toblerone 9.95:-


       Kanonsalt 3.45:-                    Pinvingstäger 4 st - 10.00 :-


SMINK/HÅR


      Depend Minilack 14.95:-                Ansiktsmask- choklad 8.95:-


Ögonskuggspensel 5.95 :-                               Penselset 12.95:-
(ingen aning om hur man använder
den, men den var fin!)


Bobbys hårMousse, hårSpray, hårShampoo och hårBalsam
                9.95:-       19.95:-     9.95:-               9.95:-


KLÄDER


Scarves 39.95 :-


             Byxor 199:- (bilden visar inte hur snygga byxorna e)


                      Jeansjacka-Kort  199:-


                     Linnen svart&vit   39.95:-/st = 80:-



ÖVRIGT



                              Väska 129:-


         Wannabe Fanny- Pilot Glasögon 29.95:-


+ Hårnålar 5.95 :-
   & Pedikyrset 9.95 :-

ULLARED

Så typiskt mej att inte hinna blogga på morgonen. Nää, för vi här hemma vaknade 50 min innan vi skulle åka.. men vet ni vad? det gick bra ändå. för vi e bäst.. Dagen har iaf varit fullspäckad med äventyr och bus. Dock fick aldrig vi brunetter leka blondiner, men den ena ornage/brutteneten fick hälsa på Boris och springa efter kameran inne på Gekås. Jag tror att hon tyckte om det. hehe.. Jag köpte iaf grejer för 855.50, för att jag e bäst (visar sen vad jag köpte), medans Alice och Matilda höll sej runt 500. Elr nått! Tyvärr gjorde Jenny ett dålig köp. För Jenny köpte en jeans jacka som hon inte alls passade i, trots att Matilda sa det. Jenny undrar nu om hon inte passar i den, om den inte passade till kläderna elr om Jenny är blind. För det kan man ju undra. Efteråt så åt vi ju iaf mat på.... Ikea! För min mor och far skulle leta möbler där. Så det fick bli pommes, kyckling och såndär sås. Gott. och sen så köpte snälla Matilda chokladmousse till oss alla! fick också tuggummi av henne. Hon och hennes Rikskuponger assa. Haha.

(Om ni undrar vrf jag e så tråkig, så e  det för att Matilda irriterar sej på att jag skriver glada gubbar. Men jag e inte arg. Jag e så glad så...)



       


Kul att det kom med en rumpa.







       










MOBILBLOGG

Hej vänner och andra filurer. Just du åker vi bil och matilda sover.. Typ. annars så. Vad äre jag skriver egentligen.

EN SANNING OM MEJ

Jag e livrädd för muller och blixtrar.. kanske för att jag ogillar höga ljud och sånt. Men här blixtrar det iaf och jag och zälma är jätte rädda. Elr inte direkt.. vi skyddar varann<3

Nu ska jag iaf sova<3
bloggar nog innan vi åker imorgon,
och tills dess,,

GodNatt!


(HAHAH! va skriver jag egentligen)

ZÄLMA<3

Idag har varit idag.. också har det varit en snabb dag xd jag har typ grejat lite i källaren, gått med älsklingshunden, kollat på tv, somnat när jag kollat på tv och gjort taco. också hade jag världens hemskaste dröm.. men jag har lärt mig att man uttråkar folk när man skriver om sina drömmar, och det vill jag inte göra =)

Imorgon blir det iaf Ullared med mor, far, Matilda och Alice. Vi ska gå runt där och se om vi kommer med i tv, och sen så ska vi leka dumma blondiner! trots att alla är brunetter.. så detta tror jag kommer blir kuul (yy'

nu tänker jag palla mej iväg och duscha, så att jag kan gå och lägga mej. För vet ni vad? Jag e tröttis =)

FÖR ATT LÄTTA PÅ SPÄNNINGEN

Och då undrar ni: Vilken spänning? Men jag säger bara så för at kunna visa denhär:


SÅHÄR VAR DET

Egentligen så skulle jag nog skriva en lång text om vad vi gjorde på liseberg osv, men det gör jag inte. först och främst för att: kul för er att läsa det när hälften av er var där  och för det andra så kommer jag inte ihåg allt xd vi hade iaf super kul och det var typ lagom mkt folk. vi åkte massa och spelade bort massa pengar.. jag ville ha en cool anka och den spelade jag typ 100 kr på. fast jag fick inte den j*vla ankan! Toooooooooo Baaaaaaaaad. vi älskade iaf hanghai! fast vi åkte den typ 3 ggr.. AHHAHAHAH!! vad skriver jag egentligen XD

Men vi såg typ Carola. Ni vet evighet's Carola? och sen när vi åkte Lisebergs banan efteråt så spelade dom "en evighet" och det tyckte vi har ganska komiskt. och det var det =D och sen så flummade vi i Kållerado, så först träffade vi Tim och Kebab och sen så träffade vi Max och Daniel! dom sa inte mkt förutom "vafan" och "vah?". så vare.

så hinner jag inte berätta mer.
ska hjälpa till med maten =)


12 AUGUSTI

Godmorgon! jupp, helt enkelt.

och nu har det gått en halvtimme sen jag skrev den första raden, och nu e jag typ helt slut. hehe, nästan xd så jag orkar inte blogga nu =)

LISEBERG

Va e grejjen med att jag spelade bort massa pengar med inte vann något?

               
                                innan

    in the bil

    in the tåg



 
Det e då så att vi har Hello Kitty plåster på oss, för att inte tappa bort varann!

          

       





                              


         





           

       

            




       

Fanny, Alice, Julia, Matilda --> (säg till om jag ska ta bort någon av bilderna =))


och nu stog det på min msn att jag e inloggad på två platser.... jag hoppas för allt i världen att det är matilda.

SÅN E JAG

nej assa.. jag orkar inte vara upp längre xd då får jag damp!

GodNatt!

EN LIIIIIIIIIIIITEN FRÅGA

Är det okej om jag lägger in bilderna från liseberg och det imorgon? Är så himla trött nu. typ som om jag håller på och dö!!! hehehe.. Nu ska jag släppa ut zälma ur mitt rum, annars får hon damp. vänta lite!

sådär, nu e hon ute =) braaaaaaaaa (yy' och nu kom hon in igen -.-' HAHAHAHAHAHAHHAHA, sveriges gulligaste hund, må-jag-säga <3


MEN OJOJOJ!

Är hemma och har duschat =) Haft det super kul med tjejerna på Liseberg och hos Matilda. bloggar straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax xd


OCH NÄR MAN E KLAR



Vad tror ni? =)

JENNY HÅLLER PÅ...

ATT BAKA!


DAGENS:

        

HEHE, Bara för att jag e så himla cool!

BLOGGBRIST

Hej folk ;D Jag glömde och blogga förut och sen så kollade jag på tv... Så förlåt för det! Menmen, har iaf varit vaken ett tag nu och är pigg och taggad för Liseberg imorgon. Men nu ska jag vara kul, för att jag har tråkigt....

ÅRETS FRÅGA:
Vilken är eran favorit blogg/bloggar?

(har lite bloggbrist.. assa brist på bloggar att läsa.)

Men nu ska jag baka. så vi hörs senare =)

 

HUR SKA MAN SÄGA DÅ?

Nu har jag inte mkt mer att säga =)

Lev och ha kul, måndag kväll vare.. Hehe. Imorgon blir det att sova hos Matilda<3 Kul som vanligt, antar jag.. =) som sagt, inte mkt mer att säga.

GodNatt!

BLOGGA PANIK!

men snart är den borta!

Ville lixom bara säga hej =)


OCH IGEN

Juste! Nu blire motvilligt ut med zälma xd Men har man en hund, så har man. och jag äälskar den gulligplutten.. heheheehheeheheheheheheh XD

MER TÄNDER

nog om tänder =) nu har jag grejat med busigheter, och sen lagat mat och kollat på "fake or fact" med min bror xd han och hans youtube grejer assa.. menmen, vissa grejer är ju bra (yy'

och det känns som om jag har tuggummi i munnen hela tiden, elr som om framtänderna sticker ut..  men jag ska inte klaga, är verkligen nöjd! Bara att Lina gjorde så att jag hade lite panik förra veckan genom att säga "men, ska det inte bli tråkigt? dom tänderna är lixom DU!". (Hon ville assa inte vara taskig och säga att det var så meej att se ut som en hare och vampyr på samma gång. till er som missförstod det).

för övrigt så är jag cool!





tänder är till för att bitas med. Elr hur? Blir as snygga bitmärken med mina tänder. Hur ser era ut?? :D

SÅ.. VAD TYCKER NI?

 --> 

HAHAH!
nice jag e som visar mina tänder i bloggen ;D
hehehe =)

det känns så ovant i munnen,
plus att plasttänderna och är gulare än resten av tändern xd

9 AUGUSTI

Dagen vi alla väntat på. (förutm på onsdag då) dagen som jag ska till tandläkaren och fylla ut mina isttapp tänder!!!!! =) nu måste jag göra mej iordnig så att vi kan åka halv 10.. vi hörs efteråt, och jaa.. det var allt =)



BF

Förstör du mitt humör,
så förstör jag ditt liv.
good enought?




Nu ska jag sova.
hehehe..
men kul.

GodNatt!

MAN VET NÄR MAN PASSAR IN

kuuuul. jenny är icke på humör.. hon e typ trött. störd. och jaa, råkade gå ur en msn grupp-chatt och nu bjuder ingen in henne igen. inget gott tecken

JENNY HAR FÅTT SIN LÖN


NORMALT LIXOM

Nu har Zingo åkt, och allt e som vanligt. fast jag råkade sparya parfyrm i mitt rum, och nu känns det som att huvudet ska sprängas.. elr, hahaha.. damp xd iaf, allt e som vanligt. en vanlig tråkig söndagkväll och jag e sugen på mörk choklad. Annars så känns det ganska normalt jaa xd


HAHAHAHA, shit va tråkigt

DÄR SER MAN

Min mamma måste verkligen älska mej!




8 AUGUSTI

passar hundar xd inte enkelt detta! fast Zälma vill leka och därför biter hon zingo i benen hela tiden.. och är avundsjuk på zinga när jag e med honom..
hehehe..





TID E PENGAR

nu har jag gått med zälma och duschat. helt klart bäst äre jag =) hahaha, elr inte. elr jo! Liseberg med flickorna på onsdag. niiice ^^
och jupp, Jenny e trött.


elr inte.. men sova måstes göras! ska föreseten tjäna 50 kr imorron på att hjälpa mamma att passa zingo. något som jag brukar göra gratis.. hehe.. mamma ger maaj pengar (yy'

och på måndag får jag normala tänder.

GodNatt!

HJÄLPA TE

Jag har inte bloggat på typ hela dagen, för att jag ahr hjälp till i källaren att spackla.
och sen så råkade jag somna i soffan!

nu har mormor och morfar varit här,
och åkt..

så vi har ätit =)
och jag e så inte pepp på att blogga xd


VAD E ODDSEN?

Om jag kunde gjort något,
då skulle jag göra det xd
assa, denna reklamen är ju så sjukt mkt bättre än typ svenskarnas hjärt-och-lungräddnings reklamer..


ZÄLMA<3

skulle blogga..
men nu kom zälma hem!

7 AUGUSTI

Godmorgon folk.
och sånt =)

datorn jobbar för fullt,
och jag har inget att göra.

funkar lixom inte..

ikväll kommer mormor och morfar och lämnar brorn min,
och zälma♥

har saknat vovven<3

nejnejnej XD

HAHHAHAAA!
den var de jag skulle säga ;D

va ska ni göra idag då?


Sovtime!

GodNatt!

EN BILD SÄGER TUSEN ORD♥



 
Fast då säger väl 1000 bilder inget.

LILLA BLÅ

bara bort. bort härifrån.



Kul vah?
jag har ett blåmärke..
bort med det!
det gör ont xd

så nu nördar,
nu ska jag duscha =)

HÄR HEMMA

fredag idaag.
kul att alla åkte hem då xd
hahahah..
damp lixom =)
menmen,
nu är jag iaf här.
vid datorn!
och funderar på vad jag ska göra..

finns lixom inte mkt att hitte på.
menmen!

de löser sej nog.

STÄDAT KLART

och nu..
Veckorevyn


STÄDTIME

Flickorna har åkt,
och jag ska städa =)



           

HANNAH MONTANA

vissa av oss ser på gaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmlaaaaaaaaaaaaaaaa och tråkiga avsnitt av Hannah Montana!
och vissa av oss bloggar =)

typ som jag!

jaa, iaf.. så tycker dom andra att det e kul.

nu har vi iaf ätit bacon och sallad (yy'
och päroncider :D:D:D:D:D:D:D



            

JULIA FEJKAR

Julia är heelt stum av beundran för att jag och Matilda kan spela gitarr - så att det låter bra.
hahaha, hon e ganska rolig hon där...

Nu lagar Matilda och Julia mat och jag tänkte gå och hjälpa till!

så vi hörs =)

VI E VI


Päron cider<3


äälskar päroncider =D




HAHAHAH!
nu ska vi chilla och se på film!

JAG ÄR KÄR!



Först och främst vill jag tacka min mamma för att hon sa att vi skulle köpa denna goda reaprodukt!

men mest av allt älskar jag MatildaPersson och JuliaSärehag!

HEEJ

Julia har kommit!
Maten var god..
och nu, vidare till matilda =)

och invänta alice (yy'

5 AUGUSTI

Först och främst grattis!
till vem? vadå? hur?
jaa, det säger jag inte ;D

iaf..
igår så hade jag, Matilda och Alice skoj..
vi sjöng och citerade Romina och Julius..

snart ska vi gå till min farbor  för att äta.
elr klcokan 5, klockan är halv 2 nu??
hahha.. jaja =)

vi vaknadeiaf typ 11,
och nu kollar vi på film.

igår så åskade det. ;D

vi hörs<3
pussinutt!


KOMPISARNA ÄR HÄÄR

och vi har ätit..
äcklig mat..

och alice håller på att slå mej med kudden..


SAKER SOM HAR HÄNT:

jag nös förut.
fick trårar i ögonen,
och mascaran på ena ögat rann av.. för jag hade bara vattenfast på ena "ögat"!

jag har gett bort en bil till en "främling"!

jag försöker göra mat =)
och jag fattar inget!

jag har tvingat matilda att köpa naturgodis på vägen!

och dom kommer halv 5 ist för halv 7 =)

KOPPLAD OCH KLAR!

Nu ska jag städa och grejsa!
flickorna får komma kl18.20 ;D

Nu har jag iaf kopplat datron till dvd högtalarna..
niiice (yy'

slå det ni!

och om man sätter örat mot basen låter det cooolt =)


4 AUGUSTI

Idag vaknade jag av att min bror ringde och ville prata med mamma och pappa.
men dom var ute och gick,
så.. han väckte mej.

jag gick iaf upp och gjorde frukost..
och det var ju bra =)

Nu ska jag till banken,
och göra något xd

vi hörs senare!

FÖRALLTID

janifolk..
nu har ännu en dag gått,

och innan sommaren är slut finns det mkt att göra!
men nu ska jag spendera 3 fanastiska dar med några vänner,
och det känns toppen =)

nu ska jag sova,
så att jag orkar med detta ;d

och glöm inte..
Jenny är cool!

GodNatt!


SÅDAN JENNY!

Jag tror att det är dags för mej att duscha =)
ibland behövs det, lixom..
hehe, och det behövs idag ;D

imorgon hoppas vi på fint väder,
och sånt =)

Alice och Matilda kommer hit imorgon kväll,
elr runt 3 ;D
men vi gör såhär..
fint väder = 3,
dåligt väder = 18.20..
bra vah? ;d

hehe..
nu ska jag duscha xd




RUTGA ÄR MITT NAMN

och återigen glömde jag att blogga!
men så äre xd

har varti hos mormor nu,
och ätit xd
och nu kollade jag på inspelningar från Romina&Julius.
hoppas innerligt att jag var bättre apotkeare än hon på filmen,
för hon sög xd

hahaha..

och hej till matilda som ville att jag skulle blogga xd
nu var det gjort!

ZÄLMA ♥ MEJ

Så,
det gick inte så bra med att hjälpa till..
för spacklet (stav?) var slut.
så de ska göras en annan gång xd

nu vet jag inte vad som händer,
fötter kanske!'
(ahhaha, så sjukt kass)


fin bild, med en fin hund i Bakgrunden.
Zälma är kändiskåt!
bara så att ni vet..

3 AUGUSTI

Godmorgon folk i håret.

jag har ätit frukost och är redo för en dag till mormor =)
fast vi ska inte åka upp fören ikväll..
så nu ska jag vara en söt dotter och hjälpa mamma med någon bild på Rutga!

bara så att ni vet

SOMMAR<3

och jag längtar inte till julen!

men seriöst..
kollade på bilder sen i julas och får en sån där känsla imagen som är jobbig..
typ kallt, mkt snö och bara tråkigheter!
usch och fy!

nu äre sommar som gäller =)

nu har jag inte något för mej,
så det blir nog sängen nästa!



GodNatt!

DUSCHEN NÄSTA!

Om ni undrar vart jag befinner mej den kommande halvtimmen ;D


JAG E SMART!

Nu anväder jag upp min röst!
imorgon, elr nått, kommer den säkert vara borta.
så vrf inte använda den innan den tar slut..
nu blir det till att sjunga så att hela världen hör ;D

DAGENS FRÅGA..




Roligt,
elr oroande?

ÄTER TEATER KLUBBA

Och e fräck





         

nu glömde jag blogga igen!
gick och tänkte på det ett tag "måste blogga",
sen flög det iväg från min skalle..
och plötsligt satt jag där och teater-fikade med alla goingar från teatern<3 =)

det var sjuuuuuuuuuuuuukt trevligt,
och kul xd
vi pratade om fail grejer från teatern och om annat som går och prata om =)

vi fick reda på vad någon gammal klasskompis åt för frukost och sånt också..
intressant!

och sen så åt vi goda kakor.
när vi gick blev det kramar och sånt..
och jag kommer sakna teater gänget<3

BARA SÅ ATT NI VET!

Jag är en glad men förskyld tjej.

och nu har jag gjort mat och,
gjort mat xd

förövrigt så har jag inte gjort något,
och halv 7 äre teater fika (yy'

2 AUGUSTI

sorligt att min teatermask ligger här.


(men kul att jag ska le xd)


och synd att jag e förskyld som en gris,
om dom nu e förskylda, villsäga.

och förövrigt så är jag irriterad.

bloggar mer sen =)









I MITT ♥

Nu sitter jag här igen..

och jag tror faktiskt jag är sjuk!
är snuvig, och det täpper ju igen ganska mkt i hövvet.
så jag kanske bara är förskyld..
menmen, vem vet ;D

nu har jag duschat och gjort allt det nödvändiga.
ska bara hänga upp rosorna så att dom torkar,
sen ska jag nattinatta =)

coolt.
jag vet..

Romina och Julius tiden har varit heelt as grym!
(och som Matilda sa) något att minnas heeela livet<3
tack till alla som har gjort mej till en vågspels apa.
Jag hoppas iaf att jag e en i gänget nu =)



Nu har jag gjort mitt!

GodNatt!♥


HOST I HALSEN

sitter här med Christinas sjal och saknar teatern,
saknar allt folk.
och är glad för att det är teater fika imorgon =)

nu ska jag vara sjuk en stund,
och sen äta!


JUST NU..

Söker jag roliga gruppnamn på fb xd

¨
hört på teatern.







och nu!
vidare till teatern =)




MEN KUL ATT JAG ÄR ROLIG!

men kul att det är tråkigt..
hahha,
kul vah?? ;D

de bara ploppade upp i mtt huvud =)

idag har jag hjälp mamma med håret,
och gått med zälma,
och tränat med zälma!
och snart bär det av till teatern (yy'

också fick jag någon lapp av farmor där det stod att man kunde få ett telefon grejs jobb..

kuuul xd

PÅ VÄRLDENS FINASTE ÄNDE

Oj, kom  på att jag inte har visat bilderna från mollösund med Lina, Matilda och Alice xd







  såå rolig bild!









bildbrist på alice,
men det hoppas jag att hon kan leva med =)

1 AUGUSTI

Så, då vare Augusti.
23 dagar (3 veckor och 2 dagar) tills skolan börjar.

har massor att göra xd
åka till ullared, vara med kompisar, cykla, bada, sola, äta glass.. och massa.
hahhaha, så att ni vet =)

jaja, godmorgon iaf.
idag ska jag kanske  till mollösund,
och.. göra något xd
typ loppis =)
hahahaa,
jupp xd

och sen teater<3


hahaha, fin bild XD


PS.

Ni är allt ett par otrogna bloggläsare!

Tack till er som är trogna ;D

FÖRSKYLD.. HEHE.. FÖRSKYLD??

Jag har bara inte orkat,
inte orkat blogga kul!
Är ganska tråkig,
och det vet jag.
också saknar jag folk,
och det är bara en dag kvar med en föreställning.

Jupp!
så kul är en glad och snuvig Jenny (yy'
kul vah? ;D

jag har duschat och är.. redo att gå och lägga maaj xd



kuul,
jag vet!
Någon dag ska jag bli det xd

GodNatt!


RSS 2.0